Съвет какво да тренирам
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Съвет какво да тренирам
и тая тема има потеннциал... следя 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
BorislavB написа:и тая тема има потеннциал... следя
+1

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Подкрепям за шаха и чекиите. Може и секс. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Vra4anin написа:
Чикията изгражда характера, калява волята, учи на самоконтрол, хладнокръвие и себепознание. Не на последно място помага за предмишница.
Даже във филма "вълкът от Уолстрийт" (филм по действителен случай) един го беше казал - трябва да се лъска, иначе откачаш. Една бърза те отпуска, избистря ти мозъка и вече всичко е наред, приемаш нещата по-спокойно. Какъв по-добър съвет от професионалисти? Трябва да се учим от хора като Джордан Белфорт.
Пример. Напоследък във Враца е все пълнолуние. Последните 2-3 седмици всяка Божа нощ се събуждам към 3 през ноща, отивам да пикая и... после няма заспиване. Почвам да си мисля за глупостите от изминалия ден, сещам се за еди кой си скапаняк, за еди коя си случка... въртя се с часове, докато накрая заспя капнал от размисли (обикновено заспивам половин час преди да ставам). Миналата седмица на жената ѝ беше дошло, съответно захърка (заспа) с гръб към мен и се чудех какво да правя и си направих една бърза за отскокКакво се случи ли? Следващите две нощи спах като къпан, без да се събуждам.
Слочаенос?

Иначе по темата, препоръчвам колоездене. Аз в последно време доста съм се запалил и ми е много приятно да движа с колелото, особено в планината. Също ходя и на лостове от време на време.
Тва за химиите мога да ви кажа, че е така във всеки един спорт, когато се занимаваш професионално. В шаха има допинг тестове, та какво остава за силовите спортове например.
- kerpicha
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е53 06'
Аз за фитнеса не съм съгласен. Доста години съм тренирал фитнес/такеуондо, но никога нищо не съм постигал и аз мислех като теб преди. От близо година се хванах сериозно с фитнеса и чат-пат ходя в залата по таекуондо да се видя с приятелите. Тук подчертавам, че бях катастрофирал с мотор и стигнах пик 137кг на 1,88 височина. Резултатът с правилно хранене и тренировъчен режим е -50кг за 7-8 месеца като, въпреки че тренирам на дефицит, качих и мускулна маса. Та от фитнеса хава има, стига да не тренираш в стил "бро сайънс". Но няма да те лъжа, отнема страшно много мотивация, броене на калории, теглене на всяка храна, спиране на всякакъв алкохол и като цяло промяна в цялото ежедневие. Научаваш се да живееш извън зоната си на комфорт. Тегаво е, но си струва!
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Керпича сега ме подсети,това е другият проблем на фитнеса. Трябва да се направи перфектно за да има ефект. Кажете ми кой нормален ще брои кслории със години плюс ще тренира и спи само плюс няма да вкуси алкохол и джънк храни . И за какво за нищо,момичето пак е с някакъв келеш със шкембе .
Затова няма смисъл. Да не говоря пък че без стероиди не се постига нищо сериозно ,освен ако нямаш сериозна генетика,която аз нямам.
Затова няма смисъл. Да не говоря пък че без стероиди не се постига нищо сериозно ,освен ако нямаш сериозна генетика,която аз нямам.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Какъвто и спорт да избереш трябва си постоянство и воля.
Фитнесът става и без химия.Отдавна не са "модерни" тела тип "фики" и "охрани".... пълни с вода мускули, стрии и червени гнойни пъпки. Важното е да го правиш за теб, а не заради някои.Щом нямаш генетика и си нясно с това ще трябва да положиш 2-3 пъти-повече усилия от останалите и да се раздваш на малките резултати
Успех
Фитнесът става и без химия.Отдавна не са "модерни" тела тип "фики" и "охрани".... пълни с вода мускули, стрии и червени гнойни пъпки. Важното е да го правиш за теб, а не заради някои.Щом нямаш генетика и си нясно с това ще трябва да положиш 2-3 пъти-повече усилия от останалите и да се раздваш на малките резултати
Успех
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Е за какво го прави
Да пикъпне
За съжаление си мисля, че бързо ще и сложат катинара на тази тема

За съжаление си мисля, че бързо ще и сложат катинара на тази тема

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Вземи си един тренер за 2-3 месеца и ще се научиш да плуваш. Басейни закрити бол - може и зимата да ходиш. Според мен това е чудесен спорт за поддържане на тялото, на добра кардио форма, също така служи и като медитация.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Плуването е може би един от най-интелигентните и разумни в дългосрочен план спортове.
Не знам някой да се е контузил от плуване, напротив- препоръчва се дори като рехабилитация при доста проблеми.
Обаче аз пак да си кажа- трябва да те влече най-вече, защото иначе рано или късно ще се откажеш.
Волята и мотивацията са до време, желанието остава.
От мен един глас за уличните тренировки- лостове например.
Не знам някой да се е контузил от плуване, напротив- препоръчва се дори като рехабилитация при доста проблеми.
Обаче аз пак да си кажа- трябва да те влече най-вече, защото иначе рано или късно ще се откажеш.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Brazilian jiu jitsu
Движение за цялото тяло, гъвкавост, издръжливост.... + това при самозащита 1 на 1, винаги ще надделееш над нетренирал този спорт човек...
Движение за цялото тяло, гъвкавост, издръжливост.... + това при самозащита 1 на 1, винаги ще надделееш над нетренирал този спорт човек...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
firstduo93 написа:... Чудя се дали да е някакво БИ ...
Бойни изкуства не ти препоръчвам - там мацки почти няма шанс да срещнеш, а тези които ще срещнеш... не ти трябват... Само си представи как ще завърши за теб неуспешния пикъп в залата за кик-бокс, примерно...

Плуването е добре - натоварва равномерно всички групи мускули и регулира дишането. По-трудно е в сладка вода и срещу течението. Аз като съм свикнал в Дунава - в солената вода плавам като шамандура, без да полагам никакви усилия. Направо ми е чудно как човек може да потъне и да се удави в морето...

Excellent! Steven is my name!
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
[quote Направо ми е чудно как човек може да потъне и да се удави в морето...
[/quote]
Безмълвни ще останат знаещите...

Bogat-Beden написа:Плуването е може би един от най-интелигентните и разумни в дългосрочен план спортове.
Ще внеса лека корекция - никой не се е контузил, докато не започне сериозно, започнеш ли сериозно, като всеки спорт има многократни повтарящи се движения, които създават проблеми. Не е като спортна гимнастика, но все пак... Освен това ако има контузии мисля, че ще са по-леки от среща с някои съпрузи в пикъпа

Borymeckata, няма удавени страхливци, давят се само смелчаци...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Приятел си изкара рамото при плуване... така че и там стават контузии.
Аз също подозирам, че се търси спорт за пикъпване
Значи схемата е Е-шеесе, учители за пикъп, бицепс и плочки

Аз също подозирам, че се търси спорт за пикъпване

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3