Как да намеря телефонен номер?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Как да намеря телефонен номер?

Мнение от Jordana » 22 Ное 2017, 22:56

Не са само тия 07 , всеки уважаващ себе си дилър на авточасти ползва някаква база данни . Мен това ме улеснява страшно много , защото като си поръчвам части по телефона казвам само номера на колата и повече не се обяснявам каква е що е , какъв мотор , коя година и т.н :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 22 Ное 2017, 23:49

Правилата за администриране на лични данни са много строги, а глобите сериозни, ако търговеца не е регистриран.

"Каква е глобата, ако обработвам лични данни без да имам регистрация?
Събирането и обработването на лични данни без наличието на надлежна регистрация като Администратор на лични данни се наказва с глоба от 10 000 до 100 000 лв."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 23 Ное 2017, 0:51

Jordana написа: казвам само номера на колата и повече не се обяснявам каква е

Тоест те имат достъп до базата данни на КАТ и/или КФН? :shock:
В задача се пита: КАК И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ?
ТОВА Е СЪВСЕМ СЕРИОЗНО НЕЩО ЗАЩОТО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТЕ РАЗПОЛАГАТ И С АДРЕСА НА СОБСТВЕНИКА!
Ако някъде греша ме поправете!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Не и БМВ

Мнение от Hater » 23 Ное 2017, 9:21

В Гранционният фонд номера можеш да откриеш ВИН кода на всяка кола, имала гражданска отговорност у нас, само като въведеш регистрационния номер. Предполагам не е трудно да се направи приложение, което да бърка там и да прави връзката директно. Виж, вече името не знам как го взимат, до него не би трябвало да имат достъп.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d

Мнение от astrapower » 23 Ное 2017, 9:52

От май 2018 г. влиза в сила и новия ЕУ регламент "General Data Protection Regulation", за зашита на личните данни, който е задължителен за ЕС. При установяване на проблем при обработка, съхранение, архивиране и т.н. дейности с лични данни, глобите са солидни и могат да достигат до 20% от ОБОРОТА на компанията. Така че фирмите които поддържат база данни с клиенти и т.н, трябва да внимават доста.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 23 Ное 2017, 11:03

Hater написа:В Гранционният фонд номера можеш да откриеш ВИН кода на всяка кола, имала гражданска отговорност у нас, само като въведеш регистрационния номер. .

Как точно защото аз не успявам??

http://eisoukr.guaranteefund.org/search ... c=1,3&l=bg

Пардон! За някои автомобили наистина е виден номера на рамата, но за четирите на мен и мои близки не се вижда? :dunno:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Не и БМВ

Мнение от Hater » 23 Ное 2017, 11:08

http://eisoukr.guaranteefund.org/searchpolicy?pc=4&l=bg

В линка за търсене на гранична застраховка.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d

Мнение от astrapower » 23 Ное 2017, 11:55

Проверих и излиза vin-a на колата....незнам обаче доколко е редно да се показва тази информация.

Предишна

Назад към Извън Темата