Боксова круша
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Боксова круша
Малко
Русата мацка има ли тяло

Русата мацка има ли тяло

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
bum_bum написа:E60fan написа:Benord написа:Тренировките тренирам гърди,гръб,рамо ..
Крага куга?
Сега е модерно човек да е с по-финни кракЪ

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, защо ти е круша като не знаеш как да я удряш? Нещо като да си купиш кола, която не можеш да караш. Т.е. шансът да си навредиш е по-голям от този да постигнеш нещо.
Така както чета - биеш круша без бинтове и без техника, значи си близо да се контузиш.
Послушай колегите и се поинтересувай кое как се прави, че ако се надробиш китките.... лошо ти се пише
.
Така както чета - биеш круша без бинтове и без техника, значи си близо да се контузиш.
Послушай колегите и се поинтересувай кое как се прави, че ако се надробиш китките.... лошо ти се пише

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Venko написа:Колега, защо ти е круша като не знаеш как да я удряш? Нещо като да си купиш кола, която не можеш да караш. Т.е. шансът да си навредиш е по-голям от този да постигнеш нещо.
Послушай колегите и се поинтересувай кое как се прави, че ако се надробиш китките.... лошо ти се пише.
Добре си го казал само не знам как ще науча правилната техника без круша. Впрочем добре го казахте да тренирам някъде само че в моя град няма боксова зала. Има борба но не съм фен. Имс ли книга или нещо което да ме насочи за техниката на удар?
Exclusive89 написа:bum_bum написа:E60fan написа:Benord написа:Тренировките тренирам гърди,гръб,рамо ..
Крага куга?
Сега е модерно човек да е с по-финни кракЪмайтапа на страна, но аз изоставам с прасеца, каквато и тренировка да правя винаги изостават... бягах и с тежести преди сила има, но ми се искаше да са маааалко по-едрички
иначе бокса е хубав спорт и аз мисля да праскам по чувала поне 3 пъти седмично
Прасеца е генетичен. Виждал съм хора не стъпвали в зала с огромни такива. Аз съм нисък човек и затова не виждам смисъл да тренирам крака. Те и безтова не са чак толкова малки,като за моите габарити.
E60fan написа:Venko написа:Колега, защо ти е круша като не знаеш как да я удряш? Нещо като да си купиш кола, която не можеш да караш. Т.е. шансът да си навредиш е по-голям от този да постигнеш нещо.
Послушай колегите и се поинтересувай кое как се прави, че ако се надробиш китките.... лошо ти се пише.
Добре си го казал само не знам как ще науча правилната техника без круша. Впрочем добре го казахте да тренирам някъде само че в моя град няма боксова зала. Има борба но не съм фен. Имс ли книга или нещо което да ме насочи за техниката на удар?
Няма начин да няма поне едно пиянде наблизо,което преди е правило фурор по ринга.Не да ти показва или да те научи на нещо ,но може да ти покаже пътя и хората,които познава.Поразпитай барманите около теб,такива личности не са тайна.Може и наблизо до местоживеенето ти да има нещо неподозирано добро.Боксът е уникален спорт.Най-вече за ума.Фитнеса тонизира тялото,но такъв кеф да те набият хубаво ,няма.С времето става като наркотик.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Крушата е за напреднали. Не си занимавай да си купуваш круша а тези пари ги дай да тренировки
Научи се да удряш правилно, да изнасяш тежестта на тялото с удара, синхрона между ръце и крака, да контролираш дистанцията и силата
Тези неща няма да си дойдат от самосебе си а трябва някой да те гледа и корегира.
Правилната игра на круша е когато тя не мърда, изключение прави само завършващия удар в серията.
Треньора ме пускаше на круша чак след 3-4 месец редовни тренировки. Преди това освен да контузиш китките друго няма да постигнеш особенно без контрол и наблюдения от някой

Научи се да удряш правилно, да изнасяш тежестта на тялото с удара, синхрона между ръце и крака, да контролираш дистанцията и силата
Тези неща няма да си дойдат от самосебе си а трябва някой да те гледа и корегира.
Правилната игра на круша е когато тя не мърда, изключение прави само завършващия удар в серията.
Треньора ме пускаше на круша чак след 3-4 месец редовни тренировки. Преди това освен да контузиш китките друго няма да постигнеш особенно без контрол и наблюдения от някой
Първо си помислих,че темата е умряла,но и дори изгонен ще прочетете нещо.Не е важно да удряш нещо,не е важно и да го победиш.Трябва да вярваш в себе си и да знаеш,че ще ядеш як бой и да издържиш на всичките глупави мисли в тъпата си кратуна,докато кръвта и мърсолите добият вкус на собственото ти разочарование и... да продължиш напред. Друго не ти трябва!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами може да не търси начин да става биткаджия. Да не говорим, че тия неща често водят до натрупване на агресия, търсене с кой да се биеш с повод, което после прераства и в без повод. Тогава спасението от теб е само куршум в главата, но като го разбереш е късно. Като се дават съвети на носене на бой и участие в такъв, Трябва да се обясняват и тия неща защото ако нямаш самоконтрол е лесно да хванеш тоя път без дори да разбереш кога се случва. Един познат така от много зобане, круши и бой в дискотеките си отиде защото попадна на друг мой познат, но много грешен човек на вид обикновен. Няколко човека биха него, брат му и жените им, сутринта под влияние на емоцията онзи отиде и си го гръмна като куче, лежа там 7-8 години за добро поведение и от няколко години е вън. А бияча, който беше загубил представа за грешно и правилно е ясно къде е. Иронията е, че убиеца всъщност 1:1 щеше да го бие здраво и онзи от тоя комплекс се бе заял с него и му скочиха куп хора, но послужи за урок на бая нинджи тука защото ние ги имаме в изобилие. Като почнеш от всякакви източни бойни изкуства(те не бият без причина никога и рядко се случва изобщо да попаднат в конфликтна ситуация като просто мислят заложено им е във философията)борба, кик-боксьори и най-модерните занимаващи се със смесените бойни изкуства. Едно време като се замисля 90%-та от познатите ми с които тренирахме хванаха лоши пътища и станаха лакеи на разни хора с влияние и пари от типа на бат ви Златко. Аз просто спрях защото имах други приоритети.
Та и това наистина бива да се казва.
Те всъщност защо го изгониха? Цъкнах мненията му, но там нямаше нищо за гонене, поне в последните. Явно е написал нещо кофти, което са махнали.
Та и това наистина бива да се казва.
Те всъщност защо го изгониха? Цъкнах мненията му, но там нямаше нищо за гонене, поне в последните. Явно е написал нещо кофти, което са махнали.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Няма как понеже спорта е част от живота. Иначе съм за, точно затова написах тия неща.
In God we trust, all others we track.

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2