Gift card
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Re: Gift card
Идеята на тези карти е точно да няма лични данни, и като я подариш на който и да е, той да си я използва.
Имат баркод, просто защото са вкарани в база данни, че са на съответната компания/ учреждение и
П.П. За Парадайс не съм сигурен, но повечето гифт карти, са на гореописания принцип
Имат баркод, просто защото са вкарани в база данни, че са на съответната компания/ учреждение и
П.П. За Парадайс не съм сигурен, но повечето гифт карти, са на гореописания принцип
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Няколко пъти съм взимал и всеки прът ме питат за регистрация и т.н., така че според мен е въпрос на добра воля да му дадат данните кой е кешил сумата.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Сега се сещам, че ако има някакви данни и се предполага че човека се е усетил вече за карата, дали не е могъл да я блокира и евентуално да му дадът друга?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Айде пак моралистите. Като му кажат картата е на Иван Петров и кво правим ? Как ще го намери ? Или ще му дават адрес и телефонен номер
Ако от магазина не се свържат с него - няма как да стане. А най-вероятното развитие при тази ситуация е мола да е 100лв напред, щото ги боли ку*а кой си е изгубил картата. Отиди да си купиш нещо най-добре.

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Ходих до Мола, казаха ми, че не могат да ми дадат информация за човека. Щели да си проверят в системата, да им оставя картата и след като съм я регистрирал да им кажа и ПИН кода и те щели да я дадат на човека, но приключвайки с изречението си, аз вече се отдалечавах с пожелания за хубав ден. Нали се сещате, като има оставя картата и пина, кога ще я предадат на човека - NEVER!!!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
ka4i написа:Ходих до Мола, казаха ми, че не могат да ми дадат информация за човека. Щели да си проверят в системата, да им оставя картата и след като съм я регистрирал да им кажа и ПИН кода и те щели да я дадат на човека, но приключвайки с изречението си, аз вече се отдалечавах с пожелания за хубав ден. Нали се сещате, като има оставя картата и пина, кога ще я предадат на човека - NEVER!!!
Харчи си ги със здраве в такъв случай! Ебати наглата работа... Кажи ни PIN кода! ХАХАХА

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ka4i написа:Ходих до Мола, казаха ми, че не могат да ми дадат информация за човека. Щели да си проверят в системата, да им оставя картата и след като съм я регистрирал да им кажа и ПИН кода и те щели да я дадат на човека, но приключвайки с изречението си, аз вече се отдалечавах с пожелания за хубав ден. Нали се сещате, като има оставя картата и пина, кога ще я предадат на човека - NEVER!!!
Браво колега, важното е че си съвестен, и честито, 100 лева са си 100 лева

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2