Кекса е лъжа !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Re: Кекса е лъжа !

Мнение от Pisobella » 06 Яну 2017, 15:08

c04 написа:
michev написа:
dr.peshev написа:2:46h :bowdown: :ok:

Ога, откакто писа у фейсо че си сингъл, почна посред нощите с простотии да се занимаваш :mhihi: Я си намирай бърже некоя мома и се отдавай на по-смислени и много по-приятни дейности :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е колко да са по-приятни пък... :mhihi:

Не, не, да си хване едно гадже и една любовница. Всяка ще си мисли, че е при другата, па той да ходи да се рие у снега и посред нощите с простотиите! :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Pisobella на 06 Яну 2017, 16:37, променена общо 1 път
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Яну 2017, 15:08

Опре ли на корем или ако спреш на хлъзгаво, разкаляно или голям баир няма тръгване. Но ако не правиш глупости и малко от малко имаш идея какво правиш може да минеш от доста места.

Не бях подготвен за това видео по-горе да сложа телефона на стойката и на интересните части нагоре с големия наклон трябваше да оставя телефона щото на много места колата заставаше цялата на страни на пътя. Припоти ми се гъСягата няколко пъти де. :mhihi:

А това е общински път цял един ден след последния сняг. :no:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Яну 2017, 15:28

bum_bum написа:Опре ли на корем или ако спреш на хлъзгаво, разкаляно или голям баир няма тръгване. Но ако не правиш глупости и малко от малко имаш идея какво правиш може да минеш от доста места.

Не бях подготвен за това видео по-горе да сложа телефона на стойката и на интересните части нагоре с големия наклон трябваше да оставя телефона щото на много места колата заставаше цялата на страни на пътя. Припоти ми се гъСягата няколко пъти де. :mhihi:

E тва имам предвид :yes: Става ама си е тегавко на моменти :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 06 Яну 2017, 15:42

K_Ilkov написа:
bum_bum написа:Опре ли на корем или ако спреш на хлъзгаво, разкаляно или голям баир няма тръгване. Но ако не правиш глупости и малко от малко имаш идея какво правиш може да минеш от доста места.

E тва имам предвид :yes: Става ама си е тегавко на моменти :mhihi:

Е ся за 2-3 дена в годината няма още на една кола да плащаме масрафа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 06 Яну 2017, 15:48

Не съм изкарвал ис-ката на много голям сняг само до врата - тоест отварям и бутам леко снега :mhihi: , НО най-важното са гумите. Нямаш ли гуми и най - добрия карач да си, тц :smoke:
Шпера според мен за зимата е адската глезотия, защото с тия отворени дифове си е мъчение по мое мнение.
До момента най-големи затруднения съм имал с бмв-то на коловози. Ледени, гладки и полирани като влезне едната гума в единия другата в другия при излизане от парко място примерно и си до там.... а засилка не е вариант, защото си е ниска и ще я разкъртя отдолу ако се хвърля по айляшката.

Миналата зима ходих на Витоша имаше към 30см сняг неотъпкан аз бях 3-4та кола, кяото минава и нямах абсолютно никакви проблеми. Дойдоха една група с олимпиади, гледаха ме с насмешка и им паднаха ченетата като се качих в ис-ката и си излязох от неотъпкания сняг :mrgreen: бутайки сняг почти до бъбреците :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз предлагам да е последния сняг това :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Яну 2017, 17:20

Почна да ми прекъсва нещо 2ри цилиндър днеска. Анатемосаха ма :mhihi:
Такова лъзгане квото мое направите с 4x4 с никоя е30ка не мое го направите.
Въртите волана, подпирате газта, и алах акбар тоуг моуд он :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Яну 2017, 17:38

Я огата е сингъл. Кво стана с момата и предложението на събора, оплаши се от субаруто ли? :Д
офф: Като ме е блокирал човека за 3-ти път и не съм чул :)

Нищо, стягай бмв-тата и ще дойде другата.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Яну 2017, 18:20

Постепенно ще стигнете до истината, която вече сме прозрели в Х-форума - между предното и задното предаване избираме... двойното.
Excellent! Steven is my name!

Предишна

Назад към Извън Темата