Странни неща в "нормални" хора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Странни неща в "нормални" хора

Мнение от Моджо » 31 Яну 2020, 9:44

ukelichko написа:Мен пък луди суеверия ме гонят. Винаги тръгвам напред с колата, винаги когато тръгвам да свърша нещо в работата не ползвам асансьор, никога не пълня резервоара до капачката и разни подобни.

Оставаше и да тръгваш назад с колата :D :D
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 31 Яну 2020, 9:51

Има много добри попадения, ама има и много нормални тука се търсят наистина откачени работи. :D :D
Tires are evil - destroy them all ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 31 Яну 2020, 9:56

У дома и по двора си ходя по гащи, разбирай по бельо, това брои ли се ? Освен дето си говоря сам :))
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 31 Яну 2020, 10:00

Е стига де, как ще се брои то това не го ли прави всеки... То аз вкъщи-вкъщи си ходя и чисто гол, стига да няма други хора...

На боримечката са добри, някой направо впечатляващи. Това с ципа примерно, аз съм точно обратното, или до горе или напълно разкопчан, когато е малко разкопчан никога немога да му намеря място - колко точно да е разкопчан и само го бутам нагоре надоло.
Tires are evil - destroy them all ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 31 Яну 2020, 10:05

То други хора има и на двора комшиите ме гледат странно ама на мен не ми пука - гол не съм, нали ?
А-ааа и не нося чорапи..не е от суеверие ми ме мързи да се навеждам да ги събувам и обувам :D :D :D
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 31 Яну 2020, 10:20

cmdkick написа:На боримечката са добри, някой направо впечатляващи. Това с ципа примерно, аз съм точно обратното, или до горе или напълно разкопчан, когато е малко разкопчан никога немога да му намеря място - колко точно да е разкопчан и само го бутам нагоре надоло.

Знам, знам... Като спра да говоря с някой такъв (като теб...) на улицата - постоянно ми дърпа циповете, щото не можел да търпи да не са вдигнати догоре. Аз пък веднага си ги "оправям" - машинката да е на 2 см. под ограничителя. Той пак ги дърпа и така... смятай разговорът как протича и колко е ефективен... :mhihi: :mhihi:

Между другото, страшно мразя някой да ме дърпа за дрехите или да свирка по мен. С един бяхме стигнали почти до бой - свирка ми на улицата, все едно съм куче... :ranting: :ranting:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 31 Яну 2020, 10:51

В тази връзка и аз много мразя да ме пипат, прегръщаат или почукват, докато говорят с мен. Направо откачам и понякога доста остро им парвя забележки.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Яну 2020, 10:53

Borymeckata написа:Между другото, страшно мразя някой да ме дърпа за дрехите или да свирка по мен. С един бяхме стигнали почти до бой - свирка ми на улицата, все едно съм куче... :ranting: :ranting:
Ооо да, +1!
Това си е ориенталска простащина! Мен ме е дърпала чужденка така непозната (в Дания е нормално), пияна излезе пред диското и ме хвана за ръкава на ново кожено яке - викам внимавай с якето, ей :lol:
На 40 съм и живея сам от 2-3 години. Почнах от година и аз да се репликирам, важното е не да си говориш сам, ами да не си отговаряш, станете ли 3ма, вече е лошо :lol: Мисля, че е от възрастта и умората от жувотя :))
Инак и аз като колегата по-горе, особено на работа ненавиждам непрочетени/неотговорени писма и съобщения като цяло. На личните профили/мейли също. Отскоро мразя много мръсни чинии в мивката, преди съм ги оставял да развиват интелигентни форми на живот, ама сега не търпя и минутки..
Не мога да се сетя сега друго, но със сигурност имам и аз много още индивидуални странности. Доколко съм "нормален" вече не съм сигурен :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 31 Яну 2020, 11:02

Аз пък ходя без гащи, тва бори ли се :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 31 Яну 2020, 11:07

Обичам да крия сутиени и/или прашки на жените, с който съм бил :mhihi:
После случайно "изскачат" отнякъде, след усилено търсене :mhihi:
Поне "помагам" усърдно в търсенето и се връзват :ok:

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 31 Яну 2020, 11:08

Похотливец такъв :clap: :clap:
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Яну 2020, 11:10

....От 14 до 16 век в Европа се е вярвало, че хората, които преживяват неприлични, сексуални или други обсебващи мисли, са обладани от дух като Сатаната. Базирайки се на тази причина, лечението включва изгонване на „злото“ от „обладания“ човек чрез екзорсизъм....
Не сме в 16век но ....малко екзорсизъм моеже да е полезен при обладани от ОКР :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 31 Яну 2020, 12:16

ПсихоПати :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Странни неща в

Мнение от Borymeckata » 31 Яну 2020, 12:28

Nickelback написа:Обичам да крия сутиени и/или прашки на жените, с който съм бил :mhihi:
После случайно "изскачат" отнякъде, след усилено търсене :mhihi:

Eee колега, това е кофти номер. Постави се на нейно място - мъжът й звъни да я пита къде се е запиляла и защо не си е у дома, а тя не може да си намери гащите... Представи си как се чувства горката жена... :shock: :shock:
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Яну 2020, 12:35

Не понасям колата да ми е мръсна - вв 99% от слуаите си я мия сам и винаги изпадам в крайности. Обикновено почистване вън/вътре отнема 3-4 и нагоре часа от уикенда ми (времето не зависи от това дали колата е била чиста преди това).
Не понасям нотификации - единствено със служебните неща имам някакъв "толеранс" - преглеждам и ако е нещо, на което не мога да отговоря на момента го оставям непрочетено за да се сетя веднага щом се освободя.
Не понасям предреждащи се коли по светофарите - никога (абсолютно никога!) не пускам някой пред мен. Абсолютно винаги използвам мигачи. Винаги зареждам до горе, като се старая винаги да е на една и съща бензиностанция и колонка и не давам персонал от бензиностанцията да ми пипа колата.
Супер принципен съм - ако нещо ми се струва нередно, макар и да имам изгода от него - не се съгласям, без значение за пари, жени или друго става въпрос Ето няколко примера: миналата седмица отказах увеличение на заплатата в работата ако не получи увеличение и колежката ми, която реално взима повече пари ама и работи доста по-важни неща от мен; отказвал съм назначения по служби и тн държавни учреждения защото в определен момент ще се иска нещо от мен; отказвал съм сезонна шефска работа с гарантирани 80-100к на сезон и тн. и никога до сега не съм съжалявал за това си "качетво" :ok:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата