Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво ви е мнението за "подарените" таблети пльоснати на таблото

Изключително много ме дразни!
21
32%
Не ми прави впечатление.
8
12%
Много по-удобно ми е.
10
15%
Трябва да върнат стария дизайн на таблата като при Е39/Е38
26
40%

Общо гласове : 65
Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 18:19

Don_Diego написа:Към момента Мерцедес имат най-красив, изчистен и добър интериор според мен

Изображение

Отвратително е! Огромен издължен таблет и някакви фунии, които не следват никакви линии и форми, и все едно са му подарени :nono: Това ако ни е най-доброто, аз се връщам в 90-те :bchug: Явно е важно да свети в цветовете на дъгата, да бляска и да има разни карбони и други цигании. Скоро вероятно ще има нова модна тенденция следваща интериора на имението на цар Киро... :no:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Ное 2019, 19:33

На фона на всичкото премиум,шкодичката най ме кефи :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 23 Ное 2019, 19:59

Късно е либе за китка. На ФЛ Супърба и това става на таблет, а току що показаната Октавия 4 е забоден най-отгоре, като на всички. Чак копчетата за климатроника изчезват напълно. Скоро и на Супърб 4.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 23 Ное 2019, 20:07

Грозно ама грозно ви казвам :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 20:23

seimo написа:Грозно ама грозно ви казвам :mhihi:

Е, и? Да не го поръча случайно? :mhihi:

На мен не ми харесва като за кола за 300 000 лева. Да, сложили са лампички и диоди да има, и са нахвърляли разни въздуховоди, копчета и таблети. И какво? За 300 000 можеше поне да не изглеждат като подарени.

Моделите от преди няколко години вътре ми харесваха в пъти повече!

Изображение
Последна промяна zAcK на 23 Ное 2019, 22:42, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 23 Ное 2019, 20:32

zAcK написа:

Не бе не го поръчах просто се кефя на раздела винаги има с какво да те развесили :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 20:39

seimo написа:
zAcK написа:

Не бе не го поръчах просто се кефя на раздела винаги има с какво да те развесили :mhihi:

Тъй де :mhihi:

Ама аз пък грам не се кефя, да вземеш малко тръби от интериора на Kia Stinger, малко копчалъци от Panamera, да пльоснеш един метър талбет и това да наречеш това Мерцедес :kuku: :nono: :banghead: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз, колкото и да съм беемвист, наистина много харесвам Мерцедес, ама тоя прекомерен кич и безвкусица ми идват в повече. И преди да ми отговорите, че нямам вкус, последните години нещата наистина много се объркаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Ное 2019, 20:42

Предпоследните издания на БМВ имаха почти перфектен интериор, сега от последните на 3та серия й отива в голяма степен, ама е един и същ и в Х5, Х7, 7ма серия... :shock: :kuku: :help:
Това и за екстериора важи на 100 процента.
Инак АлУди ми харесваха предпоследните версии също, Q7 след 2016та най-вече.
Порше 992 са с урудски интериор, тази кола най-извратено ме възбужда :lol: :help: :paranoid:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 23 Ное 2019, 21:55

Не знам дали са олигофрени, но от дизайнерите на волани е останал само един и той не е ходил на работа, сигурно близките 5 години.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 23 Ное 2019, 22:42

Don_Diego написа:Към момента Мерцедес имат най-красив, изчистен и добър интериор според мен

Не само.

ec3262f5bf10310c3b27143ac4e94987.jpg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 23 Ное 2019, 23:13

Напълно съм съглсен с всичко казано до моментс от Заск.
Отвратителни нови интериори..скоро ще станат като турски камион,всичко да свети и мига.Къде отиде чара да си гледаш истинска стрелка на километража...а сега само мониторЕ. :bang:
Проблема идва от новите поколения богаташи,които нямат вкус и харесват тези грозотии,новите коли,като и новите жени грозни та знае ли се...айде със здраве.

П.С Сега колегата чакам ДЛВасилев да се включи: ) :bchug:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 23:32

Пинтев написа:Проблема идва от новите поколения богаташи,които нямат вкус

Много точно! От доста време се чудя, каква се случва и защо се случва така и винаги си го обяснявах, че таргет групата им все повече се мести към такива като Динко от Ямбол! :dunno: Ей го, на! Пуснал е всичко да му свети яко и се снима, да се фука. Та така. Потребителят иска мерцедеси да мигат на циганийка, гигантски бъбреци, да знаят, че са си купили най-скъпия Х и т.н. :dunno: И производителите отговарят на търсенето. Ама това не значи, че не е циганийка и позьорщина! Все едно някой нормален ще седне да кара 400 км. в тъмното на набичено на макс амбиентно осветление в колата :kuku: :conf:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

Мнение от Dextuar » 24 Ное 2019, 11:04

Пинтев написа:Напълно съм съглсен с всичко казано до моментс от Заск.
Отвратителни нови интериори..скоро ще станат като турски камион,всичко да свети и мига.Къде отиде чара да си гледаш истинска стрелка на километража...а сега само мониторЕ. :bang:
Проблема идва от новите поколения богаташи,които нямат вкус и харесват тези грозотии,новите коли,като и новите жени грозни та знае ли се...айде със здраве.

П.С Сега колегата чакам ДЛВасилев да се включи: ) :bchug:
Старите Ф10-ки със стрелки едно 80% от познатите ми с такива отидоха и си платиха по 2к за дигитално табло...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 24 Ное 2019, 14:03

Пинтев написа:Напълно съм съглсен с всичко казано до моментс от Заск.

И аз съм съгласен и мисля, че разбирам защо се дразни Колегата... Проблемът не е даден компонент (сам по себе си), а в неудачното съчетание. Едно време имаше нещо, наречено "промишлен дизайн". И съм виждал някакви предмети без претенции за естетика, но все пак някой е положил усилия да ги направи приятни за окото. Не намерих в мрежата хубави снимки, но... купил съм няколко такива дрелки - стар B&D, английски, с алуминиев корпус:
Изображение

Изображение

И си имам един "зимен" прект - да разглобя дрелката на съставни части, да изчистя боята и да я полирам. Снимките са кофти, но шибаната дърта дрелка е пипната с мерак - има готина линия и завършен вид. Ще я снимам преди / след интервенцията и ще видите...
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Ное 2019, 14:36

zAcK написа:
Пинтев написа:Проблема идва от новите поколения богаташи,които нямат вкус

Много точно! От доста време се чудя, каква се случва и защо се случва така и винаги си го обяснявах, че таргет групата им все повече се мести към такива като Динко от Ямбол! :dunno:

Причината е тази, но не и целевата група. Познайте къде се състоя премиерата на новия Мерцедес Майбах ГееЛеС преди няколко дни ?
Който каже Китай не печели нищо, уточнилият Гуангжоу също.
Всички нови автомобили с претенции за някакво ниво на лукс се проектират така, че да се харесат на китайците, а те обичат шареното и за съжаление, в случая с БМВ, огромни, хромирани радиаторни решетки.

На мен, между другото, майбаха ми харесва, за разлика от последните Х5/7, та явно има начин да се харесаш на китайците без да предизвикваш пориви за повръщане в останалата част на света.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата