Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

Мнение от don_gori » 05 Мар 2017, 17:52

Дали Редбулите им раздаваха пълната газ :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Мар 2017, 0:28

И във втората серия тестове на Каталуния, ферари се представя изненадващо добре. С твърдите гуми дават времена близки до тези на другите топ отбори с по-меките варианти :lol:
Дано наистина са направили крачка напред и да са реална конкуренция на Мерцедес
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 10 Мар 2017, 11:18

Освен това систематично спестяват в последния сектор.

В момента тече голямо надлъгване - Хамилтън обеснява, че Ферари са по-бързи, Фетел пък твърди, че Мерцедес все още са лидери :mhihi:

Лауда пуска някакви партенки, че новите елементи за втория тест не работят както са очаквали. :mhihi:

Ясно е, че не са на долната граница на времената, която трябва да е около ниските 1:18 т.е. и Мерцедес и Ферари мишкуват въпросът е кой лъже повече :mhihi:

А и жокеърт с окачванията още виси в пространството и всеки може да го използва в удобен момент.

Примерно Мерцедес може да са изоставили концепцията в полза на нещо друго и в Мелбърн да пускат оплакване.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 14 Мар 2017, 7:11

Много ясно, че се надлъгват. Никой не иска да разкрие 100% от потенциала си пред останалите, защото не става ясно само колко по-бърз си, а и как. ;) Надеждата наистина е от Ферари да имат кола, което реално да конкурира Мерцедес. Всички искат да гледат битка за първо място, а не някъде назад по колоната. Истината ще я разберем най-рано след 3-4 състезания според мен. За Макларън коментар нямам... 5 двигателя за първите няколко дни тестове... Алонсо упорито пуска по някой лаф, че още един слаб сезон няма да го откаже, но... става прекалено.

Хубавото е, че от тази година отново дават на живо вече Supercars Championship по вече Motorsport.tv :mhihi: Давай, Шейн! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 14 Мар 2017, 12:51

Той Алонсо, и без това говореше за Льо Ман, та скоро може и там да го гледаме....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 14 Мар 2017, 21:02

///M Power написа:Той Алонсо, и без това говореше за Льо Ман, та скоро може и там да го гледаме....

Алонсо е добре дошъл в WEC. Въпросът е, че според мен още не са му омръзнали болидите и тая негова страст и амбиция да спечели отново световна титла... не че има изгледи да се случи някога. Докато в Льо Ман играта е доста отборна и когато се случи да делиш мястото с още двама класни пилоти усещането е по-различно предполагам. Макар че това, което направи Уебър примерно беше супер завършек на кариерата му.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 23 Мар 2017, 11:25

Колеги здравейте, понеже уикенда ще съм в Лондон някой може ли да даде линк къде може да се гледа състезанието. Сещам се за SkyF1, но нз някакъв стабилен стриим. ТВ нямам тук само интернет :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от SuspiciousBulgarian » 23 Мар 2017, 16:10

don_gori написа:Колеги здравейте, понеже уикенда ще съм в Лондон някой може ли да даде линк къде може да се гледа състезанието. Сещам се за SkyF1, но нз някакъв стабилен стриим. ТВ нямам тук само интернет :roll:

В www.reddit.com/r/formula1 в деня на състезанието има тема за дискусия и винаги постват стриймове. Миналия сезон имаше един пичага който стриймваше Sky в HD, но му направиха проблем и този сезон не знам дали ще има толкова хубав стрийм. Иначе повечето стриймове са в Ace.

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 23 Мар 2017, 18:20

https://play.gong.bg/fixture/index/7

Доказано се гледа от UK без проблеми.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от navseal » 23 Мар 2017, 18:35

Интересно ще е да се види представянето на Ферари в Австралия. Поставиха високо летвата, може би още в "Каталуня", и ако не затвърдят очакванията ще е голям крах за тях. Като цяло очаквам тази година да са в битката за първото място, поне при конструкторите.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 23 Мар 2017, 20:08

Mladenoff написа:https://play.gong.bg/fixture/index/7

Доказано се гледа от UK без проблеми.

Сигурен ли си? Защото в ЮК до момента съм стигнал до следния извод:

"В чужбина може да гледате мачовете от Първа професионална лига, Купата на България и Втора професионална лига.

Всички останали спортни събития не са разрешени за гледане извън България, поради авторски права, независещи от Gong Play. "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Мар 2017, 20:38

Търсиш vipbox в гугъла.
Има няколко сайта, на всички има горе долу всякакви спортове и от там винаги съм гледал Ф1 през нета.
Повечето стриймове са на скайспорт1 май беше.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 23 Мар 2017, 22:47

alozavar написа:

Ооо, да, напълно е възможно. Аз гледах Купа на България. Моя грешка. Ама пък с някое българско прокси, що да не стане ? :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 23 Мар 2017, 23:35

Mladenoff написа:
alozavar написа:

Ооо, да, напълно е възможно. Аз гледах Купа на България. Моя грешка. Ама пък с някое българско прокси, що да не стане ? :dunno:

Много ми е мъчно, че режат тия събития, иначе БГ футбола е ясен :lol: Преди гледах през seirsanduk, ама не съм го пробвал скоро, последно май не работеше... И аз ще диря линкове, ако някой попадне на нещо да казва (дотук съм намерил перфектни HD за NBA и CL, някой ако закъса :lol: ) Тука състезанието е от 6 сутринта, та няма да се спи :lol: Колегата в Лондон може да се пробва за някое кафе с ТВ, не мисля, че ще пропуснат да го дават, стига да е отворено :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Мар 2017, 7:15

Засега забелязвам, че болидите се управляват с доста по-малко корекции. Иначе разпределението на силите подозрително ми напомня на това от предните години. :mhihi: Най-интересно ще е май поведението на гумите, защото мернах един коментар от сорта "tire wear just enough to keep the strategies alive", което не звучи много обещаващо, но... Вие как мислите?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата