Гърция 2019
Модератор: Общи модератори
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: Гърция 2019
Как е плажа като чистота, дълбочина, камък или пясък, има ли платена зона с шезлонги и чадъри?Venko написа:Колега, Gkaras Apartments на Paralia Skotinas е мястото (Gkaras Apartments, Leptokarya, Macedonia, Greece според booking.com)!
Ще се изумиш от:
- обслужване
- локация
- плаж
От повече от 5г ходя по Халкидики и т.н. Това място е на олимпийската ривиера, но е най-доброто, което съм видял от Гърция. Бях на това място 3 пъти за 2 години и след няма и месец пак съм натам.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
alekangg написа:Има билети по 25-30 евро в посока до Крит за юли месец.
Два пъти съм съм ходил и е много хубаво.
Колега дай повече инфо.Запазил съм през Юни в Платаниас (Крит).Гледах плажа да е пясъчен до хотела, въпреки че ме посъветваха че трябва да съм с "рент а кар" задължително, заради хубавите плажове- Балос, Елафониси и т.н.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
toncho83 написа:alekangg написа:Има билети по 25-30 евро в посока до Крит за юли месец.
Колега дай повече инфо.Запазил съм през Юни в Платаниас (Крит).Гледах плажа да е пясъчен до хотела, въпреки че ме посъветваха че трябва да съм с "рент а кар" задължително, заради хубавите плажове- Балос, Елафониси и т.н.
За колко време ще си там?
Крит е много голям, има много плажове, като поне 4-5 са повече от уникални и супер известни.
Кола под наем за мен си е задължително, освен, ако няма да седиш само в селото в което си.
Добре е, че си в западната част и не си много далеч от всички топ плажове. Цените са 20-30% под тези по Халкидиките, ако вземеш кола и си чревоугодник иди до Slow food в селцето Drakona
- toncho83
- младши ентусиаст
-
alekangg написа:toncho83 написа:alekangg написа:Има билети по 25-30 евро в посока до Крит за юли месец.
За колко време ще си там?
Крит е много голям, има много плажове, като поне 4-5 са повече от уникални и супер известни.
Кола под наем за мен си е задължително, освен, ако няма да седиш само в селото в което си.
Добре е, че си в западната част и не си много далеч от всички топ плажове. Цените са 20-30% под тези по Халкидиките, ако вземеш кола и си чревоугодник иди до Slow food в селцето Drakona
За седмица сме там.Ще проверим slow food значи

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Мога да дам и фирми за коли под наем, ако не си намерил.
Най-евтините, локални, без блокаж на пари, без кредитни карти.
http://www.cretarent.gr
https://www.monzarentacar.com
И двете съм ги пробвал, без забележки са.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
alekangg написа:Мога да дам и фирми за коли под наем, ако не си намерил.
Еййй благодаря колега.Не съм запазил още, защото им чета политиката и условията на рент-а карите и нзм какво да избера...За пръв път ще ползвам автомобил под-наем.
Ти плащаш ли допълнителните застраховки срещу "кражба", преобръщане, щети по стъкла и гуми/джанти?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
toncho83 написа:alekangg написа:Мога да дам и фирми за коли под наем, ако не си намерил.
Еййй благодаря колега.Не съм запазил още, защото им чета политиката и условията на рент-а карите и нзм какво да избера...За пръв път ще ползвам автомобил под-наем.
Ти плащаш ли допълнителните застраховки срещу "кражба", преобръщане, щети по стъкла и гуми/джанти?
Тея са за теб точно, с всичко включено или с малка сума за пълна застраховка, за това ти ги давам.
Повечето фирми искат кредитни карти и депозити
vvasilev1 написа:Как е плажа като чистота, дълбочина, камък или пясък, има ли платена зона с шезлонги и чадъри?Venko написа:Колега, Gkaras Apartments на Paralia Skotinas е мястото (Gkaras Apartments, Leptokarya, Macedonia, Greece според booking.com)!
Ще се изумиш от:
- обслужване
- локация
- плаж
От повече от 5г ходя по Халкидики и т.н. Това място е на олимпийската ривиера, но е най-доброто, което съм видял от Гърция. Бях на това място 3 пъти за 2 години и след няма и месец пак съм натам.
Плажа е много добър, голям, широк и чист пясък. До водата е малко ситен камък , но не ме кефи, че след 3-4 метра и си под вода.
Но след още 10-15 метра си пак до кръста. Водата е чиста, има няколко бара, където има и шезлонги с чадъри и пара не се иска за тях, стига да консумираш. Селото е яко спокойно, има и къде да се разходиш, и интересни и вкусни заведения.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Плажът е огромен. Камък няма. Плавно става дълбоко. Платени зони има около баровете. Има достатъчни пространство, за да си сложиш чадъра и хавлията и да си на 20м от най-близкия човек.
vvasilev1 написа:Как е плажа като чистота, дълбочина, камък или пясък, има ли платена зона с шезлонги и чадъри?Venko написа:Колега, Gkaras Apartments на Paralia Skotinas е мястото (Gkaras Apartments, Leptokarya, Macedonia, Greece според booking.com)!
Ще се изумиш от:
- обслужване
- локация
- плаж
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Не. В Крит си е нормално, в Кипър е обратно
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От вчера има билети БЕЗ пари до Каламата, който иска може да се възползва има доста дати!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Тасос, Скала Потамя, студиа на 50 метра от водата. Супер ми е. Колата като я паркирам, понякога за целият престой не я и пипам. Ходя на това място от 5 години, това ще ми 6-7 ходене. Тази неделя пътувам за 10 дена.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Кат ходих на К(Х)риси Амудиа (Тасос) беше осарник, не можеш да ядеш кат хората-оси, оси...
( Може и криво време да съм уцелил. Пак ми се ходи заради плажа, ама при осите повече не отивам.

Хм,хм...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Вярно е за осите, страшно е просто. В едно заведение, докато обядваме, изловихме 15-ина и ги захлупихме под една чаша. После на тръгване сервитьорчето ни гледаше жално ... 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.