Ако трябва да сменяме държавата...
Модератор: Общи модератори
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: Ако трябва да сменяме държавата...
Няма значение къде си, важното е там където си, да се чувставш относително добре. Където и да си, ще е нужно да правиш компромиси...така да се каже, идеалното място съществува само в нашите мечти.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Канада, Ванкувър или Торонто...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
drifty написа:Хаваи ми се струва много привлекателно място. Бих опитал да живея там. Вярно е, че масово в САЩ работят много на няколко места, но пък имам позната, която сподели, че на четвъртия работен ден от месеца всички сметки вече са и платени, останалото разпределя за каквото реши + храна. Така че може би е кой както се уреди. Ако трябва да си сгъна 5 парцала и след час да тръгна за летището, на билета вероятно ще пише крайна дестинация Хаваи
Някога, Ингуи Малмстийн го бяха питали:защо живееш в Ню Йорк след като Лос Анджелис е града на рока? Човекът им беше казал така:може да не е днес, може да не утре но все някога Лос Анджелис ще падне в океана, а аз не обичам да си мокря краката.
В този ред на мисли, никакви Холандия, Белгия, Острови. Само висока континентална суша. И сега учените казват че до 50 години делите на реките ще бъдат залят, Венеция ще е под вода и много други. Така че най добре на мачу пикчу
С много любов към децата!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Момчета, случка отпреди няма 2 часа- на голямо кръстовище, без трафик, от доста далече се чуват силни сирени на пожарна, и двата катила, които чакаха на светофара, минаха ПРЕД камиона на пожарната...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Интересно ....краварника чупи всички рекорди за смяна на държавата . Ако става въпрос за страна за живот и работа , може би има някаква логика . Но аз смятам че човек не живее за да работи така че ми се струва доста необоснован такъв наплив тъй като САЩ в съвсем малка част от страната предлага добър климат целогодишно .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Jordana написа:Интересно ....краварника чупи всички рекорди за смяна на държавата . Ако става въпрос за страна за живот и работа , може би има някаква логика . Но аз смятам че човек не живее за да работи така че ми се струва доста необоснован такъв наплив тъй като САЩ в съвсем малка част от страната предлага добър климат целогодишно .
Не знам какво е добър климат

Аз гласувах за Канада, по точно Манитоба или даже още бая на север в северозападните територии...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Jordana написа:Интересно ....краварника чупи всички рекорди за смяна на държавата . Ако става въпрос за страна за живот и работа , може би има някаква логика . Но аз смятам че човек не живее за да работи така че ми се струва доста необоснован такъв наплив тъй като САЩ в съвсем малка част от страната предлага добър климат целогодишно .
Зависи кой какъв климат търси. Ел Ей е ОК ако имаш предвид да не ти е студено, но да живея цял живот във Флорида примерно...не мерси, а за Тексас трябва да ме вържат някак там с тия нечовешки жеги.

А краварника като имаш предвид САЩ...ами то има много Америки, далеч не е само една. Толкова щати, чак и Хавай(за тук леко бих се позамислил, но пак няма да се врека вечно май, но като търсиш топлинка, там е мястото

Честно казано на мен лично ми харесва природата и в Аляска, ама ако може да е все тяхното лято целогодишно, би било ок.

Най-добрият ми приятел беше известно време по Флорида, после две години в Лонг Айлънд, но се върна заради една жена(а беше нелегално там след 6-тия месц на втората си студенстка бригада като мислеше да не се връща)и след време разбира се страшно съжаляваше защото тя също бе там, но се върнаха заедно и...сещате се. Сега е сам в Наглия, ама изобщо не я харесва спрямо САЩ, първо скъпо(в Оксфорд, даже работи в завод на БМВ и Мини

Някой има ли статистика за САЩ, какви са цифрите на тежките престъпления в щатите, където има смъртно наказание? Сетих се за това, понеже починал Джон Макейн(той харесваше България), който беше един от лобистите за смъртното наказание. Нали тука има бая живеещи там, вероятно лесно намирате подобни данни.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Отбелязах САЩ и Австралия, а може би и Нова Зеландия.
Много харесвам начина на живот на американците, възможностите, които имат, обожавам автомобилите им, така че, ако ми се наложи да избирам, ще е САЩ.
Същите са причините да избера Австралия и Нова Зеландия.
Много харесвам начина на живот на американците, възможностите, които имат, обожавам автомобилите им, така че, ако ми се наложи да избирам, ще е САЩ.
Същите са причините да избера Австралия и Нова Зеландия.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Кое конкретно ти харесва в начина на живот на австралийците и зелките ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Нова Зеландия ... природа прекрасна като тук ... само дето няма толкова българи
наистина, честно от 2-3г обмислям и при първата възможност да ми се получат нещата за там бих си събрал багажа.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Jordana написа:Кое конкретно ти харесва в начина на живот на австралийците и зелките ?
Е, там конкретно, мнението ми е формирано предимно от филми и телевизия. Дразни ме само наличието на всякакви отровни твари и колите с десен волан

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е.Димитров написа:Дразни ме само наличието на всякакви отровни твари и колите с десен волан
+1

- Jordana
- старши ентусиаст
-
За австралия до колкото помня е една пустиня на остров , цивилизацията е малко по крайбрежието и навътре е мамата си трака . Родина на най много от смъртоносните за човека видове във флората и фауната . Океана става само за гледане по австралийското крайбрежие . Отделно се носят слухове че местните имат доста странности в сексуалното поведение . Имам един познат отиде там заради жена , стоя 20 години разведе се и се върна да остава тука в БГ но се запозна с друга жена тук и отиде пак там. Дали ще се върне пак в БГ за постоянно нямам идея .
Все пак това е било място където са заселвали само престъпници доста векове , вероятно условията не са били идеални за да ги пращат там но с тая промяна на климата нещата се подобряват явно . А за страната на орките и елфите разправят че не приемали заселници отдавна . Дори и такива с идеална характеристика в CVто

Все пак това е било място където са заселвали само престъпници доста векове , вероятно условията не са били идеални за да ги пращат там но с тая промяна на климата нещата се подобряват явно . А за страната на орките и елфите разправят че не приемали заселници отдавна . Дори и такива с идеална характеристика в CVто

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не е много по-различно от щатите в момента, ако махнем канала с бежанци и лотария.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Jordana написа:Кое конкретно ти харесва в начина на живот на австралийците и зелките ?
Това, че мигрантите ги връщат още на 200 км от сушата

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.