.
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: 2016-а година - с какво ще я запомните ?
ogata написа:През 2016та свърших толкова простотии, колкото за 26 години съзнателен живот не успях на куп.![]()
![]()
![]()
![]()
Не губи надежда Човече, млад си още и животът е пред теб - ще имаш възможност още МНОГО простотии да извършиш!
По моята тема има развитие - вчера гледах една панелна дупка и неочаквано ми хареса, стиснахме си ръцете с човека и при късмет - може да финализираме сделката до края на годината. Така че следващата 2017 се очертава като година на Великия ремонт...
Excellent! Steven is my name!
- banan4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530d LCI
- Мечтае да кара: X6 M50d
Аз пък съм нов във форума... от работа не ми остана време да обърна внимание на моментите, които трябва да се запомнят по-добре.
Разбира се ще помня мини екскурзиите с приятелката и колата в България. Направихме си много хубави почивки.
В работен план - отличиха ме като един от най-добрите, което за мен е голямо признание, станах и заместник управител.
Ударих старата кола, оправих я, купих си нова -е46
Старата остана за мамето 
С приятелката ми планираме да заживеем заедно. Имах лесна година и в университета...
Разбира се и тъжни моменти имаше- наскоро загубих вуйчо ми.
За новата година си пожелавам апартамент и по-спокойна работа, че направо ме изпива, а съм едва на 21, та си трябва промяна.
На всички желая да бъдат здрави!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Разбира се ще помня мини екскурзиите с приятелката и колата в България. Направихме си много хубави почивки.
В работен план - отличиха ме като един от най-добрите, което за мен е голямо признание, станах и заместник управител.
Ударих старата кола, оправих я, купих си нова -е46

С приятелката ми планираме да заживеем заедно. Имах лесна година и в университета...
Разбира се и тъжни моменти имаше- наскоро загубих вуйчо ми.
За новата година си пожелавам апартамент и по-спокойна работа, че направо ме изпива, а съм едва на 21, та си трябва промяна.
На всички желая да бъдат здрави!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Толкова променлива година не съм имал май никога.
Доволен съм като цяло от 2016-та.

Доволен съм като цяло от 2016-та.

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
С какво ще я запомня ли ? С много неща...и хубави и лоши, ама то само хубаво не може, без лошите не оценяваме хубавите
Основно здравословни проблеми в началото на годината, доста неприятни, но пък от тях, някак като шамар ми дойде и промених доста от възгледите си, като станах значително по-положително настроен човек, обръщащ и радващ се на малките неща (че бях се позатворил малко). После "пресях" хората около себе си
и тези, които осъзнах, че са пиявици, или ме дърпат назад, поддтискат и прочие - ги "остраних" така да се каже
И не съжалявам. За съжаление един мой блян се срина, макар за известно време да беше факт (прекалено хубаво- не е на хубаво са казали хората хаха)
В работно отношение - в офиса продължих развитието си, като през годината доказах и на себе си (най-вече) и на шефовете ми, че мога да се справя с новите ми поставени (звучащи почти невъзможни) задачи и да оправдая гласуваното ми доверие и отговорност. Но в същото време, нещо не виждам личното ми развитие в бъдеще тук, но пък в края на годината, се захванах с няколко лични проекта за развитие, които ще се радвам да ми донесат удовлетворение и стабилност, ако се осъществят. Ще видим догодина. Основния мотиватор при мен е не материалното а умственото и емоционално израстване.
въпреки ежедневната ми заетост (да не кажа денонощна) успях да се върна по-активно и към спорта, като освен фитнеса (който реално намалих), започнах да посещавам Бойно Самбо, Командо Крав Мага, успях и доста излети, преходи и походи да направя из планините, надявам се и ски сезона сега да е силен, че миналият почти го пропуснах. Успях да попътувам доста тази година, както у нас, така и извън страната (бях на прекрасни места с още по-прекрасни хора) И всичко това след като стабилно се бях притеснил какво става със здравето ми (не че сега не съм, но гледам да не го мисля толкова, а да черпя колкото може повече от всеки един ден, та дори да е изцяло рутинен или сив). Загубих приятели, но спечелих други. Бях на 4 сватби и нито едно погребение (а догодина и на доста кръщенета - живот и здраве
).
Ако трябва да класифицирам кратко ...
Лошото с което ще запомня годината е сриването на една мечта за мен, на един блян ... Но такъв е живота
Затова хората казват - внимавай какво си пожелаваш, че може и да се случи ...
Хубавото - ще запомня годината с всички положителни емоции, както мои, така и на най-близките ми.
П.П. а да... и Лео най-после спечели оскар !
на всички вас, желая едни прекрасни, топли, уютни и изпълнени с любов Коледни и Новогодишни празници !! ценете какво имате и помнете, че има хора които биха дали всичко за да са на ваше място, без значение колко ви е тежко. обичайте и уважавайте ! и бъдете такива !
И все пак...БМВ форум е ...желая на решилите - да надградят(кой с нова, кой с друго, кой с тубини, строукове и прочие) колата си, на тези които нямат -да се сдобият с такава, и поне по милион безпроблемни и спокойни километри за всички вас! (пък ако ще и половината от пожеланието ми да се сбъдне, пак ще е нещо хахах )
И най- важното - бъдете живи и здрави, вие и вашите близки, останалото е преходно или както казва един приятел "да сме живи и здрави, другтоо ще го купим, ако не най-малкото капаро ще оставим ! ";)
Весели празници Колеги !!

Основно здравословни проблеми в началото на годината, доста неприятни, но пък от тях, някак като шамар ми дойде и промених доста от възгледите си, като станах значително по-положително настроен човек, обръщащ и радващ се на малките неща (че бях се позатворил малко). После "пресях" хората около себе си

В работно отношение - в офиса продължих развитието си, като през годината доказах и на себе си (най-вече) и на шефовете ми, че мога да се справя с новите ми поставени (звучащи почти невъзможни) задачи и да оправдая гласуваното ми доверие и отговорност. Но в същото време, нещо не виждам личното ми развитие в бъдеще тук, но пък в края на годината, се захванах с няколко лични проекта за развитие, които ще се радвам да ми донесат удовлетворение и стабилност, ако се осъществят. Ще видим догодина. Основния мотиватор при мен е не материалното а умственото и емоционално израстване.
въпреки ежедневната ми заетост (да не кажа денонощна) успях да се върна по-активно и към спорта, като освен фитнеса (който реално намалих), започнах да посещавам Бойно Самбо, Командо Крав Мага, успях и доста излети, преходи и походи да направя из планините, надявам се и ски сезона сега да е силен, че миналият почти го пропуснах. Успях да попътувам доста тази година, както у нас, така и извън страната (бях на прекрасни места с още по-прекрасни хора) И всичко това след като стабилно се бях притеснил какво става със здравето ми (не че сега не съм, но гледам да не го мисля толкова, а да черпя колкото може повече от всеки един ден, та дори да е изцяло рутинен или сив). Загубих приятели, но спечелих други. Бях на 4 сватби и нито едно погребение (а догодина и на доста кръщенета - живот и здраве

Ако трябва да класифицирам кратко ...
Лошото с което ще запомня годината е сриването на една мечта за мен, на един блян ... Но такъв е живота

Хубавото - ще запомня годината с всички положителни емоции, както мои, така и на най-близките ми.
П.П. а да... и Лео най-после спечели оскар !

на всички вас, желая едни прекрасни, топли, уютни и изпълнени с любов Коледни и Новогодишни празници !! ценете какво имате и помнете, че има хора които биха дали всичко за да са на ваше място, без значение колко ви е тежко. обичайте и уважавайте ! и бъдете такива !

И все пак...БМВ форум е ...желая на решилите - да надградят(кой с нова, кой с друго, кой с тубини, строукове и прочие) колата си, на тези които нямат -да се сдобият с такава, и поне по милион безпроблемни и спокойни километри за всички вас! (пък ако ще и половината от пожеланието ми да се сбъдне, пак ще е нещо хахах )

И най- важното - бъдете живи и здрави, вие и вашите близки, останалото е преходно или както казва един приятел "да сме живи и здрави, другтоо ще го купим, ако не най-малкото капаро ще оставим ! ";)
Весели празници Колеги !!

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз пък се пукнах от работа и нерви, не почивах почти, доближих се с една година до дългоочакваното ми скорошно пенсиониране, дъщеря ми гледам че става лоша като мен, а не добра като майка си, в тая връзка намерих един добър форум, където се коментират коврите и спрях да се прецаквам като ходя вече на нещо ново. Не можах да разбера едно тази година - защо всички жени, които допусна до мен, стават същите като жена ми? Аз ли развалям хората? Или аз съм разваленият? Майната му...
За питащите по-надолу: http://forums.data.bg/index.php?showforum=51
За питащите по-надолу: http://forums.data.bg/index.php?showforum=51
Последна промяна Мордехай на 22 Дек 2016, 13:17, променена общо 1 път
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Мордехай написа: в тая връзка намерих един добър форум, където се коментират коврите и спрях да се прецаквам като ходя вече на нещо ново.
Е са ще ти задръстят пощата с ЛС-та да кажеш форума

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ахахахаха,това е форумЪТ
Чао БМВпалар,аз си намерих новото поприще

Чао БМВпалар,аз си намерих новото поприще

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Мега силна година: повишиха ме, изневерих на марката с VW, ожених се, роди ми се второто дете, купих си Калашник и убих голям глиган
и си капарирах втори апартамент .. като го чета това даже не вярвам и не съм очаквал подобни случки за 1 година само.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И хубаво и лошо.
Аз надебелях, после отслабнах, спечелих някой лев, сега опитвам да се завъртят нещата. Намерих приятелка, с нея май май ще живеем заедно от скоро в град, дето не сме живяли. 2017 очаквам да е още по.
Аз надебелях, после отслабнах, спечелих някой лев, сега опитвам да се завъртят нещата. Намерих приятелка, с нея май май ще живеем заедно от скоро в град, дето не сме живяли. 2017 очаквам да е още по.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Сефте не се топнах в морето 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз, само в океана.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
KPETEH написа:Сефте не се топнах в морето
Ебем ти и годината... Нищо кой знае колко фатално, но все пак ми носи някв'ва горчивина и неудовлетвореност!
Няк'ви разправии с жена ми!
Напрежение в работата!
Ожених се!
По повод цитата на колегата - и аз не се топнах в морето, но се топнах в Индийския океан!
Дано 2017 да е по!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз ще я запомня с мигранти и атентати....по еврпа.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

Аз съм доволен. Започнах да си задавам сериозни въпроси за всичко около мене и на някои неща си намерих отговори. Надвих си на мерака за определени материални придобивки, започнах да развивам светоусещане което мисля, че е залог за щастливо съществуване. Запознах се и говорих с Далай Лама. Разбрах половината неща които ми каза. Другата половина си ги записах. В професионален план имам определена визия за определени неща и я наложих като генерална посока на една от най- големите компании в света. Здрав съм и не се оплаквам от нищо от което се оплакват връстниците ми.
Един вид- доволен и усмихнат.
Един вид- доволен и усмихнат.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4