Revolut
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Revolut
Остава зареждане с банков трансфер поне сега падна и ще се дава 1лв, но пък ще де зарежда колкото искаш наведнъж.
Разбира се, трябва да се провери дали имат превалутиране, доста банки взимат такса за това.
Разбира се, трябва да се провери дали имат превалутиране, доста банки взимат такса за това.
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
bum_bum написа:А в самия револют показва ли дали има такса за зареждане?
не, не показва никакви такси.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
alekangg написа:Остава зареждане с банков трансфер поне сега падна и ще се дава 1лв, но пък ще де зарежда колкото искаш наведнъж.
Е, па пращаш си левовете в левова, еврото в еврова в революта и като ти потрябват си ги превалутираш по техния курс.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аха ама не.
Зареждане на Революта дори от лева пак се вижда от банките като плащане на ПОС в чужбина, понеже търговеца не е български.
На тази база поне половината банки имат я процент, я нещо друго
Зареждане на Революта дори от лева пак се вижда от банките като плащане на ПОС в чужбина, понеже търговеца не е български.
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
При Револута и на мен ми взима 1% в ДСК, но Монезето още не ми го таксува. Въпрос на време явно и там така да стане.
А що Монезе, ами защото на Андроид само с тия ми работи безконтактното плащане с телефона...
А що Монезе, ами защото на Андроид само с тия ми работи безконтактното плащане с телефона...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
alekangg написа:Аха ама не.
А трансфер в Пейсера, които са с БГ айбан и после от там, където ти е кеф?
М/у другото само Бг банките ли таксуват тези захранвания или всички го правят?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Само Бг
От чуждите се зареждал в евро или паунд или долар и това е. За странни валути не знам как е.
Има начини но, не са мигновено с пейсера.
За сега някои наши банки не удрят с нищо, но съм сигурен, че щом са почнали масово да режат, всички ще го направят. Не искат да пускат кокала.
От чуждите се зареждал в евро или паунд или долар и това е. За странни валути не знам как е.
Има начини но, не са мигновено с пейсера.
За сега някои наши банки не удрят с нищо, но съм сигурен, че щом са почнали масово да режат, всички ще го направят. Не искат да пускат кокала.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Revolut имат бизнес акаунти. Въпрос на време е някои фирми да решат - заплатите минават по Револют. И тогава банките ще го смукнат 

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
TNT написа:Revolut имат бизнес акаунти. Въпрос на време е някои фирми да решат - заплатите минават по Револют. И тогава банките ще го смукнат

Защо не влезете в системата на Unicredit?Имате абсолютно безплатни преводи по целият свят,когато сте в системата им и не ви струва нищо при прехвърляния между валутите и банки.Имат банки почти навсякъде с различни имена.Досега и една стотинка не съм платил между немска банка и Булбанк при прехвърляне на пари от евро в левове и превода включително.
Unicredit.Вътре в системата им няма такси между банките,които имат.Пращаш където и колкото поискаш,в каквато и валута да е.Няма такса.Получаваш валутата на банката получател по курса на деня.
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Benord написа:Защо не влезете в системата на Unicredit?Имате абсолютно безплатни преводи по целият свят,когато сте в системата им и не ви струва нищо при прехвърляния между валутите и банки.Имат банки почти навсякъде с различни имена.Досега и една стотинка не съм платил между немска банка и Булбанк при прехвърляне на пари от евро в левове и превода включително.
Аз точно това отивам да правя и после закривам всичко с тия от ДСК ....

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Точно unicredit са мега зле. Преди да бягате да откривате може да им прочетете новите условия влизащи от края на другия месец!!
Откриване на сметка 4лв, поддръжка сметка 4лв/месец, таски за внасяне по всякакви сметки, титуляр и други, за теглене на пари тоже, включително от техни банкомати, както и от други, но с по-голяма такса!
Аз по-голямо дърво не знам у нас от тях с тези нови правила
https://www.unicreditbulbank.bg/media/f ... 020-bg.pdf
Откриване на сметка 4лв, поддръжка сметка 4лв/месец, таски за внасяне по всякакви сметки, титуляр и други, за теглене на пари тоже, включително от техни банкомати, както и от други, но с по-голяма такса!
Аз по-голямо дърво не знам у нас от тях с тези нови правила
https://www.unicreditbulbank.bg/media/f ... 020-bg.pdf