Какво означава пррякора /ник-а/ Ви и защо си го избрахте ?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: Какво означава пррякора /ник-а/ Ви и защо си го избрахте
peshehodetz написа:Колегата "Богат-Беден" предполагам че е от едноименния сериал с участието на Ник Нолт от началото на 80-те години на миналия век. Sent from my SM-G950U using Tapatalk
По-старите са чели книгата на Ъруин Шоу,по която е направен сериала.

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
peshehodetz написа:Колегата "Богат-Беден" предполагам че е от едноименния сериал с участието на Ник Нолт от началото на 80-те години на миналия век.
Sent from my SM-G950U using Tapatalk
Хаха, не съм, не съм..
Бях се писал "Bogat"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Абе имате в Шумен една автокъща с твоя ник 

Хм,хм...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
"Nickelback" - любимата ми група (бяха) около 2002-ра - 2005-та. Иначе скритият подтекст е "никелът на задника" или табелката "328i", която всъщност никога не съм имал, но ѝ сложих тази - добре се връзваше е генерацията от M3 Ево 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Преди 300-400 години си направих първата поща с тоя ник, уж за временно. Така си и остана и освен това де-що имам регистрации все са с тоя ник, че да не се пъна да помня различни. Много колеги се дразнят тук, а аз дори не понасям коли с предно. Други, по-умни не съдят за мен по ника и ме приемат. И така..
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И аз като малък бях заблуден и харесвах нещо у Мерцедес като всичко нали беше натрапено от лафа, който ти повтарят още като се родиш навсякъде в ония времена - Мерцедеса си е Мерцедес.
Случайно пък първото ми такси беше Мерцедес, понеже не можех да купя БМВ заради закона за годините, после като го махнаха поправих грешката де.
Иначе по темата, стари ми беше BMW Power ACM съчетаващо две от много любимите ми неща в живота - БМВ и AC Milan. После си го направих на този, понеже образа на лейтенант Пийт Мичел във филма Топ Гън много си ме радваше. Те пък случайно решиха да направят продължението със абсолютно същото име, доста години след моята смяна. Ако си бях направил Фейсбук тогава сигурно щеше да е по-интересно с това име като един вид Нострадамус в световен мащаб.

Иначе по темата, стари ми беше BMW Power ACM съчетаващо две от много любимите ми неща в живота - БМВ и AC Milan. После си го направих на този, понеже образа на лейтенант Пийт Мичел във филма Топ Гън много си ме радваше. Те пък случайно решиха да направят продължението със абсолютно същото име, доста години след моята смяна. Ако си бях направил Фейсбук тогава сигурно щеше да е по-интересно с това име като един вид Нострадамус в световен мащаб.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Top Gun Maverick написа:И аз като малък бях заблуден и харесвах нещо у Мерцедес като всичко нали беше натрапено от лафа, който ти повтарят още като се родиш навсякъде в ония времена - Мерцедеса си е Мерцедес.Случайно пък първото ми такси беше Мерцедес
Лафа по точно беше че има два вида коли " Мерцедес и други", но той е много стар още от времето когато правеха 123-ките и най-вече легендарните 116-ки предшественици на днешните Е и S класи, именно и последните са причина за появата на тази приказка. Иначе новопоявилите се разни му там А и Б класи, GLA, GLB i GLC-та са много далеч от истинските Мерцедес-и.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Че те пък другите да не са много хубави? Остави, че са трошливи, говоря за визия. А това ГЛЕ, което се опита да бъде жалка имитация на Х6 ми прилича на гей културист. 

In God we trust, all others we track.

- h0r4ex
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Моя е изключително прост, приятелите ме наричат Хорхе и там идва и ник нейма. Защо хорхе ли ? Никой не знае просто така им дошло 

Bayerische Motoren Werke AG
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
TNT написа:От 99-та сигурно в ЦС-а по залите. Но откъде си го измислих - никакъв спомен.
Ако ти се вярва на фантазиите, тогава си бил седем годишен. В този тон може да продължиш, че това е заглавието на любимата ти по тoва време песен

https://www.youtube.com/watch?v=JJfT0n5zvZg
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Даже мисля 6 годишен бях, като цъках на Militia и се криех в гаража 

TNT написа:Даже мисля 6 годишен бях, като цъках на Militia и се криех в гаража
Малко бой си ял

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз пък мислех че човек с такъв ник - барута , 100% е подходящ за тинейгър пироман и бомбаджия . Но явно не е така 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Хехах
Имал съм два прякора и никнейма освен фамилията ми разбира се. Най си обичах фъстъчето, още от малък една какичка ме кръсти така щото съм и бил сладък.
В началото на ерата на интернет 2002/3 година вече яко рзцъквахме CS и Brood War! Нацепен правех чудеса с тераните.
Най-трудната раса...удържах по две раси когато ме атакуваха.. Най ми харесваше да "друсам" маринките!! А танковете сийджнати като гръмнат и ми се отлепяше гъзъ от стола!
По-добра екшън стратегия и до ден днешен НЯМА! Мнооого добри бяхме! По цяла нощ в клуба по 15/20 човека какъв кеф беше... отклоних се! Тераните имаха една единица ghost дето залагаше атомни бомби и тоя пич ставаше невидим и ми беше любимата единица, а и колко съм ги бомбил много се дразнеха!
Та от там автоматично станах ghost и по-късно ми беше никнейм навсякъде.. Даже още си го ползвам за пощи, регистрации и т.н. 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Моя е раян - ryan от Ryan Atwood от квартала на богатите..
Когато го даваха много приличах на него и ми беше любимец
Беше супер сериал..

Беше супер сериал..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2