За IT-тата с любОFF

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Re: За IT-тата с любОFF

Мнение от Venko » 11 Юли 2020, 17:49

Амче какво очаквате? Отворете един средно натоварен сайт и ще видите веднага обява от рода на "Стани програмист за 90 дни" или оня Стамат дето щял да прекара лятото в учене и уесен ще започнел програмист. :roll: Виъ ибети ли са?

Съпортаджиите са уплашени дечица в общия случай и не са много сигурни какво да правят ако ги питаш нещо извън буквара им, но особено опасни са тея по на 25г с изправените коси, които го раздават екзекютив нещо си и ако им размениш обувките - не могат да идат на работа. Иначе на приказки са си обрали фестивалите.

Не разбирам обаче защо към айтитата така - да не би да не сме се връщали в автосервизите, за да си дооправят бакиите баш-майсторите? Или не сме викали по 2-3 бригади последователно, за да залепят 2 плочки като хората в една баня? Или не сме плащали по 200лв на вечер за хотел, в който се оказва, че няма климатици? Нещата смърдят навсякъде, само дето напоследък излиза, че освен доктор/полицай/адвокат трябва да имаш приближен и ИТ :lol: .

И другия път си четете договорите и си търсете неустойките :wave: и ако не ви кефи - не подписвайте.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Юли 2020, 18:31

Само не забравяйте, че специалистите от ИТ-сектора не работят само поддържайки Интернет-а и някакви приложения на хора от бита... Огромна част от тях 'творят' и в производствените предприятия и там вече 'мазаляка', който съграждат е трудно 'преодолим'! Понякога се стига и до грозни ситуации заради тяхното 'качество' и чувство за превъзходство...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 13 Юли 2020, 8:37

Както казаха по-нагоре, тия дето работят с клиента са киртаците. Истинските ИТ-та са тия който правят софтуера хикс или игрек да работи и да е достъпен 24/7/365.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Юли 2020, 10:18

Тази тема е НЕсериозна и автора провокира агресия.

BMW_POWER написа: Как може да се вържеш в машината ми и да задаваш толкова глупави въпроси? Сетих се за IT-тата като цяло. Ми обичам ви. Ама ако мога, всяка сутрин ще трепя всеки втои от вас.

viewtopic.php?f=49&t=112535

5. Преди да напишете каквото и да било, задайте си въпроса заслужава ли си то да бъде прочетено. Старайте се мненията Ви да бъдат информативни и да не провокират останалите участници във форума. В противен случай ще бъдат изтривани.
Не се чувствайте длъжни да пишете във всяка тема. Това ще бъде прието като опит за спам. Пишете само там, където има какво да кажете. Големият брой мнения на ден няма да Ви донесе ранг и уважение, а неприятности.

6. Форумът на BMW Клуб България не е място, където да се разискват персонални проблеми или дискусии, които не са свързани с автомобилите. За тази цел има десетки други Интернет форуми! Теми с друга насоченост са допустими само в секцията „Извън темата”, но това не Ви дава правото да я пълните с безумни теми.

12. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Не издавайте ниската си култура! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!
Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя Вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спорът!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Юли 2020, 12:21

Леле, да бъда разпънат на кръст и изгорен на следващия събор :!: Явно не разбираш иронията, но аз разбирам чувството за хумор. Апропо, представи си, че плащаш $40К годишно за правото да ползваш даден IT продукт и четири месеца фирмата отсреща те прави на маймуна. Искам да видя, как ще реагираш. От любопитство :OT:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Юли 2020, 12:33

BMW_POWER написа:Леле, да бъда разпънат на кръст и изгорен на следващия събор :!: Явно не разбираш иронията, но аз разбирам чувството за хумор. Апропо, представи си, че плащаш $40К годишно за правото да ползваш даден IT продукт и четири месеца фирмата отсреща те прави на маймуна. Искам да видя, как ще реагираш. От любопитство :OT:

Ако следвам твоите стъпки да плача в БМВ форум за поддръжка на софтуер, който си нарекъл "Х", ще направя следното:
"Това е моят опит с този софтуер, срещнах следните проблеми с поддръжката. Поддръжката не е на очакваното ниво, не ви го препоръчвам"

Иначе от бизнес преспектива, решението е съвсем различно, но на теб явно ти се "плаче" и убива всяка сутрин ... :kuku:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Юли 2020, 14:21

Леле, към правилата на форума трябва да се добави и точка:

"Хора с оперирано чувство за хумор не се допускат тук!"

Имам идея за теб. Докладвай ме, че внасям раздори във форума и накърнявам твоите чувства. После започни движение ITLM (няма да ти го обяснявам), улични протести, молове, магазини, гледаш какво става в Щатите. Ще станеш звезда :ok:

При мен цяла седмица е над 40С, пък слънчасалите другаде :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Юли 2020, 14:31

То като цяло във форума има няколко човека, на които ИТ-тата са им трън в гъза - все едно жените им `жасат :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 13 Юли 2020, 14:40

Да си направим хейтърска тема и всеки да се оплаква от каквото и когото мрази. Мен например много ме дразнят каруцарите, особено такива без светлоотразители и без престилка под гъза на коня. Демек - всички... Едно време нямах преден калник на мотора и се случваше като мина през някоя фъшкия... абе сещате се... :shock: :shock:
Excellent! Steven is my name!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Юли 2020, 14:49

TNT написа:То като цяло във форума има няколко човека, на които ИТ-тата са им трън в гъза - все едно жените им `жасат :mhihi:

Аз не си спомням да съм писал нещо лошо за IT. Теб искам само да те оженим. Тогава ще видиш `жасане :mhihi:

Мечо, сега ще те налазят любителите на животни...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Юли 2020, 15:01

Да не си тръгнал пак да се развеждаш, че са тея постоянни мераци да жениш другите :mhihi: Другите да се женят <--> IT <--> рогца ? :ok: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 13 Юли 2020, 15:03

TNT написа:То като цяло във форума има няколко човека, на които ИТ-тата са им трън в гъза - все едно жените им `жасат :mhihi:

То да само няколкото човека тука...в устата сме на всички, даже законови промени се предлагат ИТ-тата да плащат по-високи данъци :mhihi: А онези хубавите момчета от залите.... :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 13 Юли 2020, 15:24

Аве, щом един човек, нямащ си и идея от компютри ме пита как да стане IT, какво можем да очакваме от голяма част от спорта на първа линия?

Имам пример от първа ръка. "Колега" който едвам се справя. Няма грам идея какво се случва и вече над 1 година го бутаме. Обяснявам му разни неща и след месец вече се е изпарило от главата. Пише го в една тетрадка и после пак ме пита, "Това как се правеше?"

Та после защо ИТ-тата били слаби.

Иначе въпрос към хората, които си мислят, че истинските IT-та били тези, които произвеждат. Като на производителите им се наложи да инсталират нов софтуер, или нещо спре да им работи кой викат според вас? Не си мислете, че информационни технологии е само и единствено писане на код, защото не е :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Юли 2020, 15:26

madafaka_donkele написа:...

Тъй и тъй си се обадил, да те питам и тук, че нещо бягаш по кривата. Ти мусака яде ли вече?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Юли 2020, 15:26

BMW_POWER написа:...
При мен цяла седмица е над 40С, пък слънчасалите другаде :OT:

Да, хубаво е като видиш, че е 40С при вас да не пускаш блудкави теми в които нападаш хората(50%) от дадена индустрия и после да се правиш на/предлагаш като жертвичка, едно "извинявайте" ще свърши доста по-добра работа. :yes:

Хубав ден ти пожелавам и успешна седмица! :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата