Waze Maps
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Re: Waze Maps
Бях до морето скоро, много помага Waze-то.... всички репортват включително и аз.
Показа всички камери и полицаи, дори и спряни коли

Показа всички камери и полицаи, дори и спряни коли
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Неможе офлайн.
А, както G maps приложението изпраща данни когато има задръстване, просто отчита, че колата е спряла и когато това се случи от други коли които го ползват се регистрира задръстването.
Виж камерите трябва да се репортват.
А, както G maps приложението изпраща данни когато има задръстване, просто отчита, че колата е спряла и когато това се случи от други коли които го ползват се регистрира задръстването.
Виж камерите трябва да се репортват.
Don_Diego написа:Малко глупав въпрос - може ли да се използва офлайн приложението?
Може, ако я използваш като чиста навигация. Всичката информация за задръствания и препятствия на пътя, обаче са актуални за момента в който изключиш интернета...

Няколко пъти ме е сваляло от магистрала и ме е прекарвало през разни селца, защото преди час е имало задръстване на магистралата.

Аз съм един от редакторите в навигацията и смея да твърдя, че на пазара в момента няма нещо, което да е толкова адекватно и коректно. Картата се обновява на няколко дни, според нанесените корекции. За известия полиция и други неща е необходимо, някой да ги отбележи. В момента работим по известия за камерите спрямо скоростта, за магистралата да е по-рано. Всеки от вас, може да стане редактор и да обогатява картата според правилата, да сигнализира за нередности, за да могат останалите редактори, да я обновяваме и да разполагаме с най-новата информация и картография.
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
Само едно нещо ме дразни, немога да си я настроя да ме предупреждава от по-далече дали има полиция и камери, а и предупреждава само когато си прекалено близко с превишена скорост, ако си с нормална скорост не реагира...
Уикенда ме прекара от Варна до Балчик през някакъв разбит, стар шано път, вместо по главния. Някои биха казали, че имало трафик по главния, но други 3 коли с които пътувахме минаха през него и пристигнаха 20 минути преди мен 

- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
Аз лично не бих му се доверил за трафика, само за полицаи и камери. 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Днес си го изтеглих и набързо отбелязах 4 "поста"
Ама никъде не видях отбелязани

Ама никъде не видях отбелязани

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Z.Nikolov написа:Аз съм един от редакторите в навигацията и смея да твърдя, че на пазара в момента няма нещо, което да е толкова адекватно и коректно. Картата се обновява на няколко дни, според нанесените корекции. За известия полиция и други неща е необходимо, някой да ги отбележи. В момента работим по известия за камерите спрямо скоростта, за магистралата да е по-рано. Всеки от вас, може да стане редактор и да обогатява картата според правилата, да сигнализира за нередности, за да могат останалите редактори, да я обновяваме и да разполагаме с най-новата информация и картография.
Една идея ако може и ако има как да я предложиш на който трябва

Направете нещо по въпроса за тежкотоварните.Примерно,избиране на маршрут за тежки автомобили,както и докладване на ДАИ-аджии.
В началото приложението е било доста всеобхватно, но в последствие са се насочили само към чистата навигация. ИА"АА" са си вид контролен орган и могат да спират доста служебни авотомобили. Не пречи в общонстта на товарните превози да си ги отбелязавате като полиция. Международната общност на WAZE няма навика след като са махнали нещо, да го връщат. Иначе пътищата поддържат опция за забрани за движение на определени ППС. Да не говорим , ме и редакторите не отбелязваме вече ограничения за товарни. Демек в Сифия, може да те забие на Витошка без проблем.
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Z.Nikolov написа:В началото приложението е било доста всеобхватно, но в последствие са се насочили само към чистата навигация. ИА"АА" са си вид контролен орган и могат да спират доста служебни авотомобили. Не пречи в общонстта на товарните превози да си ги отбелязавате като полиция. Международната общност на WAZE няма навика след като са махнали нещо, да го връщат. Иначе пътищата поддържат опция за забрани за движение на определени ППС. Да не говорим , ме и редакторите не отбелязваме вече ограничения за товарни. Демек в Сифия, може да те забие на Витошка без проблем.
За товарни има специализирани навигации. За леки коли е чудесна, разбира се с уговорката, че иска посоянно интернет.
Задръстванията и катастрофите също са коректно отразени в повечето случай. За мен проблема са еднопосочните улици и ремонтите, нещо което не винаги е коректно.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Лошо впечатление ми направи в Waze, че нямаше как да променям и да избирам от къде искам да мина. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
За Андроид и Айфон предлага три маршрута. Отделно можете да добавяте една междинна спирка, което предлага нови три маршрута през конкетната спирка. Приложението работи коректно, само ако потребител отбележи събитие или сигнализира за грешка в картата. Лошото е, че малко от хората отговарят на запитване за проблем в картата, защото при грешка, ако няма и допълнително инфо, няма как да знае редактора какво да коригира.
Относно камионите , да има навигации специализирани за тях, но на мен не ми е известно да има приложение с функциите на WAZE, всички останали взимат инфо от някаква информационна система. Която в доста от случаите е с неточни коотдинати спрямо картографията.
Относно камионите , да има навигации специализирани за тях, но на мен не ми е известно да има приложение с функциите на WAZE, всички останали взимат инфо от някаква информационна система. Която в доста от случаите е с неточни коотдинати спрямо картографията.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2