Носите ли... чантичка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Носите ли чантичка?

Да, винаги, без нея не мога
36
33%
Не, никога
72
67%

Общо гласове : 108
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Re: Носите ли... чантичка?

Мнение от PolandBall » 07 Юни 2018, 0:39

Никога не съм имал подобно нещо и не смятам някога да имам. Ако трябва да обикалям с повече документи просто вадя раницата и така.

@top отличен избор на марка. :yes:
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Юни 2018, 5:57

Винаги нося , такава дето става през рамото или на диагонал . За моите нужди размер 20х20 е оптимален , ако е по-голяма става неудобна ако е по-малка става безсмислена . Три отделения оптимално , едното за пари и документи второто за телефон цигари запалка и разни дреболии , трето за връзките ключове . Преди носех само лятото но последните години си я влача постоянно , но не събирам пари от чадърите на плажа . Просто не я нося на плажа че ми претрие врато :mhihi:
Такива на ръката тип хюмнетка или борсалино за гъзария :nono: Забравят се много лесно , неудобни са защото блокира ръката и имат още минуси . Пистолет в такава чантичка :nono: справка случая Пелов - не успял човека да си извади втория пистолет от чантичката и врагът го прострелял смъртоносно ...
Материала за тия чанти е също важен , има кожени има и едни от материал подобен на шушляк :nono: съсипват се много лесно , обезфомят се и отиват в кофата .
Най практични са тия с твърда периферия и от материя подобна на кевлар . Не е кевлар разбира се но е достатъчно твъда и здрава да не се обезформя и къса . Така или иначе за 1-2 години максимум тия чанти отиват в кофата , та цена около 4-6 до 10 лв е справедлива . В общи линии не е лесно да се намери чантичка която да отговаря на всички изисквания на стандата за свястна чантичка :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Юни 2018, 6:25

Сори за офтопика, ама като видях заглавието на темата и веднага се сетих за долното:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Юни 2018, 6:27

Т.н гей-бег, не нося и го асоциирам точно както kolp го описа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Юни 2018, 6:58

За първи път чувам, че се казва диагоналка. - аз си го знам гей-баг :mhihi: Супер удобно и супер дебилно. Имам 4 и не нося нито една от тях, по разбираеми причини. Ще следя темата с цел да видя предложения, защото наистина вече не може, но и да ходя с гей-багче не може.

PS:аз асоциирам тази чантичка с тинейджър, който в нея си държи падащи панел на касетофончето за 89лв, 3те телефона без ваучер и огромното протмоне запълнено с една единствена снимчица на гаджето.
PS2: а да - напомня ми и за GSM функционално провесен на врат

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 07 Юни 2018, 6:59

Не нося . Някак си не ми ходят на телосложението , нямам широк гръб а съм голям откъм гърба към гърдите . Затова този тип чанти ми стоят ужасно . Другият проблем е че нямам какво толкова да му сложа , нося си само портмоне,телефон и ключовете на е60то . Документи много рядко имам да оправям но си ги нося на ръка .

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Юни 2018, 7:20

Не излизам без чантичката, ежедневно. Аз също ползвам "диагонална" - жена ми се майтапи, че приличам на кондуктор с нея. Но наистина е много практична - нося две големи връзки ключове (много имоти, кво да прайш... :mhihi: :mhihi: ), лични документи, телефон, очила, молив и химикалка, туба с аспирин, флашка, понякога - ролетка или някакви инструменти, дребни покупки и други дреболии. Пари - не, парите са ми в джоба на дънките. По принцип ми е на ремъка "през рамо", защото ако я нося в ръка - в първия магазин ще я забравя, проверено е. Оставям я само на стола у дома, на бюрото в офиса и на определено място в колата, иначе е на мен.

Тия малките чантички за документи А4 не стават, но за дреболиите са ОК. Между другото, ако носите очила с диоптър, през лятото просто няма начин без чантичка...

Преди време си купих една кожена от ония с бика, Арт ли беше фирмата... около 160 лева дадох, но нещо не ми се оказа удобна и я оставих в къщи. Нося ежедневно една ментелива от пазара, брезентова. Практична е, защото се пере лесно в пералнята и бързо съхне. Но се скапа от ежедневното носене - циповете са пластмасови и си заминават, ремъкът също се оръфа по края (явно като карам колелото се трие някъде). Един колега ми похвали подобна чантичка на Самсонайт (била много практична), та следващата вероятно ще бъде такава.

А, имам и кожена "херния", но е доста малка и не ми върши работа. В редките случаи, когато съм я носил, пак я окачвам за ремъка "през рамо".
Последна промяна Borymeckata на 07 Юни 2018, 7:41, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 07 Юни 2018, 7:38

Нося...всеки ден-целогодишно "диагоналка" , "гей-бег" или както се казва. Много е удобно,а по отношение на това как изглежда отстрани - не страдам от комплекси,а от данък обществено мнение съм се освободил. :mhihi:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 07 Юни 2018, 7:44

Официалният анцуг, кожена диагоналка, и кожени обувки, класика :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Юни 2018, 7:47

Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 07 Юни 2018, 7:54

На някои..... физиономии, тела и прически просто 'диагоналката' е естествен завършек на обликът им...Имам чувството, че са се родили с такава чантичка :bowdown:

По-темата-да нося раница или кожена чанта от типа като на снимката на колегата "3186"

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 07 Юни 2018, 8:08

Не, никога.
Ако ми се наложи да нося повече неща използвам малка спортна раница. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 07 Юни 2018, 9:24

Изображение

Ползвам тази- има място и за пистолета и за всичко останало. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 07 Юни 2018, 9:39

аз ползвам такива чанти гей-баг обаче ... не ги нося с като "диагоналки" ... просто им махам или скъсявам на макс ръжката и прибирам всичко каквото ми трябва и хоп ... в багажника на колата и в ръка (толкова са малки) ... тва нещо да си го окача на врата ... може ... ама само когато имам по 2 чанти с лаптопи или покупки в ръцете и не мога да се довлача до врата пред нас с ключ в ръка ... случвало се е

иначе не виждам никав смисъл тва нещо през рамо да се носи ... то не тежи, грозно е и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Юни 2018, 9:43

Преди време, когато нарасна драстично обема на нещата по джобовете и жената започна да ми прави забележки, че джобовете ми са издути (специално лятото), си взех една , както ги наричате "диагоналка", защото тези през кръста са мега селяндурски.
Обаче тая ми беше първата такава чантичка, и незнаех какво да търся. Сестра ми един ден ми каза, че те такива чантички, с тънки презрамки са бая педалски и перзевентски. Моменталически я захвърлих и започнах да се оглеждам за "диагоналка" с по-широк диагонал :mhihi:
Бах на вояж в Италия, и там си харесах някаква, подобна на тази
bf049_bf050_bf051_bf052_bf053_bf054_bf055_g.jpg

Носа я само лятото, а вътре какво ли няма:
Цигари, документи, всякакви ключове за колите, ролетка/метър, запалки и всякакви други боклуци.
По принцип не обичам да нося чанти, но толкова боклуци няма как да натъпкам по джобовете.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата