Да поговорим за хибриди
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
Re: Да поговорим за хибриди
Тойота Камри 2015..имам над 50 000 км..кара се такси...разход 7-8/100стига до 11-12 с климатик..само градско...те карат към 80-100 000 мили...яде много крушките...отлична пъргавина...слабо поведение в завои..със скорост 100-110..има всички нужни екстри не лоша кола..не бих си я взел за лична...имам впечатление и от Приус-на и тясна отвътре. батериите издържат 8-100 000 мили..сервиза ми е без пари..побира5 от масло 5/30 ..Приуса има гадно табло и е тясна отпред..става само за пазар в градът...един МБ 1990 -124 На газ е по-икономичен..а визия и стабилност..несравними с тези..хибриди
Kroki: Няма смисъл да пишеш 2 мнения едно след друго.
Kroki: Няма смисъл да пишеш 2 мнения едно след друго.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Да поговорим за хибриди
madafaka_donkele написа:Има ли ли сте? Карали ли сте? Впечатления? Мнения? Цени на батерии? Каква им е поддръжката? Здрави ли са, чупливи ли са?
Нямал съм. Карал съм служебни - приус и аурис. Впечатления - за градско стават, за извънградско не. Аурисите на градско падаха по 4/100, но на извънградско си стигаха до 7/100, като най-често разхода беше 6.7-6.8/100. Тия стойности са по борд. Приуса горе долу същата работа, съвсем малко отгоре.
Цени на батерии - доколкото си спомням от тойота ни обявиха около 3-3.5к за батерия на ауриса. Не са баснословни суми.
Поддръжката е като на обикновен автомобил, все пак си има и бензинов двигател. Освен ако не се слушат съветите на тия от тойота - да се ползва моторната спирачка колкото се може повече, понеже така се зарежда батерията...

Дали са здрави - всяка нова кола е здрава, до един момент. За 3 години не сме имали проблеми.
ivan40glupaka написа:Жената кара вече 3 години Приус- още ме е яд, че изръсих толкова пари за нов, от магазина![]()
...
Другото което прецаква нещата е цената- 53+ бона са твърде много за Приус-а и може би 45-47 000лв. са заслужена цена.
Аурисите ги взехме по 33к, а приуса за около 42-43к. Това преди 5-6 години.
И цените са за корпоративен клиент все пак, при покупка на 8 коли. Ако си купуваш една за лични нужди цените сигурно ще са други...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2