Паркинг в България мол
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Re: Паркинг в България мол
Този вариант за Дъ мол отдавна отпадна.Вярно, че и аз вече отдавна не съм там, та може някой да ме поправи, но мисля, че успяха да секнат ентусиазма на влакчето.
Практикувам това с колоната, но не е гаранция
Иначе и влакче гледам, че се прави, ама все ми се искаше да има по-културен вариант, а и всеки ден трябва да търсиш локомотив, на рандом хора май не е ок да го прилагаш, трябва си познат.

Иначе и влакче гледам, че се прави, ама все ми се искаше да има по-културен вариант, а и всеки ден трябва да търсиш локомотив, на рандом хора май не е ок да го прилагаш, трябва си познат.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
bai_ILIA написа:Основно правило в мол паркирането за маняци на боя и външен вид - винаги до колона, така ти пада с 50% шанса някой да си отвори вратата в теб...

Тук съм до колона (именно поради логиката, която описа горе) и съм спрял около половин метър навътре в паркомястото (наравно с колоната), така би следвало да съм максимално предпазен. Уви, пак си намерих колата в това състояние след има-няма 3 часа, при това бронята беше пребоядисана преди около месец

Последна промяна drago9205 на 24 Окт 2018, 14:07, променена общо 1 път
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Knoxville_ написа:Този вариант за Дъ мол отдавна отпадна.Вярно, че и аз вече отдавна не съм там, та може някой да ме поправи, но мисля, че успяха да секнат ентусиазма на влакчето.
Не, колега работи си БДЖ-то. Между 17-19ч. стоят до бариерите сотаджии, но пак се излиза. Колегите го правят преди или след това да не се набиват на очи. Излизането посока Младост с тунела или центъра от горе го пазят куките, но излизнето от задния изход посока локалното на Цариградско е без надзор

Parzival написа:Практикувам това с колоната, но не е гаранция![]()
ние се вадим взаимно понеже е рисково някоя леля да тръгне на първа и рязко да забави, за да включи на втора...Иска си чисто, синхронизирано излизане

"Чемодан, вокзал, Москва"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Knoxville_ написа:Този вариант за Дъ мол отдавна отпадна.Вярно, че и аз вече отдавна не съм там, та може някой да ме поправи, но мисля, че успяха да секнат ентусиазма на влакчето.
Никога не съм го пробвал, но минавам често на късата бариера с мотора. В случаи в които предната ми гума е на едно ниво със задната на кола дори бариерата пада като гилотина.
Та предполагам, ако се опита тоя номер с кола ще има щети.
... а гледам все карате хубави коли...
без лоши чувства и нищо лично ама... що се излагате?
аз бих отишъл в офиса на мола и бих питал на място дали имат някакви абонаменти...
аз бих отишъл в офиса на мола и бих питал на място дали имат някакви абонаменти...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
alx написа:... а гледам все карате хубави коли...
Защото са селски тарикати за това

за тях това не е излагация а тарикатлък
Точно по тази причина не ми се правят влакчета или други композиции. Питал съм тези на бариерите и доколкото ми обясниха, няма абонамент за частно лице, съответно затова търся и този вариант от темата.kiko написа:alx написа:... а гледам все карате хубави коли...
Защото са селски тарикати за това
за тях това не е излагация а тарикатлък
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
bum_bum написа:Knoxville_ написа:Този вариант за Дъ мол отдавна отпадна.Вярно, че и аз вече отдавна не съм там, та може някой да ме поправи, но мисля, че успяха да секнат ентусиазма на влакчето.
Никога не съм го пробвал, но минавам често на късата бариера с мотора. В случаи в които предната ми гума е на едно ниво със задната на кола дори бариерата пада като гилотина.
Та предполагам, ако се опита тоя номер с кола ще има щети.
Когато го правих този номер, бариерите бяха с датчици. Тръгваше надолу, но се връщаше. Ако не го знаеш, ти се дръпва лай*ото, но затова първия път ме пуснаха да съм пилотна кола

Малко се отплеснахте от темата. Ще се радвам, ако някой има познат, който има право на достъп, но живее на близо/не ползва автомобил. Хем той ще изкара нещо допълнително, хем аз няма повече да го мисля паркирането. Който има контакт на такъв човек, моля да драсне на ЛС 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тия места така или иначе се плащат от фирмите и хора, които нямат коли не получават карти. Т.е. ще ти е трудно да намериш подобен човек.
Питай по-добре охраната за някаква схема
Питай по-добре охраната за някаква схема

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2