Мазда 3 2.2 ?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Мазда 3 2.2 ?
Аз мога да дам лично впечатление за Мазда 3 2008 година. 1.6 100 коня бензин. Ебати здравата кола с доста високо ниво на оборудване. Кара се от приятелката ми, на реални 107 000км, закупена чисто нова от Мазда в България. Здрава ходова част, като до момента са сменени 2 биалетки отзад и двата предни носача барабар с всичките тампони за около 200лв. Всичко останало е перфектно. Ръжда няма никъде по автомобила. Нещото, което най-много ме грабва в тази кола е начина на управление. Много директна кола, стабилна и устойчива. Определено не очаквах подобно нещо, когато я купувахме. За динамика няма да говоря, все пак е 100 коня 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Здравейте отново.
Първо да благодаря на всички за мненията, ходих да гледам една мазда още тогава и това, което ми направи впечатление, че е яко пластмасова отвътре.. въобще не ме впечатли.. Като вървеж не мога да кажа нищо, защото нямаше номера и не съм я карал, но пластмасарията вътре ме отказа. Отделно, че беше и на едни реални километри, една напудрена
И понеже съм пуснал тема, а и да оборя мнението на K_Ilkov, че от тези теми нищо не излиза и авторът забравя за тях - отказах се от Маздата и в крайна сметка успях да си взема по-рано споменатия служебен Голф 7 за личен. Двигателят е 1.4tsi 125 коня(като ще го чипна), 88 000км, карана е само от мен от както е нова и общо взето знам как е поддържан и какво е правено по него и засега съм много доволен.
Първо да благодаря на всички за мненията, ходих да гледам една мазда още тогава и това, което ми направи впечатление, че е яко пластмасова отвътре.. въобще не ме впечатли.. Като вървеж не мога да кажа нищо, защото нямаше номера и не съм я карал, но пластмасарията вътре ме отказа. Отделно, че беше и на едни реални километри, една напудрена

И понеже съм пуснал тема, а и да оборя мнението на K_Ilkov, че от тези теми нищо не излиза и авторът забравя за тях - отказах се от Маздата и в крайна сметка успях да си взема по-рано споменатия служебен Голф 7 за личен. Двигателят е 1.4tsi 125 коня(като ще го чипна), 88 000км, карана е само от мен от както е нова и общо взето знам как е поддържан и какво е правено по него и засега съм много доволен.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз също се отказах от Маздата заради евтината пластмаса в салона, а ламарината е като станиол.

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Би ли пуснал линк към обява, ако има?devent написа:Здравейте отново.
Първо да благодаря на всички за мненията, ходих да гледам една мазда още тогава и това, което ми направи впечатление, че е яко пластмасова отвътре.. въобще не ме впечатли.. Като вървеж не мога да кажа нищо, защото нямаше номера и не съм я карал, но пластмасарията вътре ме отказа. Отделно, че беше и на едни реални километри, една напудрена![]()
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
devent написа:мнението на K_Ilkov,
Всяко правило има изключения

Честито! Получило ти се супер

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
K_Ilkov написа:devent написа:мнението на K_Ilkov,
Всяко правило има изключения![]()
Честито! Получило ти се супер
Мерси много

@anttonev - нямам обява, мина повече от месец от огледа и е изтрита вече.
@barty - аз ти прочетох тогава мнението, ама “реших око да види, ръка да пипне”. Мнооого беше прав

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Да си купиш служебната кола особено ако е различна от бял хладилник тип Рено/Дачиа/Ситроен/малка Шкода си е супер оферта. Ако я пазиш докато я ползваш като служебна и не я даваш на друг във фирмата можеш да си купиш прекрасна кола за разумна цена 

- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
И мен ме накараха да загледам сега една 2.2 печка .. Вярно ли е че разтягали вериги и те искат смяна ?
Иначе като чуя тва за тънките тенекии
.. какво по точно да очакваме от съвременната индустрия - митични калници от немски каски на москвич или невероятно дебелия пластмасов калник на Е90 натам .. 
Иначе като чуя тва за тънките тенекии

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
The Edge написа:И мен ме накараха да загледам сега една 2.2 печка .. Вярно ли е че разтягали вериги и те искат смяна ?
Иначе като чуя тва за тънките тенекии.. какво по точно да очакваме от съвременната индустрия - митични калници от немски каски на москвич или невероятно дебелия пластмасов калник на Е90 натам ..
Мога да ви кажя от първо лице, не са лоши коли моята е 2011 2.2 фейс 180. Веригата се сменя на 150 хиляди по препоръка от Мазда инъче изкарва и до 200. Много здрава кола е до сега освен консумативи друго не съм сменял. Но вървежа не е като на бмв, може би тези 180 коня от Мазда отговарят на 150 Баварски

За милиони-няма закони.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Само да питам ...
Тоя дизел ли е дизела на Мазда дето маслото се сменя като мине над максимума щото се е напълнил с нафта от дпф-а?
Аз при такава инженерна мисъл от завода бих поставил под съмнение всичко останало
Тоя дизел ли е дизела на Мазда дето маслото се сменя като мине над максимума щото се е напълнил с нафта от дпф-а?
Аз при такава инженерна мисъл от завода бих поставил под съмнение всичко останало

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Тоя мотор единствено се слави, че се запушва цедката в маслената помпа от там няма хубаво налягане и валовете отиват в кофата с мотора. Имаше някакви размисли и страсти относно вискозитета на маслото което е по предписание на Мазда, че уж трябвало да е друго и затова тея мотори бързо се сдухвали но това отива повече към конспиративните теории. Все пак 2.2 мотора се слага на следващото поколение, както и на последното с разните му там модификации.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2