Жената с бялата тройка...дано да чете

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 17 Ное 2006, 18:31

WeiSTD написа:Е поне готина ли беше?

Де да я знам, червенокоса някаква...повече я гледах на къде кара :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 18 Ное 2006, 2:00

Айде тука да напиша и за един с BMW E36 тъмно-синьо.

Пич, ако четеш, да знаеш, че като идваш от Метро/Техномаркет към Горубляне, трябва да влезеш от дясната, а не от лявата страна на синия знак, указващ ДЯСНО, не ЛЯВО. Щеше да ме праснеш челно... :twisted: :maad: :censored: !

Добре че набих спирачки и кривнах вдясно.
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Re: Жената с бялата тройка...дано да чете

Мнение от mastorpetko » 18 Ное 2006, 20:15

someone написа:казах ти да продадеш БМВ-то и да си купиш Голфче, по възможност двойка...

Иаме ме си достатъчно "голфаджии", защо пък да не си остане с BMW? :lol:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Ное 2006, 20:57

Дали форума не е като бюро за оплаквания ,а :?: :mhihi: :mhihi:

"ТЕ" четат ,така си мисля или поне някой от тях :roll: ...

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Жената с бялата тройка...дано да чете

Мнение от Nitronic » 18 Ное 2006, 21:24

someone написа:На жената, която днес щеше да ме мерне докато правеше ляв завой от ул. "Найчо Цанов" по ул. "Антон" (точно пред 113то училище) и караше бяло Е36, искам да и кажа няколко неща:

:!: - миличка, като завиваш на кръстовище не е задължително да минаваш косо на завоя и да караш хората да скачат на спирачките. Верно, че караш кола със спортен дух, обаче за разлика от това, което си виждала по Ф1, воланът ти може да прави повече от 1/4 оборот. Използвай тази опция - полезна е по тесните улички.

:!: - колата ти е точно толкова широка, колкото и моята. Още в завода ги правят такива еднакви. Можеше да погледнеш моята за ориентир, и да се сетиш, че няма как да минете две коли, едновременно покрай спрялото Пунто. Резултатът от това щеше да е, че нямаше да караш човека, който се размина с теб да се качва на тротоара, а ти самата нямаше да счупиш огледалото на Пунтото.

:!: - това, че ти светнах с дългите като влезе в моето платно не беше поздрав, нито пък знак, че на следващата пряка има полиция. Значеше, че караш в МОЕТО платно, а аз не искам да повтарям същото като предния човек, с който се размина.

:!: - вероятно си видяла, че докато се разминавахме говорех нещо и жестикулирах, но сигурно не си чула какво точно съм казал, защото натисках клаксона. Не, не говорех за майка ти или за леля ти...казах ти да продадеш БМВ-то и да си купиш Голфче, по възможност двойка.

Иначе нищо лично - да си жива и здрава, но е добре да се научиш да караш преди да се качиш в кола...виж ако ти се кара танк, съветите ми не са ти необходими...

:mhihi: :clap:

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 19 Ное 2006, 12:42

Такива изпълнения опетняват изключително много марката. Даже от време на време из задръстванията в софия се замислям не са ли всички с бмв-та боклуци. Но се сещам колко много готини хора има и колко е велика марката. Та ако четат и поне един си вземе някаква поука (не че вярвам че така ще стане) то темата ще е постигнала целта си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Ное 2006, 11:39

El_Loco написа:Такива изпълнения опетняват изключително много марката. Даже от време на време из задръстванията в софия се замислям не са ли всички с бмв-та боклуци. Но се сещам колко много готини хора има и колко е велика марката. Та ако четат и поне един си вземе някаква поука (не че вярвам че така ще стане) то темата ще е постигнала целта си.

просташкия манталитет и некъдърността на шофьора няма общо с която и да е марка ;)

Предишна

Назад към Извън Темата