Paranormal activity
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Re: Paranormal activity
Напишете '''witchboard '' и във интернет ще ви излязат доста клипове , постове и тн . Това е една игра на думи която се играе уш задаваш въпрос на призрак и той ти отговаря . Но странното на тая игра е че хора след като са я играли съобщават за странни случки които се случват в къщите им . Също така един сатанист от ютуб бях му изтеглил един видео курс за общуване с демони , той беше обяснил че някой негов близък докато играел уичборда призракът му казал ще убия майка ти и след седмица са я намерили мъртва ,самоубила се . Не знам дали е истина или гъбарка . Също от този курс научих как да призовавам демони , пробвах със един от най-лошите демони така нареченият Азазел . Сложих си чашка водичка и му нарисувах символа и през това време навън вълеше . Започнах да повтарям азазел,азазел ,азазел... и в същото време да се взирам във водата в чашката точно както ми беше обяснил човек , изведнъж удари една гръмотевица , не знам дали е случайно а преди това нямаше гръмотевици а само вълеше навън . Та знаете ли че хората сключват разни сделки със самият дявол и демоните за да получат това което искат в живота .
Историята ми не е измислена , човекът от който се научих да викам демони е Ea koetting има и канал в ютубата. Честно казано не знам дали е истина но напоследък започнах много да се съмнявам че може и да ги има .
За уичборда също ако не ми вярвате влизайте в големи форуми като редит и потърсете информация , има доста хора писали по въпроса .
Историята ми не е измислена , човекът от който се научих да викам демони е Ea koetting има и канал в ютубата. Честно казано не знам дали е истина но напоследък започнах много да се съмнявам че може и да ги има .
За уичборда също ако не ми вярвате влизайте в големи форуми като редит и потърсете информация , има доста хора писали по въпроса .
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
memorex написа:http://www.gmanetwork.com/news/scitech/science/351405/internet-trolls-have-real-personality-problems-study-shows/story/
+1
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Ходи играй сварка с тия карти
остави го брат ти 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Vra4anin написа:Чикията си е чикия.![]()

Секс с човек,който наистина обичаш..

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- kerpicha
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е53 06'
Колега, май си изгледал сериала Свръхестествено на един дъх? 

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
https://proxyfl.info/torrent/8937476/E. ... mp__Compan Това е продукта тук всичко е обяснено, има различни сатанистки ритуали които се изпълняват и може да работиш със демон , поне според думите на тоя . Сега колко е вярно не знаем. Който иска може да го изтегли интересни неща разказва .
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ей този екзорсист

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW

firstduo93 написа:... Също от този курс научих как да призовавам демони , пробвах със един от най-лошите демони така нареченият Азазел . Сложих си чашка водичка и му нарисувах символа и през това време навън вълеше . Започнах да повтарям азазел,азазел ,азазел... и в същото време да се взирам във водата в чашката точно както ми беше обяснил човек , изведнъж удари една гръмотевица , не знам дали е случайно а преди това нямаше гръмотевици а само вълеше навън . Та знаете ли че хората сключват разни сделки със самият дявол и демоните за да получат това което искат в живота .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
firstduo93 написа:Не видях подобна тема,видях за извънземни и други. Нека в тази тема обсъдим има ли духове и какви легенди и истории сме чували.
Аз лично съм чувал разни истории от брат ми как са викали дама пика и тя се появила в огледалото под бяла светлина. Естественно може да е измислена история но пак е забавно. Как мислите ,съществуват ли?
Имаше тема за разни магии, врачки и т.н. като вътре се пишеше и за всякак свръестествени неща.Дама Пика и ние сме я викали като малки, нищо и никой не идва освен ако някой не убеди другите деца, че вижда и чува нещо, а те му повярват.
Викали сме и Кендимен, онзи негър от филма.
Vra4anin написа:Като малък с баба ми викахме "кики" с клечки кибрит. Беше ми интересно как клечките се движат и как кики ни говори (уж). По-късно гледах туин пийкс и заради оня "боб" не смеех да ида до кенефа нощно време
И Кики сме викали.
За Боб ставаме двама, тоя гаден, дългокос, мазен, хилещ се непрестанно като луд, който уби Лора(мисля се казваше главната русокоска)в началото и после съсипа всички, плюс Лео(онзи, който биеше хубавата Шели

Твоят Азазел съм го гледал в някой филм(аз съм кономан, гледам всичко на екран, което излиза почти, а хорърите много ги харесвам)но не помня в кой. Не съм сигурен дали не бе в "Заклинанието" с един мъж и жена, които се знимаваха с екзорсизъм.
Както и да е, според мен има неща, които хората не разбираме и могат да се обяснят научно, но нашия мозък мисли по различен начин и не можем да проумеем за какво става дума, като си обясняваме всичко с демони и т.н.
Че има някакви неща, има, енергии и подобни такива, но какво, що, къде и как...въпрос не за един милион, ами за цялото човечество.
Честно казано не виждам защо човек трябва да се рови в това. Любопитството погубило котката са казали хората. Не питай неща, които според мен не искаш да научиш защото понякога цената на това, което научаваш може да не си готов да я платиш, а ще я разбереш твърде късно. И не ти говоря само за това, че може реално да откриеш нещо, а че може просто да си загубиш разсъдъка някъде по пътя и разбира се да не разбереш дори, че вече си луд.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Такива теми има 2-3. Ето ти най-дългата.
viewtopic.php?f=4&t=151454&hilit=Паранормални
Препоръчвам ти преди да я прочетеш, да идеш на спорт, от който жените се впечатляват, след това да пикъпнеш и накрая да я прочетеш. Но само след успешен пикъп, да има в кой да се гушнеш като те хване страх от дама Купа и сестра и.
П.П.2 Очаквам следващата интересна тема
viewtopic.php?f=4&t=151454&hilit=Паранормални
Препоръчвам ти преди да я прочетеш, да идеш на спорт, от който жените се впечатляват, след това да пикъпнеш и накрая да я прочетеш. Но само след успешен пикъп, да има в кой да се гушнеш като те хване страх от дама Купа и сестра и.
П.П.2 Очаквам следващата интересна тема
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ех това момче с този пикъп, ще го преследва докато акаунта съществува 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
BMW_POWER написа:Аз наистина се замислям за bmw-mama.com
https://www.google.bg/search?source=hp& ... BfjlF2nPJ4
Ти се замисляш, но аз реших да отворя първата тема и първото мнение ме шокира. Така и така не е много по темата, но все пак е свързано...ще го постна тук. Кофти е:
Трудно ми беше да пиша, с годините ми става все по-трудно...
Изгубих сина си преди 8 години. Беше на 3 годинки, три месеца преди да навърши 4, го блъсна кола. Макар, че бях само на 23 години преживях най-силната болка, на моменти мислех, че ще се пръсна...След това последваха 2 спонтанни аборта - явно много "отрова" се беше събрала в мен.
Една нощ, около месец след това, ми се случи нещо много странно. Чух шум, който приличаше на шум от драскане на фулмастри и разгръщане на листи. САМИ обичаше да си играе точно по същия начин. Продължи около 2-3 минути. Събудих мъжа ми, но шума спря веднага.
След това не съм имала подобни преживявания, дори рядко го сънувам (а ми се иска). Все си мисля, че ми е сърдит...или нещо такова.
Това е темата:
http://www.bg-mamma.com/?topic=78747
In God we trust, all others we track.

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5