Булсатком – оптика или сателитна антена?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Булсатком – оптика или сателитна антена?

Мнение от don_gori » 05 Май 2017, 13:19

Exclusive89 написа:Колега я дай малко инфо за Фюжъна, аз съм извън граница, примерно купувам си Фюжън от Булсатком и мога ли да я ползвам на текущия рутер, който ползвам сега или трябва някакъв си техен рутер и всичко това без никакви чинии?

За съжаление Фюжъна не може да се позлва извън граница, там остава варианта само с чиния. Преди Фюжъните можеха да се закачат на какъвто и да е интернет, но сега трябва нета да е само на Булсатком.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 05 Май 2017, 20:26

Благодаря колега :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 05 Май 2017, 21:49

don_gori написа:
Exclusive89 написа:Колега я дай малко инфо за Фюжъна, аз съм извън граница, примерно купувам си Фюжън от Булсатком и мога ли да я ползвам на текущия рутер, който ползвам сега или трябва някакъв си техен рутер и всичко това без никакви чинии?

За съжаление Фюжъна не може да се позлва извън граница, там остава варианта само с чиния. Преди Фюжъните можеха да се закачат на какъвто и да е интернет, но сега трябва нета да е само на Булсатком.

Кое те кара да си мислиш така :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 05 Май 2017, 22:45

Моля някой да сподели, дали може да се използва извън граница Фюжън на Булсатком, ако може да не чакам още 2-3 месеца, а направо да поръчвам :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 05 Май 2017, 23:01

Работи си през VPN стига да ти е читав нета. На някой места няма да можеш да гледаш бтв и нова :mhihi: (зависи колко си в час с гурелските истории).
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 05 Май 2017, 23:23

hell's angel написа:Работи си през VPN стига да ти е читав нета. На някой места няма да можеш да гледаш бтв и нова :mhihi: (зависи колко си в час с гурелските истории).

Благодаря колега, преди малко посетих форума на булсатком и там споменават, че може да се гледа извън граница с Фюжън бокса. Да видях, че споменават и това с Бтв и Нова тв, но последният им пост е от януари месец може и да са оправили проблема :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 05 Май 2017, 23:34

То не е проблем, нарочно се филтрират...
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 06 Май 2017, 0:44

То ако е за IPTV има и други начини за извън страната с Mag примерно ..... или коди с плейлисти . В 21 век начини много .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Съвет от КАТ !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 06 Май 2017, 8:57

AGT написа:Кое те кара да си мислиш така :mhihi:

Кара ме да мисля това, че съм пробвал на друг доставчик и не работи. Отделно като гледаш от сайта им доста канали липсват в чужбина.
Преди месеци врътката с плейлиста на Фюжъна през Kodi работеше, но последно и там орязаха много нещата - програми, качество ...
Та вместо да се присмиваш ехидно и да се правиш на голям професор, можеше културно да отговориш на колегата дето попита :wave:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 06 Май 2017, 12:06

don_gori написа:

Ето отговарям му на колегата . МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ! Какво точно е орязано като качество и канали е друга тема . 99% от нещата вървят .Та не знам кой се прави на "професор" с категоричният отговор , че нещо НЕ РАБОТИ след като не е пробвано в чужбина от отговарящия ( в случаят ти ) ! :bchug:

Ето и нещо друго което на колегата мисля , че ще свършии добра работа ако има добър нет . https://www.tivi.bg като обърне внимание на плана от 20лв , че само той работи в чужбина .
Съвет от КАТ !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 06 Май 2017, 14:19

Значи аз отговарям на база това, което съм видял и пипнал а то е че тук в България съм пробвал Фюжъна включен към друг доставчик на интернет и НЕ РАБОТЕШЕ :idea: Това че може да се свързва през vpn и да работи орязано даже и не съм си го помислял, защото с една чиния хем ще си гледа всички канали, хем и качеството ще е по-добро. Какъв е смисъла да си взимаш Фюжън в чужбина при положение, че не работи функционално ? То като ще е така по-добре да си вземи от някой акаунт и парола и да гледа през сайта. Гледах в UK преди няколко месеца през сайта .. ми не е същото, има много канали които липсват, не виждам защо трябва да се плаща за нещо подобно при положение че е толкова ограничено и сложно всичко :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 06 Май 2017, 23:12

Благодаря Ви колеги, с чинии тук е малко сложно с монтажа.. разрешения, чакане, нерви.. затова исках нещо без да опъвам кабели и т.н. Определено ще погледна как стоят нещата с tivi.bg. Благодаря отново :bchug:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата