КРАЯ на фейсшит.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: КРАЯ на фейсшит.

Мнение от DigitalExile » 06 Фев 2021, 19:27

alx написа:
b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация.

Ако си интелигентен човек това го правиш във линкдин или в краен случай в туитър... и заобикаляш разните фейсоеве, инстаграми и тик ток вируси отдалече....

В тоя линкдин има само досадни 'брокерчета' (рекрутъри) дето освен да те занимават с глупости друго не правят по мое мнение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 06 Фев 2021, 19:42

b_u_b_o написа:
alx написа:
b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация.

Ако си интелигентен човек това го правиш във линкдин или в краен случай в туитър... и заобикаляш разните фейсоеве, инстаграми и тик ток вируси отдалече....

Дообре, в линкдин ще се информирам за условията/натовареността в зимните курорти. Или ще обсъждам лавинната обстановка и падналите лавини с други фрийрайдъри? Тва са само малка част от примерите които мога да ти дам.

Айде спрете се, тва че сте видели някой да ползва нещо по тъп начин или вие не умеете да извличате полза от нещо, не значи че то е боклук.

Като се замисля, хората които познавам да се гордеят, че нямат фейсбук са тотални комплексари и си мислят, че това автоматично ги прави големи интелектуалци. :mhihi:

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Изтъкан съм от комплекси и заради това нямам фейсбук. :lol: :lol:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Фев 2021, 19:52

kikko написа:
b_u_b_o написа:
alx написа:

Дообре, в линкдин ще се информирам за условията/натовареността в зимните курорти. Или ще обсъждам лавинната обстановка и падналите лавини с други фрийрайдъри? Тва са само малка част от примерите които мога да ти дам.

Айде спрете се, тва че сте видели някой да ползва нещо по тъп начин или вие не умеете да извличате полза от нещо, не значи че то е боклук.

Като се замисля, хората които познавам да се гордеят, че нямат фейсбук са тотални комплексари и си мислят, че това автоматично ги прави големи интелектуалци. :mhihi:

Изтъкан съм от комплекси и заради това нямам фейсбук.
Не, изтъкан си от комплекси ако това ти е гордостта в живота и обясняваш наляво надясно колко голяма "шитня" е ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 06 Фев 2021, 22:21

Бубо, питай Джорданката. Групи не ти требват) бтв днес бях сь децата на Боровец. Пътя през Ихтиман как е, че задръстване то беше голямо и на отиване и на връщане.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Фев 2021, 23:04

Бубо ,със сигурност не всички които имат ФБ са смотаняци със скучен живот , ама за тея които яростно го защитават и живеят там съм 100% сигурен .Всеки има правото , да си губи времето по какъвто си начин иска , ама живота е само един и не е много продължителен. :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Фев 2021, 23:09

Ако му падне батерията на смарт супер дупер ултра модерния телефон с невероятната функционалност да влачиши картинки с пръсти , сурат тефтера изчезва , социалния живот изчезва и човека изчезва . Без сурат тефтер и смарт телефон ти си никой , превръщаш се в нищожество без социален живот :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Фев 2021, 23:26

Моджо написа:Бубо, питай Джорданката. Групи не ти требват) бтв днес бях сь децата на Боровец. Пътя през Ихтиман как е, че задръстване то беше голямо и на отиване и на връщане.

Не съм минавал там от години, не знам. Но и аз избягвам бг курортите уикендите, просто не си струва висенето по опашки, трафика и тн. Аз днеска се върнах от 3 дни в Пампорово, положението е трагично от към сняг..очаквам понеделник вторник пак да затворят. Изобщо тва е най-лошата зима която помня от както се занимавам със зимни спортове 13-14 години :cry:

Сори за оффтопика, ама тя тая тема като цяло е малоумна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 07 Фев 2021, 19:24

b_u_b_o написа:

Изтъкан съм от комплекси и заради това нямам фейсбук.
Не, изтъкан си от комплекси ако това ти е гордостта в живота и обясняваш наляво надясно колко голяма "шитня" е ;)

Нямам претенции да съм интелектуалец и “ентелегент”. Нямам фейсбук, защото не ми трябва. На който му е полезен да си го ползва със здраве. :bchug:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

Предишна

Назад към Извън Темата