откраднати джанти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Re: откраднати джанти

Мнение от toncho83 » 08 Апр 2019, 19:13

ogata написа:Доста тъпо. :no:
Имам един к-т джанти от е36 15 цолови. Ако стават и ще ти свършат работа временно - ще ти ги подаря. (виждам, че си с пловдивски номер)

Благодаря колега :bchug: .Сложих и зимните 16 оригинални , които са със нови зимни гуми (на един сезон).Дано изкарат вечерта...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toncho83 » 08 Апр 2019, 19:21

Top Gun Maverick написа: В официалната жалба ако знаеш точния дот го допиши ако не си го направил.

Написали сме всичко...Задните бяха Дот 2017, предните малко по-стари...Надежда нямам в полиция и застраховател, щото съм реалист.

Застрахователят писа подмяна и боя на двата прага и да я вкараме в м-кар за допълнителен оглед по окачването.Казали, че има надежда да платят за джанти и гуми на жена ми.....и на мен ми стана смешно...но тя се надява де

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Апр 2019, 21:44

няма спасение. и 5 секртни болта да сложиш пак ще ги свалят ако знаят какво правят.

единственото решение е аларма с периметър... и да си подбираш мястото на паркиране.

мисли го така обаче- тези скотове дето са ти ги откраднали никога няма да са на положение да си купят такава кола и рано или късно ще свършат където им се полага. всичко откраднато се връща по една или друга схема. изключения _няма_
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 08 Апр 2019, 22:03

Аз пак понеже се сетих, че си от Пловдив .. вземи врътни по гумаджийниците в района в който живееш (ама бъди с друга кола) и разпитай дали не продават некви големи джанти за бмв .. а-у ;) Може да изкочи зайчето.

Също така можеш да следиш olx и базар бг.
И не на последно място... на руския пазар можеш да отидеш събота или неделя рано сутрин. Не си спомням кога беше, но като нищо да са ги изтипосали там ... :wave:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Апр 2019, 22:44

Съжалявам за случилото се, колега. Щом са аматьори, дано са достатъчно глупави да ги изтипосат някъде за продажба и да си ги познаеш.

Много ли се пипа из Пловдив? Видях публикацията днес из фейсбук, а идния уикенд ще нощувам там. Не че 39ката е кой знае колко модерна кола, ама малко или много се притеснявам от подобни истории и се чудя дали да не търся някакъв охраняем паркинг в близост.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Апр 2019, 6:57

alx написа:мисли го така обаче- тези скотове дето са ти ги откраднали никога няма да са на положение да си купят такава кола и рано или късно ще свършат където им се полага. всичко откраднато се връща по една или друга схема. изключения _няма_

Точно - мизерниците ще си останат такива... А парите, дето вземат за тия джанти - за химиотерапия ще ги дадат.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toncho83 » 09 Апр 2019, 7:58

Borymeckata написа:
alx написа:мисли го така обаче- тези скотове дето са ти ги откраднали никога няма да са на положение да си купят такава кола и рано или късно ще свършат където им се полага. всичко откраднато се връща по една или друга схема. изключения _няма_

Точно - мизерниците ще си останат такива... А парите, дето вземат за тия джанти - за химиотерапия ще ги дадат.

За мен лично е само загуба на пари и половин ден по полиция и застрахователи.Имало да става...не така стоят нещата за жена ми за съжаление.Накара ме да закараме колата и на платен паркинг.Отделно взе да се филмира, че ще ни оберат в къщи и проверява по 10 пъти заключено ли е... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toncho83 » 09 Апр 2019, 8:04

drifty написа:Съжалявам за случилото се, колега. Щом са аматьори, дано са достатъчно глупави да ги изтипосат някъде за продажба и да си ги познаеш.

Много ли се пипа из Пловдив? Видях публикацията днес из фейсбук, а идния уикенд ще нощувам там. Не че 39ката е кой знае колко модерна кола, ама малко или много се притеснявам от подобни истории и се чудя дали да не търся някакъв охраняем паркинг в близост.

Колега нзм какво да ти кажа.Тия джанти ги имаме от миналата година.До вчера нямаше проблем...

Както полицаят каза - престъпното мислене е такова, че за тях това са едни бързи пари оставени без надзор и те трябва да ги вземат.Нищо друго не ги вълнува :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Апр 2019, 8:25

Има си "лек" за това "престъпно мислене" - избива се от главата на "мислителя" с ритници и съм виждал как точно става... В армията бах фазан в бойно поделение - цялата кашишка рота спеше в едно помещение. Дойдоха новобранците и внезапно започнаха да изчезват някакви дребни суми и вещи. А ви е ясно, че в хамбар със 100 легла няма как всичко да се пази непрекъснато...

Старите събраха "бомбетата" и им казаха, че тук такива неща не са ставали, крадецът е от тях и трябва веднага да престане, щото... сещате се. Обаче "престъпното мислене" се оказа доста устойчив навик - кражбите продължиха. И скоро го хванаха - оказа се едно турче, от някакво село, неграмотно. Е, за една вечер от отучиха да краде... На сутрешния развод като го видях - чак жал ми стана за момчето, и до ден-днешен не съм виждал човек така насинен... И кражбите в кашишката рота резко се прекратиха. Дори да е имало и друг мераклия - посланието беше много ясно и въздействащо.

Та ви казвам - тази "болест" се лекува, при това - много бързо и ефективно...
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 09 Апр 2019, 8:38

Сега не слагай и на новите зимни секрети !
Не , че вината е в теб , но секретите са създадени с тази цел!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Апр 2019, 8:56

Колега гледам хубава единичка си взел, мераклийски и джанти си и сложил, викаш в Мкар ще ходите, еми колко да е трудно... иди до частите там вземи си едни оригинални секрети, 75-80 лв. няма да те бутнат финансово. Струва ли си главоболията? Направо седя и се чудя понякога, естествено че гаранция няма, но като видят че нещо ги спира ще минат на следващата, те гледат лесното.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toncho83 » 09 Апр 2019, 9:39

Днес ще взема секрети.Малко ми е смешно да защитавам тия 16 ки
20190408_113726 (2).jpg
ама "парен каша духа".

Сектретни болтове са най-малкия проблем, а и разход разбира се.Просто се бях съсредоточил евентуално да предпазя/забавя кражбата на целия автомобил...Така, че взимам си бележка и дано сте прави :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 09 Апр 2019, 9:58

https://www.olx.bg/ad/4br-originalni-19 ... 7BNO1.html

Чудя се с тоя Асеновград..обявата да е пусната предварително на 6-ти(вече си бил набелязан със сигурност), за да не буди подозрение и естествено да се продават със снимки от нета, та да не си ги познаеш случайно. На твое място бих се разходил да ги видя
Последна промяна Superexstatic на 09 Апр 2019, 10:02, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 09 Апр 2019, 10:02

Смешно, но аз ги виждам като 1000лв дадени (600лв е дънлопа нов и 400лв са джантите на старо)
Пък апашите ги виждат като 500лв смъкнати за 5 минути
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Апр 2019, 10:08

Superexstatic написа:https://www.olx.bg/ad/4br-originalni-19ki-bmv-m3-stil-67-predni-8zh-et47-zani-9-5zh-et27-CID360-ID7BNO1.html

Чудя се с тоя Асеновград..обявата да е пусната предварително на 6-ти(вече си бил набелязан със сигурност), за да не буди подозрение и естествено да се продават със снимки от нета, та да не си ги познаеш случайно. На твое място бих се разходил да ги видя

Други са джантите от обявата, а и не стават на нормално БМВ, в повечето случаи.

ПП: Тва с джантите и гумите, мислих, че сме го оставили в миналия век, но явно не сме :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата