Автомобили! (тоя път без жени)
Модератор: Общи модератори
Re: Автомобили! (тоя път без жени)
Аз искам ф10 м5, ама някой друг да ми я поддържа,аз просто да я карам. Ама като цяло колите взеха да ми писват малко а съм карал всякакви марки и модели. Без ламбо,ферари и тем подобни изгъзици за милионери. Честно казано взех да не виждам нищо интересно в която и кола да седна.
Като цяло никога няма да карам кола която не е бмв, аз това открих за себе си,а като малък никога не бях фен на марката. Тази мания се породи преди 3-4 години бях гледал някакви кшипове със е60 и после си събрах пари и си купих една .
Като цяло никога няма да карам кола която не е бмв, аз това открих за себе си,а като малък никога не бях фен на марката. Тази мания се породи преди 3-4 години бях гледал някакви кшипове със е60 и после си събрах пари и си купих една .
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нереалистично (поне на този етап) - Порше (предпочитам 911, но в краен случай и Паранема/Каейн бива, стига да са над 300 магарета)
По-скромно - А6 комби/ БМВ 5 G30 , поне 250 к.с.
По-народно - VW Пасат след 2015та.
Реалистично - Е90/92
По-скромно - А6 комби/ БМВ 5 G30 , поне 250 к.с.
По-народно - VW Пасат след 2015та.
Реалистично - Е90/92
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Епа Кайена е лесен - на цената на лачено е46 Ко муй! 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нье, нье, за втората генерация спийквам 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Eпа щом ги различаваш
Мен Поршовете ме кефят 911, Кайман и Панамера до някъде ...
Еййй, сега се сещам ... Ако ще се бруталее един Вайпър бих налазил, с тоя камионджийски мотор е олицетворение н а формулата най-големият мотор в най-лекото шаси

Мен Поршовете ме кефят 911, Кайман и Панамера до някъде ...
Еййй, сега се сещам ... Ако ще се бруталее един Вайпър бих налазил, с тоя камионджийски мотор е олицетворение н а формулата най-големият мотор в най-лекото шаси

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Много размишлявах, коя е универсалната кола, и според ,мен няма такава, все има компромис, размер, разход на гориво, проходимост и д р.
Но универсалната кола е за всеки различна.
За мен това е Пикапа, голям - размерите му.
По натам, ще си купя и един Мустанг или Додж нещо 500+ кс, е така за крастата.
Кара ми се Ламбо, но не виждам вариант да го имам към момента, а и ми се вижда излишно, освен ако не си много неприлично богат
Но универсалната кола е за всеки различна.
За мен това е Пикапа, голям - размерите му.
По натам, ще си купя и един Мустанг или Додж нещо 500+ кс, е така за крастата.
Кара ми се Ламбо, но не виждам вариант да го имам към момента, а и ми се вижда излишно, освен ако не си много неприлично богат

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мордехай написа:Мечтайте на воля, мечтите са безплатни
Ми добре.

За ежедневка ще си взема някъв Ролс Ройс. Не им знам много моделите ама някакъв последен модел ще свърши ралта. Всичките ме кефят по принцип. Веднъж видях един да минава покрай 600 СЕЛ АМГ.. Мерцедеса, който е една от най-красивите, да не кажа най-красивата лимузина изглеждаше жалко до него.
За на зимъска Мерцедес ГЛС, 6.3 АМГ и последния да затваря вратата. Може и нещо по-кичозно, Мансори или некво такова с кожи от питонь, тигър и др подобни екстри.
Бигачка няма да взимам за сега, че чакам да излезе Проджект уан.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Само обещай да не караш ролса с джапанки и шорти като Ваньо Алексиев.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Мордехай написа:Само обещай да не караш ролса с джапанки и шорти като Ваньо Алексиев.
То има джапанки и джапанки. Като си в коч-компания, кого ще впечатлиш с крокодилска кожа и часовник за над 100К евро? Евгени Минчев???
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Универсален и отговарящ на потребностите ми в момента е Х4 с 6 цилиндъра бензин и X drive.Не е някой крещящ и помпозен автомобил ,но и не е да не прави впечатление.
Става и за свободното време/най-вече за ски/ , и за дълги пътувания ,и в града,и лятото по пусти и диви плажове и т.н.
Общо взето мисля ,че ще си паснем.
А относно мечтите - 911 turbo S , Maserati quattroporte , BMW i8 ...
Става и за свободното време/най-вече за ски/ , и за дълги пътувания ,и в града,и лятото по пусти и диви плажове и т.н.
Общо взето мисля ,че ще си паснем.
А относно мечтите - 911 turbo S , Maserati quattroporte , BMW i8 ...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Мордехай написа:Само обещай да не караш ролса с джапанки и шорти като Ваньо Алексиев.
То има джапанки и джапанки. Като си в коч-компания, кого ще впечатлиш с крокодилска кожа и часовник за над 100К евро? Евгени Минчев???
Абе ако ще чехлите да струват колкото колата, пак не мога да го приема.
Х4 М40i изглежда много добре, ама малко женска кола ми се струва. Предтавям си я винаги с някаква кифла вътре, особено пък в някой от любимите ми ярки цветове. Long beach blue metallic.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мордехай написа:Само обещай да не караш ролса с джапанки и шорти като Ваньо Алексиев.
Да не съм луд да го карам? Ролсовете ги карат прошляците. Тарикатите се возят.
И за мен джипът трябва да е джип - голям - Рендж, ГЛ, Кю7 и т.н. или за в гората - Паджеро, Патрол, Терано, но пак голям. Модерните кросоувъри и на мен ми идват малкооо... хомо джип. 

Урал 375А фургон.Бих го карал пак с удоволствие и усмивка,било то в град или гора.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Benord написа:Урал 375А фургон.Бих го карал пак с удоволствие и усмивка,било то в град или гора.
Направо с една гаубица отзад за репект, не че има нужда от още ама ей така.