Ядосвате ли се?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Ядосвате ли се?

Мнение от zAcK » 05 Мар 2020, 22:39

Bogat-Beden написа:
zAcK написа:Почвате пак с глупостите и ще развалим и тази хубава тема. Произходът не е мерило за възпитание, ценности, морал и т.н.
Тигър, ти пак се изказа като последна истанция май :lol:
не знам колко си живял в Сф, но колкото и ти да си мислиш, че не делиш хората, страшно много хора го правят
Нали си ФБ почитател, влез във Видяно във Сф или друга подобна и брой обидите на "селянин" , "мйекащ" и т.н.
Та давай си мнението свободно, но не давай наклон на чуждия клон ;)

Просто не ми се четат същите неща и тука, пък и не искам да се карате. Иначе, 20+ години съм в София и съм се нагледал, и наслушал вече на умности :bchug: Пък и не само във Фейсбук ги пишат такива. Тука във форума има няколко видни столичанина, дето не пропускат случай да нахейтят, което едиствено говори за тях. И те така. Дреме ми кой от къде е, важното какъв човек е :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 06 Мар 2020, 0:20

Ядосвам се...яко...Преди няколко години бях спрял...И аз не знам как. В последно време обаче псувам като каруцар и ми идва да раздавам правосъдие с някоя бухалка. В тая държава вече не може да си нормален. Всички са тарикати, връзкари, ебачи, биячи и т.н. Имам чувството, че само примати са останали.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Мар 2020, 0:31

Без да чета за какво точно се пита... отговярам - да, често :mhihi: :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Мар 2020, 1:03

Не, много съм си спокоен във всичко, което правя. Шофиране, работа и т.н. МНоооооого малко неща могат да ме изкарат извън контрол. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Мар 2020, 2:02

О, да! Ядосвам се и то до степен, в която искам да потроша нещо. По-често нещото е човек.

Иначе, много зависи за какво иде реч. При мен за съжаление най-големите причинители на ядосване са два и са доста основни аспекти в скромния ми живот - семейство и работа. Не знам кое ме напряга повече, но взаимоотношенията с тъпи кретени на работа и кофти отношението на родителите ми взети заедно ме изкарват извън нерви почти всеки ден. В допълнение здравословните проблеми ми сриват самочувствието, а това ме кара да запалвам като симсонка :D. Изключение са редките моменти, в които човъркам нещо по бмв-то и всичко останало се губи за известно време.

По-странното е, че докато шофирам е доста трудно да ме изкараш извън нерви. От както купих Бимата, съм станал доста спокоен и лежерен шофьор и въпреки, че забелязвам всяка тъпотия на малоумниците, които шофират около мен и понякога мислено, а понякога и гласно им тегля една, някак си не ми се отразяват и не ме ядосват и рядко изменят настроението ми. Преди се палех доста и се поставях в напрегнати ситуации, два пъти са слизали да ме бият.. Сега си давам сметка, че няма смисъл и не ме напрягат. Особено, когато не съм сам в колата. ЖАЛКО, че не мога да го приложа на работа, както и у дома.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Мар 2020, 10:32

Phil написа:Всички са тарикати, връзкари, ебачи, биячи и т.н. Имам чувството, че само примати са останали.
Точно!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Мар 2020, 11:18

Bogat-Beden написа:
Phil написа:Всички са тарикати, връзкари, ебачи, биячи и т.н. Имам чувството, че само примати са останали.
Точно!

Напоследък си мисля, че дори в края на деведесетте не беше толкова изнервено положението, като сега :dunno: Май вместо да се подобряват, нещата стават все по-зле и по-зле...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Мар 2020, 14:34

drifty написа:О, да! Ядосвам се и то до степен, в която искам да потроша нещо. По-често нещото е човек.

Иначе, много зависи за какво иде реч. При мен за съжаление най-големите причинители на ядосване са два и са доста основни аспекти в скромния ми живот - семейство и работа. Не знам кое ме напряга повече, но взаимоотношенията с тъпи кретени на работа и кофти отношението на родителите ми взети заедно ме изкарват извън нерви почти всеки ден. В допълнение здравословните проблеми ми сриват самочувствието, а това ме кара да запалвам като симсонка :D. Изключение са редките моменти, в които човъркам нещо по бмв-то и всичко останало се губи за известно време.

По-странното е, че докато шофирам е доста трудно да ме изкараш извън нерви. От както купих Бимата, съм станал доста спокоен и лежерен шофьор и въпреки, че забелязвам всяка тъпотия на малоумниците, които шофират около мен и понякога мислено, а понякога и гласно им тегля една, някак си не ми се отразяват и не ме ядосват и рядко изменят настроението ми. Преди се палех доста и се поставях в напрегнати ситуации, два пъти са слизали да ме бият.. Сега си давам сметка, че няма смисъл и не ме напрягат. Особено, когато не съм сам в колата. ЖАЛКО, че не мога да го приложа на работа, както и у дома.

Блазе ти :D И да човъркам по кола и да карам, пак се ядосвам. Като карам пък да не говорим, пълно с идиоти оттам ми вдигат разхода :mhihi: Затова и сега карам чужда кола със 70 коня :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 06 Мар 2020, 16:04

Phil написа:.... Всички са тарикати, връзкари, ебачи, биячи и т.н. Имам чувството, че само примати са останали.

Отскочи до Студентски град да видиш как е, вече си мисля, че аз съм олигофрена в тая държава щото поздравявам и говоря на вие на непознати хора.
Всички са превъзбудени, че са големци.

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 06 Мар 2020, 16:39

RageBg написа:
Phil написа:.... Всички са тарикати, връзкари, ебачи, биячи и т.н. Имам чувството, че само примати са останали.

Отскочи до Студентски град да видиш как е, вече си мисля, че аз съм олигофрена в тая държава щото поздравявам и говоря на вие на непознати хора.
Всички са превъзбудени, че са големци.

Ония ден ходих до един магазин в Студентски на обяд...Нечовешка свинщина е станало там... :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Мар 2020, 17:43

ДнесЧа звънях на Спийди - връзка с клиенти.
По принцип като звъня на тия отдели на големи фирми и предварително ми е напрегнато..
Как случих на някаква супер приятна, приветлива и възпитана мацка, облещих се :shock: Чак похвално писмо на Спийди писах после, много се впечатлих :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2020, 17:57

SK написа:Ядосвате ли се на работа? Как се справяте със идиотите, напрежението, стреса?
Знам че не си заслужава, знам че е най-добре да работим това което наистина ни носи удоволствие, но все пак на някой ни се налага да работим при други обстоятелства.

не. дори не помня, кога за последно са ми вдигали кръвното. тренирал съм се че в работата няма "нищо лично" и цялата дандания я възприемам като трето лице и гледам да не се мешам много много в приклю ченията на главния герой :ok:

иначе ситуации има всеки ден. но просто инстинкта ми за самосъхранение е добре развит а ценностната ми система- изградена и фиксирана и затова не ме "завличат" в екшъна ако и да участвам... едно време много се палех и бях тръгнал да оправям света... глупендър...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Мар 2020, 19:55

SK написа:Ядосвате ли се на работа? Как се справяте със идиотите, напрежението, стреса?

Ядосвам се, но малко, за малко и културно. Не беше така преди няколко години, но ми трябваше промяна в статуковото, че да разбера в каква токсична среда съм бил и колко ми се отразяваше това и на личния живот. Винаги съм бил от "спокойните", според наблюдения на околните, но вътрешно не бях спокоен и си го изкарвах и на пътя, както и при всеки малък глупав проблем и в офиса и вкъщи.

Сега правя каквото искам и ми харесва, без много да трябва да се съобразявам с идиоти и имам едно душевно спокойствие, което дава много положителен ефект във всеки аспект, бизнес и личен. Пак трябва да се разправям от време на време с идиоти от всякакъв тип, но го правя някак си "отгоре" и съм по-добър и според мен, по-честен медиатор.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Мар 2020, 12:55

Момчета (И момичета), яжте, пийте и си носете новите дрехи. Няма нужда от нерви и стрес. Не можете нито да превъзпитате другите, нито да промените света. Вчера в бг е починал зет ми (мъж на моя първа братовчедка). Инсулт на 47г....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 13 Мар 2020, 21:29

SD
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:04, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата