Избори 2021

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате?

Б. Б.
27
16%
Кор. Ни.
5
3%
Слави
47
27%
Доган
1
1%
Синдбад Мореплавателят
37
21%
Мая + триото (дето май останаха дуо...)
5
3%
Шкембе войвода
0
Няма гласували
Кабеларката + аптеките
1
1%
Агент Гоце
0
Няма гласували
Цвъ. Цвъ.
2
1%
Москов
0
Няма гласували
Възраждане
3
2%
хАтака
1
1%
Божков
11
6%
Няма да гласувам
33
19%

Общо гласове : 173
Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Избори 2021

Мнение от c04 » 02 Мар 2021, 16:19

Слави води анкетата с 54% :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 02 Мар 2021, 16:25

Предполагам Цветанов е на полусъединител с огромно количество компромати и кирливи ризи на ГЕРБ, стриктно подредени в някое тефтерче някъде. Предстои ни шоу програма от първи ред :lol:
Иначе и аз си мисля, че Слави ще събере доста повече гласове от тези, които разни проучвания му дават, ама да видим...

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Мар 2021, 16:27

Да се надяваме след тези избори Тиквата да отиде при Саркози
https://www.google.com/amp/s/novini.bg/ ... /eu/648937

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730 печка

Мнение от KostovG » 02 Мар 2021, 16:27

Не е важно кой колко гласове ще спечели, а как Доган/Шиши ще ги разпределят. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 02 Мар 2021, 16:27

Идеята е Славчо да влезе, но не да управлява. Сакън. Опозиция да е.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Мар 2021, 16:29

grkv написа:Предполагам Цветанов е на полусъединител с огромно количество компромати и кирливи ризи на ГЕРБ, стриктно подредени в някое тефтерче някъде.

Е те колко тефтерчета показаха, колко шкафчета, чекмеджета и гардероби...не било интересно това, а кой е снимал в охранявана зона :kuku:
С такъв главен прокурор най-много да си излежат присъдите на офшорна дестинация :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Мар 2021, 16:32

много обичам да гледам как хората казват/пишат:

Ви/Вие :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Детайли за колата: N42B20

Мнение от pimpo » 02 Мар 2021, 16:33

Нека се из...кажа и аз по темата :)

Най-важното което трябва да направим сега е да гласуваме. Излезте и гласувайте! Утре като ви дойде до г*за някой проблем, тогава ще се сетите че и от вас зависи нещо!
Някъде гледах, огромната част от протестиращите са хора НЕгласували на последните избори. Надявам се да са си взели поука.

Сега по темата.

1. Боко и Курнела и Доган няма какво да ги коментираме.

2. Слави - определено има силни страни. Знае как да критикува. Плащам и гледам телевизията му. Гостите в предаванията му са доста интелигенти и изнасят факти и мнения, каквито не могат да се чуят по големите телевизии. Тошко Йорданов лично на мен ми беше дразнител (докато бяха в бТВ), но сега съм много приятно изненадан от ролята му на водещ. Аз си мислех, че като гледам Панорама съм гледал нещо. Нищо не съм гледал! Прах в очите. Но да правиш телевизия и да правиш политика са мноооого различни неща.
Личи си, че има желание да постигне нещо. Въпросът е дали има възможностите за това. Според мен не. Той все още не осъзнава дълбочината на проблемите и смята, че за всичко сме си виновни сами. Не вижда как големите братя с едно обаждане от някоя чужда столица обръщат нашата лодка в противоположната посока от днес за утре. Може би с времето ще се ориентира. Но засега не е.

3. Мореплавателя ми е симпатичен. Говори умно, прагматично. Абе вдъхва ми доверие. Проблема е, че знам що за стока е оня пишман генерал Атанасов. Този е толкова зъл и прост, че е в състояние да потопи всяка добра идея. Не не питайте от къде го познавам - няма да ви кажа. Но всеки, който по един или друг начин е имал вземане-даване с него го е разбрал. Нека не го разбира цяла България. Скъпо ще излезе!

4. Мая и триото - айде нема нужда. Кой предложи Пеевски? Хаджигенов го гледах как ходи изпротеста и дириджира малка група лумпени. И за всичко все му е виновна Русия (не че е съвсем безпочвено). Армян ми допада като виждане за нещата, ама Мая и Хаджито ме отказват.

5. Пишманпатриотите всичките са един дол дренки. Дори се радвам, че най-противните двама се ожениха. Просто изпадам в умиление като ги гледам.

6. АБВ - сега с Мангъров ще дръпнат напред, обаче Румен добре го знаем колко е "чист". Така че отново Мангъров ме радва, но Румен ме отказва.

7. Цв Цв ако не беше асансьора, сега щеше пак да е начело на щаба на ГЕРБ. Кого е тръгнал да баламосва с този чисто американски проект? А помните ли къде се беше сркил докато се вихреше скандала тук?

8. Божков - може да не е точно мутра, но не е чист, колкото и да псе прави на ощипан. Просто му взеха парчето от баницата и той сега стана пак беден и честен!? ПовЕрвах му. Иначе ми е интересно да му гледам интервютата.

9. Волен го опитомиха отдавна и факта, че се изпокараха с ония двамата идиоти ме кара дори да му вярвам. Гледал съм негови изяви в неговата телевия и там е далеч по-спокоен и аргументиран в тезите си. Има доста попадения, но прекалено силно дърпа към Русия. Да не говорим че нещата дето ги говореше, дори и да ги мисли, няма как да станат.

10. Възраждане засега са моя избор. Имам много резерви, не всичко ми допада в идеите им. Но всички останали взети заедно не се доближават толкова до моята философия. И тях ги пишат руски проект, но засега аз не виждам сериозни доказателства в тази посока. А ги следя изкъсо :) Моите причини за избора ми са:
- Костадин е единствения политик, който не изпада в крайности и не идеализира или сатанизира настоящото и миналото. Критикува силно сегашната ситуация, но не идеализира комунизма. Посочва обективно и хубавото и лошото. Търси баланса. Това, че сме в ЕС и НАТО не значи, че всякакъв бизнес със Русия е забранен. Вижте една Германия например?
- пълно медийно затъмнение. Костадин го канят само и единствено в Евроком. Такава изолация не са правили на никой до сега. Разбира се разследването за партийната субсидия беше кадърно скалъпено и раздухано, без право на отговор. Показаха заседанията за заличавнето на партията, но не показаха, че онзи ден съдът отхвърли обвинението!
- останалите уж патриотични партии се правят, че той не съществува. Включително и Слави.
Има доста други но няма да прекалявам :)
Кога се пише "И" и кога "Й"

1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ

2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 02 Мар 2021, 16:36

drago_pavlov написа:
b_u_b_o написа:абе ББ ама по зле.

Е те това е вицът на годината :mhihi:
Ти допускаш, че може да е по-зле от герб, бсп или дпс?

Ми за мен се подреждат така от зле към най-зле герб-бсп-слави(дпс изобщо не ги обсъждаме :mhihi: ). Червените са по-зле за мен основно щото отдавна не са били на власт и са огладнели яко, та ще се краде като за последно. Слави е още по-зле, щото освен това няма и управленски опит в партията. Ама нула такъв, нищо че си мисли че да въртиш 50 човека шоу или 100 човека телевизия е същото като да въртиш държава. Ако му се отдаде да е премиер ще е изключително забавно как ще се омота. Нещо като царя го виждам :lol:

ПП И не няма да гласувам за герб, ако някой така разтълкува думите ми :yes: Общо взето съм почти сигурен, че след няколко месеца ще има нова такава анкета. А няма и да се учудя да се завъртим в парламентарна криза и да си откараме година без парламент..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 02 Мар 2021, 17:25

Бе той Слави може да е шут ,ненормалник :dunno: . Може да е по-голям крадец и от ББ нищо не казвам :mhihi: . Казвам че ако не се гласува за него отиваме на сегашните. Останалото са лаладжийски истории. Като гледам следващите след него които не са били в политиката са под 1%. Останалите са ясни ма няма лошо може да са се променили :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Мар 2021, 17:35

b_u_b_o написа:А няма и да се учудя да се завъртим в парламентарна криза и да си откараме година без парламент..

Или това с нови избори, или пак протести. Аз така го виждам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 02 Мар 2021, 19:29

Пуснете си последното интервю на Слави с Тиквун, в което уж щеше много да го громи, а не смееше да го погледне в очите и така му се наведе, че беше срамно за гледане. Сериозно ли някой се надява на този човек :shock: Май си заслужаваме Слави премиер, Годжи вице и рядко тъпите парчета сценаристи да са министри

Ето, ако някой е забравил
https://www.youtube.com/watch?v=Bf2Ci2u81jY
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Мар 2021, 19:32

Koй е Синбад? :lol: :lol:
Аз ще гласувам за Демократична България, поне на хартия дават най-западноевропейска заявка за управление. А и тръбят за наистина най-важното и основен проблем от "прехода" у нас, реалната реформа на съдебната система.
Тъжното е, че са партия, на която симпатизират предимно 20-40 годишни осъзнати хора, в по-голяма степен с десни вярвания. А такива са малцинство, ако гласуваше само София, имаха шанс да са 1-ва или втора сила, но провансът, купеният, твърдият, етническият и най-многобройният - малоумният и недообразован вот, са тотално мнозинство..
Драго, все си мислех, че си прогресивно мислещ типаж, това за Слави не го мислиш сериозно? :shock:
c04 написа:Слави води анкетата с 54% :kuku:
И аз съм малко натъжен, имах по-големи очаквания към форума и специално този подфорум
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 02 Мар 2021, 19:43

По принцип ми допадат някои от идеите им за вътрешната политика, но като им видиш материала от Джасимки, Капки и ... у канавката пак..
Да България са либерална партия, подкрепяна финансово от външни либерални НПО-та. Тоест, освен вътрешните реформи, те ще въведат всички отровни процеси с техните неизбежни злощастни последствия, които ерозираха Западна Европа и САЩ отвътре, които изправиха Запада на прага на гражданска война вътре в самите държави, и които са крайъгълните камъни на неолибералната троцкистка идеология:
- отричане на християнската цивилизация,
- тежък флирт с исляма,
- миграция, водеща неизбежно до тероризъм,
- повече паразити на социални помощи,
- повече регулации на база идентичност - раса, религия и сексуални предпочитания.
И това е НЕИЗБЕЖНО, просто защото това е идеологията на либералните партии. Мислите, че тук може да ни се размине, защото Христо Иванов е развял веднъж българското знаме? Хаха. Та ние ВЕЧЕ видяхме реакциите на симпатизантите на ДаБългария в ключови моменти през годините и заявените от тях позиции:
- тежко презрение към собствения народ, история и национални герои;
- отричане на най-тежкия и кървав период от нашата история, оставил отворени рани в националното ни съзнание - петвековното отоманско владичество;
- осмиване на всяка проява на национална гордост;
- тежко национално предателство, когато искаха Турция да ни пази небето;
- малоумно размахване на плюшени мечета и заклеймяване на всеки противник на миграцията на милиони афганистанци, пакистанци и сомалийци в Европа като “кремълски трол”;
- разпространяване на фейк статистика, че “в катастрофи загиват повече хора, отколкото в терористични атаки”;
- смайващо невежество и непознаване на геополитически и политически процеси като войната в Сирия, Брекзит и избора на Тръмп, които те шумно обясниха с “хибридна руска атака”. Бога ми, няма по-невежи, но пък истерични хора от симпатизантите на ДаБългария;
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Мар 2021, 19:59

Бате, ше ме извиняваш, ама пък ти си фен на най-големия политически рак, дето е.ва мамата на страната и не спира от 75 години ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата