Бюджетна фън кола
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Бюджетна фън кола
Вземи си директно 30-ка, що трябва да е като нея, вместо да е тя? Хем и сериалът е с повечко сезони

Ubi dubium, ibi libertas
Mazda MX5 за мен в фън кола. Колегата с Audi A3 Quattro - кое му е забавното на 4х4 с FWD bias и недозавиване?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
hell's angel написа:Вземи си директно 30-ка, що трябва да е като нея, вместо да е тя? Хем и сериалът е с повечко сезони![]()
Нещо лошо ли ти е направил

Не че не подкрепям ...
Просто е сложничко, ако се търси 6так съвсем
От време на време излизат разни садени
И ще трябва да си намери тенекеджия приятел

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За мен компакта е ултимативната фън кола при текущите цени. При положение, че не се слагат някакви фешън части, където цените почват да стават страшни.
С м42 или все още жив 52 мотор си е напълно читава кола за някоя глупост. Естествено купе и седан са по-добър избор, особено ако търсим точно управление ама и там нещата за да станат както трябва и да се възползваме от разликата в задия мост в цялост филма е баси майката. А пък и ако е за наклоните на задните гуми, лесно ги правят с шайби.
С други думи, ако бюджета е ларж бих взел купе или седан. Ама там ако се заиграеш поддръжката на е90-тката ще ти се види безплатна. Ако е некъв таралясник да му се дава газ- компакт.
Врианта с наринатата турбина на компакт без поне някакво окачване и спирачки не знам дори как да го коментирам. Какъв кеф може да намериш в кола, която под някакви обороти няма никой, след това ти почва да ускорява без да имаш никакъв контрол на това, което се случва и накрая се чудиш как и да спреш? Но пък много хора се възбуждат от коли с някакво ускорение в права линия, които са напълно неспособни в спиране и завой. Ако това е целта и няма да те бърка да се омажеш до лактите в масло на всяко второ каране сигурно става.
С м42 или все още жив 52 мотор си е напълно читава кола за някоя глупост. Естествено купе и седан са по-добър избор, особено ако търсим точно управление ама и там нещата за да станат както трябва и да се възползваме от разликата в задия мост в цялост филма е баси майката. А пък и ако е за наклоните на задните гуми, лесно ги правят с шайби.
С други думи, ако бюджета е ларж бих взел купе или седан. Ама там ако се заиграеш поддръжката на е90-тката ще ти се види безплатна. Ако е некъв таралясник да му се дава газ- компакт.
Врианта с наринатата турбина на компакт без поне някакво окачване и спирачки не знам дори как да го коментирам. Какъв кеф може да намериш в кола, която под някакви обороти няма никой, след това ти почва да ускорява без да имаш никакъв контрол на това, което се случва и накрая се чудиш как и да спреш? Но пък много хора се възбуждат от коли с някакво ускорение в права линия, които са напълно неспособни в спиране и завой. Ако това е целта и няма да те бърка да се омажеш до лактите в масло на всяко второ каране сигурно става.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Карал съм Z3купе 3.0и и си беше прилична количка която да доставя усмивка, но са редки
така,че по лесният варянт е Z3+M52B28
така,че по лесният варянт е Z3+M52B28
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Е36 е добра фън кола. Имал съм две /седан и купе/ - не са скъпи за поддържка, ако не ти и пука - ептен. Компактът на мен не ми харесва, та за него реален поглед нямам. Чувал съм от други хора, че не бил толкова приятен за шофиране, сравнение с останалите модификации Е36, но това лично не съм го изпитал и не мога да твърдя за релевантност. Но за Е36-ца подкрепям, приятна е за каране, аз съм имал много приятни изживявания зимата с моите
Особено седана - не знам дали беше от разликата в състоянието, но седанът зимата беше много по-добър за каране от купето.
Аз бих взел Е36, седан, 25-28. За да е фън наистина
. Ако вземеш нещо с не много коне ще трябва да чакаш само за сняг и на киша пак нищо няма да става.

Аз бих взел Е36, седан, 25-28. За да е фън наистина

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Защо свързвате кефа само със загуба на сцепление или ускорение?
Z3-ката сигурно е готина кола ама като сгъне някой калник, фар, врата, стоп, както се очаква от подобна кола ко прайм?
Z3-ката сигурно е готина кола ама като сгъне някой калник, фар, врата, стоп, както се очаква от подобна кола ко прайм?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Има една на части в мобиле.Прибавя е към фън проекта 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Доколкото разбирам- да бъдем "Бързи и яростни" за без пари. Може би пак трябва да се види някой филм от поредицата за да се разбере какво е фън кола или кола за простотии- изискванията са с пъти по-високи отколкото към стандартен автомобил.
Изобщо "бюджетна фън кола" звучи като "дървено желязо". Ако си решил да кажем да катериш "Алеко" със 120 е необходимо и съответното оборудване и преработка на почти всички системи на колата. Ако си решил да вземеш кола за 2000, да сложиш двигател за още 1000 и да се разбиеш на първият завой вече е тема на друг разговор.
Изобщо "бюджетна фън кола" звучи като "дървено желязо". Ако си решил да кажем да катериш "Алеко" със 120 е необходимо и съответното оборудване и преработка на почти всички системи на колата. Ако си решил да вземеш кола за 2000, да сложиш двигател за още 1000 и да се разбиеш на първият завой вече е тема на друг разговор.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Според мен Е46 ще ти излезе по-евтино от Е30 и Е36. Това вече не са коли, които може да поддържаш евтино. Свърши това време.
Плюс, че всичко, което се продава от тях вече е 90% тотална скраперия, докато от Е46 все още има нормални екземпляри.
Ако не е Е46 вече ще се ходи на друга марка.
Плюс, че всичко, което се продава от тях вече е 90% тотална скраперия, докато от Е46 все още има нормални екземпляри.
Ако не е Е46 вече ще се ходи на друга марка.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Dextuar написа:/ и второ в гаража няма да мога да събера Е90/Ф30 + Е36 различно от компакт.
Аз мисля, че сравнително евтини коли за поддръжка на задно с такова изискване, не са много. Е30 за мен отпада, защото там трябва да започнеш със смяна на мотора. 325и трудно ще намериш, всичко друго вече е прекалено куцо за днешните разбирания за "вървеж". Ако може да побереш Е36 по-голямо от компакт - търсиш просто 2,8. Ще ти е по-лесно от намирането на читав компакт 323и. При всички случай за мен първият и най-лесен тунинг ще е махане на задни седалки/кори, за да олекотиш. Вторият "евтин" тунинг е хубав комплект гуми

При вариантите с по-тежки модификации като смяна на двигатели и турбиниране - може да си отвориш проблеми със закона. Особено при ПТП. Стига ти да се натресеш и застраховател да откаже да плати. Знам, че голяма част от форума така си карат и не ги ебе, ама аз не бих рискувал да ми излезе рЕзко много скъп проекта.
П.П. Това е една от най-смислените теми в раздела тази година

Моето предложение е е92 335. За бюджетна фън колица е екстра.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Моджо написа:z-серии или mx5
Имаме познал резултата...
За фън- някакъв малък пантоф- я з3/4 я Миатка...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Още един убиец по пътищата
Ако беше казал за писта,състезания да...ама дрифт по проходи. ..евала дано те срещне някой от снегороните.

Ако беше казал за писта,състезания да...ама дрифт по проходи. ..евала дано те срещне някой от снегороните.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Арееее битивито влезна па'
Той и с 36-чката е леко позакъснял. Ама да речем щом е бюджетна - едно телоподаващо е 1000-ка. Таман ще научи и занаят, различен от гурелъка

K_Ilkov написа:И ще трябва да си намери тенекеджия приятел
Той и с 36-чката е леко позакъснял. Ама да речем щом е бюджетна - едно телоподаващо е 1000-ка. Таман ще научи и занаят, различен от гурелъка

Ubi dubium, ibi libertas
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5