Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
Не знам, ама вече сигурно ни има във форума на Мерцедес с тая тема

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
В по-старите Мерцедеси си има емоция
Аз затова се оглеждам за старо кабрио, преди 90та

Аз затова се оглеждам за старо кабрио, преди 90та

най- вълнуващата? определено беше като откраднах на 18 трабанта на баща ми и го завъртях из квартала
още го помня приключението все едно беше вчера...

още го помня приключението все едно беше вчера...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Чисто ново JCB 4 от магазина миналата година ми го бяха натоварили на лодката и трябваше да го свалям,че и да го прибирам в базата,на която беше току що направен пресен шлайфан бетон преди няколко дни..
А никога не бях карал,но пък ми бяха пуснали и кофите и стабилизатори как си му е реда.Но бяха пропуснали да му сипят нафта.
Тамън го свалих и изрева за нафта и адблу и отказа да върви докато не му долея.Де..а тия икономисти.Та се бях попритеснил,че умря още преди да се роди.
Абе голям страх и вълнение беше да не прееба я бетон,я багер за една чанта пари.
Иначе очаквам скоро да споделя мнение за гтр 63 амг четриврато купе 4х4 ама да видим.Казаха ми че било интересно за каране,но още не съм се доредил.
А никога не бях карал,но пък ми бяха пуснали и кофите и стабилизатори как си му е реда.Но бяха пропуснали да му сипят нафта.

Тамън го свалих и изрева за нафта и адблу и отказа да върви докато не му долея.Де..а тия икономисти.Та се бях попритеснил,че умря още преди да се роди.

Абе голям страх и вълнение беше да не прееба я бетон,я багер за една чанта пари.

Иначе очаквам скоро да споделя мнение за гтр 63 амг четриврато купе 4х4 ама да видим.Казаха ми че било интересно за каране,но още не съм се доредил.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Преди много години Е23 745i, първия ми допир с БМВ и Mercedes W116 450SEL 6.9. Иначе новите 5/7 серии повечето съм ги тествал и всичките са ми ОК. Обаче миналата седмица покарах Х6 и почвам да се замислям дали това да не е следващата ми кола.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
С кой двг? (какво питам, сякаш и аз обмислямpeshehodetz написа:Обаче миналата седмица покарах Х6 и почвам да се замислям дали това да не е следващата ми кола.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
E36B16 c M40.Абсолютно стокова,но с всичко, почти ново по нея...и още нещо. 

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Работех преди години в една от най елитните автокъщи в София като шофьор(докарвах ги на ход от чужбина). До 400-500хил лв съм карал не 1 или 2 автомобила. Но едно порше 911 от 2001г с 3.6 мотор 320кс и ръчни скорости ми остана в сърцето. Колата беше на под 100хил км което е изключителна рядкост за тези коли(всеки обича да ги кара и повечето са на много км) и беше буквално нова! Поведението в завои, увереността която ти дава тази кола, звука на мотора, как стегнато влизаха скоростите и късия ход
Ускорението не беше кой знае какво все пак доста по бързи коли имах възможността да карам. Но тази кола ми остана в съзнанието. Това не може да се обясни, трябва да го почувства човек за да го разбере 
Иначе най емоционалното превозно средство което съм карал е 45кс картинг с 6 скорости. Определено не бях подготвен психически за това

Иначе най емоционалното превозно средство което съм карал е 45кс картинг с 6 скорости. Определено не бях подготвен психически за това

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
SpeedyMan написа:Trabant 601 s
Бе ще ги ева у Трабантите......Най-вълнуващото с Трабанта (1-ва лична кола) беше като се наложи да го обърня с дупето напред,щото иначе не искаше да издрапа баира (зима,сняг,жена,дете...)

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Опел Кадет комби 1.3 моно. Бях я взел преди години за втора кола да си върша работа с нея че с Бмв-то ми беше жал. . Чувството да караш кола за която изобщо не ти пука е уникално
Много сме се смяли с тази кола правили сме какви ли не простотии. Тормозът беше голям
Покарах я към година докато в един слънчев ден както си работеше нормално и така умря
Не ми се занимаваше да търся какво и е и просто звъннах на един приятел да ме задърпа до вторични да им я оставя. Той пък дойде с едно стоманено въже и като дръпна малко по-рязко и се откачи половината предница. От там като ни напуши един смях
честно толкова не съм се смял никога 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Шкода 100 S ,първата ми лична кола , първо с оригиналния рахитичен мотор , а малко по късно и с невероятният тунингован 1600 кубуиков мотор от Лада 21061. Страхотното ускорение и максимална скорост и абсолютната липса на управление и спирачки е най вълнуващото нещо в управлението на автомобил ,което съм изпитвал...
Някои /по млади/ членове на форума никога няма да имат щастието да пробват подобна идиотия
...
Ама пък беше весело

Някои /по млади/ членове на форума никога няма да имат щастието да пробват подобна идиотия

Ама пък беше весело

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Е та'а

Още си я пазя, ама иска реновация

Още си я пазя, ама иска реновация

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Bogat-Beden написа:С кой двг? (какво питам, сякаш и аз обмислямpeshehodetz написа:Обаче миналата седмица покарах Х6 и почвам да се замислям дали това да не е следващата ми кола.)
Шест цилиндровия B58 ма на мен ми е достатъчен.
keep walking
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3