Избори 2021
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Избори 2021
Слави води анкетата с 54% 

Предполагам Цветанов е на полусъединител с огромно количество компромати и кирливи ризи на ГЕРБ, стриктно подредени в някое тефтерче някъде. Предстои ни шоу програма от първи ред
Иначе и аз си мисля, че Слави ще събере доста повече гласове от тези, които разни проучвания му дават, ама да видим...

Иначе и аз си мисля, че Слави ще събере доста повече гласове от тези, които разни проучвания му дават, ама да видим...
Да се надяваме след тези избори Тиквата да отиде при Саркози
https://www.google.com/amp/s/novini.bg/ ... /eu/648937
https://www.google.com/amp/s/novini.bg/ ... /eu/648937
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
grkv написа:Предполагам Цветанов е на полусъединител с огромно количество компромати и кирливи ризи на ГЕРБ, стриктно подредени в някое тефтерче някъде.
Е те колко тефтерчета показаха, колко шкафчета, чекмеджета и гардероби...не било интересно това, а кой е снимал в охранявана зона

С такъв главен прокурор най-много да си излежат присъдите на офшорна дестинация

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
много обичам да гледам как хората казват/пишат:
Ви/Вие
Ви/Вие

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Нека се из...кажа и аз по темата 
Най-важното което трябва да направим сега е да гласуваме. Излезте и гласувайте! Утре като ви дойде до г*за някой проблем, тогава ще се сетите че и от вас зависи нещо!
Някъде гледах, огромната част от протестиращите са хора НЕгласували на последните избори. Надявам се да са си взели поука.
Сега по темата.
1. Боко и Курнела и Доган няма какво да ги коментираме.
2. Слави - определено има силни страни. Знае как да критикува. Плащам и гледам телевизията му. Гостите в предаванията му са доста интелигенти и изнасят факти и мнения, каквито не могат да се чуят по големите телевизии. Тошко Йорданов лично на мен ми беше дразнител (докато бяха в бТВ), но сега съм много приятно изненадан от ролята му на водещ. Аз си мислех, че като гледам Панорама съм гледал нещо. Нищо не съм гледал! Прах в очите. Но да правиш телевизия и да правиш политика са мноооого различни неща.
Личи си, че има желание да постигне нещо. Въпросът е дали има възможностите за това. Според мен не. Той все още не осъзнава дълбочината на проблемите и смята, че за всичко сме си виновни сами. Не вижда как големите братя с едно обаждане от някоя чужда столица обръщат нашата лодка в противоположната посока от днес за утре. Може би с времето ще се ориентира. Но засега не е.
3. Мореплавателя ми е симпатичен. Говори умно, прагматично. Абе вдъхва ми доверие. Проблема е, че знам що за стока е оня пишман генерал Атанасов. Този е толкова зъл и прост, че е в състояние да потопи всяка добра идея. Не не питайте от къде го познавам - няма да ви кажа. Но всеки, който по един или друг начин е имал вземане-даване с него го е разбрал. Нека не го разбира цяла България. Скъпо ще излезе!
4. Мая и триото - айде нема нужда. Кой предложи Пеевски? Хаджигенов го гледах как ходи изпротеста и дириджира малка група лумпени. И за всичко все му е виновна Русия (не че е съвсем безпочвено). Армян ми допада като виждане за нещата, ама Мая и Хаджито ме отказват.
5. Пишманпатриотите всичките са един дол дренки. Дори се радвам, че най-противните двама се ожениха. Просто изпадам в умиление като ги гледам.
6. АБВ - сега с Мангъров ще дръпнат напред, обаче Румен добре го знаем колко е "чист". Така че отново Мангъров ме радва, но Румен ме отказва.
7. Цв Цв ако не беше асансьора, сега щеше пак да е начело на щаба на ГЕРБ. Кого е тръгнал да баламосва с този чисто американски проект? А помните ли къде се беше сркил докато се вихреше скандала тук?
8. Божков - може да не е точно мутра, но не е чист, колкото и да псе прави на ощипан. Просто му взеха парчето от баницата и той сега стана пак беден и честен!? ПовЕрвах му. Иначе ми е интересно да му гледам интервютата.
9. Волен го опитомиха отдавна и факта, че се изпокараха с ония двамата идиоти ме кара дори да му вярвам. Гледал съм негови изяви в неговата телевия и там е далеч по-спокоен и аргументиран в тезите си. Има доста попадения, но прекалено силно дърпа към Русия. Да не говорим че нещата дето ги говореше, дори и да ги мисли, няма как да станат.
10. Възраждане засега са моя избор. Имам много резерви, не всичко ми допада в идеите им. Но всички останали взети заедно не се доближават толкова до моята философия. И тях ги пишат руски проект, но засега аз не виждам сериозни доказателства в тази посока. А ги следя изкъсо
Моите причини за избора ми са:
- Костадин е единствения политик, който не изпада в крайности и не идеализира или сатанизира настоящото и миналото. Критикува силно сегашната ситуация, но не идеализира комунизма. Посочва обективно и хубавото и лошото. Търси баланса. Това, че сме в ЕС и НАТО не значи, че всякакъв бизнес със Русия е забранен. Вижте една Германия например?
- пълно медийно затъмнение. Костадин го канят само и единствено в Евроком. Такава изолация не са правили на никой до сега. Разбира се разследването за партийната субсидия беше кадърно скалъпено и раздухано, без право на отговор. Показаха заседанията за заличавнето на партията, но не показаха, че онзи ден съдът отхвърли обвинението!
- останалите уж патриотични партии се правят, че той не съществува. Включително и Слави.
Има доста други но няма да прекалявам

Най-важното което трябва да направим сега е да гласуваме. Излезте и гласувайте! Утре като ви дойде до г*за някой проблем, тогава ще се сетите че и от вас зависи нещо!
Някъде гледах, огромната част от протестиращите са хора НЕгласували на последните избори. Надявам се да са си взели поука.
Сега по темата.
1. Боко и Курнела и Доган няма какво да ги коментираме.
2. Слави - определено има силни страни. Знае как да критикува. Плащам и гледам телевизията му. Гостите в предаванията му са доста интелигенти и изнасят факти и мнения, каквито не могат да се чуят по големите телевизии. Тошко Йорданов лично на мен ми беше дразнител (докато бяха в бТВ), но сега съм много приятно изненадан от ролята му на водещ. Аз си мислех, че като гледам Панорама съм гледал нещо. Нищо не съм гледал! Прах в очите. Но да правиш телевизия и да правиш политика са мноооого различни неща.
Личи си, че има желание да постигне нещо. Въпросът е дали има възможностите за това. Според мен не. Той все още не осъзнава дълбочината на проблемите и смята, че за всичко сме си виновни сами. Не вижда как големите братя с едно обаждане от някоя чужда столица обръщат нашата лодка в противоположната посока от днес за утре. Може би с времето ще се ориентира. Но засега не е.
3. Мореплавателя ми е симпатичен. Говори умно, прагматично. Абе вдъхва ми доверие. Проблема е, че знам що за стока е оня пишман генерал Атанасов. Този е толкова зъл и прост, че е в състояние да потопи всяка добра идея. Не не питайте от къде го познавам - няма да ви кажа. Но всеки, който по един или друг начин е имал вземане-даване с него го е разбрал. Нека не го разбира цяла България. Скъпо ще излезе!
4. Мая и триото - айде нема нужда. Кой предложи Пеевски? Хаджигенов го гледах как ходи изпротеста и дириджира малка група лумпени. И за всичко все му е виновна Русия (не че е съвсем безпочвено). Армян ми допада като виждане за нещата, ама Мая и Хаджито ме отказват.
5. Пишманпатриотите всичките са един дол дренки. Дори се радвам, че най-противните двама се ожениха. Просто изпадам в умиление като ги гледам.
6. АБВ - сега с Мангъров ще дръпнат напред, обаче Румен добре го знаем колко е "чист". Така че отново Мангъров ме радва, но Румен ме отказва.
7. Цв Цв ако не беше асансьора, сега щеше пак да е начело на щаба на ГЕРБ. Кого е тръгнал да баламосва с този чисто американски проект? А помните ли къде се беше сркил докато се вихреше скандала тук?
8. Божков - може да не е точно мутра, но не е чист, колкото и да псе прави на ощипан. Просто му взеха парчето от баницата и той сега стана пак беден и честен!? ПовЕрвах му. Иначе ми е интересно да му гледам интервютата.
9. Волен го опитомиха отдавна и факта, че се изпокараха с ония двамата идиоти ме кара дори да му вярвам. Гледал съм негови изяви в неговата телевия и там е далеч по-спокоен и аргументиран в тезите си. Има доста попадения, но прекалено силно дърпа към Русия. Да не говорим че нещата дето ги говореше, дори и да ги мисли, няма как да станат.
10. Възраждане засега са моя избор. Имам много резерви, не всичко ми допада в идеите им. Но всички останали взети заедно не се доближават толкова до моята философия. И тях ги пишат руски проект, но засега аз не виждам сериозни доказателства в тази посока. А ги следя изкъсо

- Костадин е единствения политик, който не изпада в крайности и не идеализира или сатанизира настоящото и миналото. Критикува силно сегашната ситуация, но не идеализира комунизма. Посочва обективно и хубавото и лошото. Търси баланса. Това, че сме в ЕС и НАТО не значи, че всякакъв бизнес със Русия е забранен. Вижте една Германия например?
- пълно медийно затъмнение. Костадин го канят само и единствено в Евроком. Такава изолация не са правили на никой до сега. Разбира се разследването за партийната субсидия беше кадърно скалъпено и раздухано, без право на отговор. Показаха заседанията за заличавнето на партията, но не показаха, че онзи ден съдът отхвърли обвинението!
- останалите уж патриотични партии се правят, че той не съществува. Включително и Слави.
Има доста други но няма да прекалявам

Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
drago_pavlov написа:b_u_b_o написа:абе ББ ама по зле.
Е те това е вицът на годината![]()
Ти допускаш, че може да е по-зле от герб, бсп или дпс?
Ми за мен се подреждат така от зле към най-зле герб-бсп-слави(дпс изобщо не ги обсъждаме

ПП И не няма да гласувам за герб, ако някой така разтълкува думите ми

Бе той Слави може да е шут ,ненормалник
. Може да е по-голям крадец и от ББ нищо не казвам
. Казвам че ако не се гласува за него отиваме на сегашните. Останалото са лаладжийски истории. Като гледам следващите след него които не са били в политиката са под 1%. Останалите са ясни ма няма лошо може да са се променили 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
b_u_b_o написа:А няма и да се учудя да се завъртим в парламентарна криза и да си откараме година без парламент..
Или това с нови избори, или пак протести. Аз така го виждам.

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Пуснете си последното интервю на Слави с Тиквун, в което уж щеше много да го громи, а не смееше да го погледне в очите и така му се наведе, че беше срамно за гледане. Сериозно ли някой се надява на този човек
Май си заслужаваме Слави премиер, Годжи вице и рядко тъпите парчета сценаристи да са министри
Ето, ако някой е забравил
https://www.youtube.com/watch?v=Bf2Ci2u81jY

Ето, ако някой е забравил
https://www.youtube.com/watch?v=Bf2Ci2u81jY

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Koй е Синбад?
Аз ще гласувам за Демократична България, поне на хартия дават най-западноевропейска заявка за управление. А и тръбят за наистина най-важното и основен проблем от "прехода" у нас, реалната реформа на съдебната система.
Тъжното е, че са партия, на която симпатизират предимно 20-40 годишни осъзнати хора, в по-голяма степен с десни вярвания. А такива са малцинство, ако гласуваше само София, имаха шанс да са 1-ва или втора сила, но провансът, купеният, твърдият, етническият и най-многобройният - малоумният и недообразован вот, са тотално мнозинство..
Драго, все си мислех, че си прогресивно мислещ типаж, това за Слави не го мислиш сериозно?

Аз ще гласувам за Демократична България, поне на хартия дават най-западноевропейска заявка за управление. А и тръбят за наистина най-важното и основен проблем от "прехода" у нас, реалната реформа на съдебната система.
Тъжното е, че са партия, на която симпатизират предимно 20-40 годишни осъзнати хора, в по-голяма степен с десни вярвания. А такива са малцинство, ако гласуваше само София, имаха шанс да са 1-ва или втора сила, но провансът, купеният, твърдият, етническият и най-многобройният - малоумният и недообразован вот, са тотално мнозинство..
Драго, все си мислех, че си прогресивно мислещ типаж, това за Слави не го мислиш сериозно?

И аз съм малко натъжен, имах по-големи очаквания към форума и специално този подфорумc04 написа:Слави води анкетата с 54%
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
По принцип ми допадат някои от идеите им за вътрешната политика, но като им видиш материала от Джасимки, Капки и ... у канавката пак..
Да България са либерална партия, подкрепяна финансово от външни либерални НПО-та. Тоест, освен вътрешните реформи, те ще въведат всички отровни процеси с техните неизбежни злощастни последствия, които ерозираха Западна Европа и САЩ отвътре, които изправиха Запада на прага на гражданска война вътре в самите държави, и които са крайъгълните камъни на неолибералната троцкистка идеология:
- отричане на християнската цивилизация,
- тежък флирт с исляма,
- миграция, водеща неизбежно до тероризъм,
- повече паразити на социални помощи,
- повече регулации на база идентичност - раса, религия и сексуални предпочитания.
И това е НЕИЗБЕЖНО, просто защото това е идеологията на либералните партии. Мислите, че тук може да ни се размине, защото Христо Иванов е развял веднъж българското знаме? Хаха. Та ние ВЕЧЕ видяхме реакциите на симпатизантите на ДаБългария в ключови моменти през годините и заявените от тях позиции:
- тежко презрение към собствения народ, история и национални герои;
- отричане на най-тежкия и кървав период от нашата история, оставил отворени рани в националното ни съзнание - петвековното отоманско владичество;
- осмиване на всяка проява на национална гордост;
- тежко национално предателство, когато искаха Турция да ни пази небето;
- малоумно размахване на плюшени мечета и заклеймяване на всеки противник на миграцията на милиони афганистанци, пакистанци и сомалийци в Европа като “кремълски трол”;
- разпространяване на фейк статистика, че “в катастрофи загиват повече хора, отколкото в терористични атаки”;
- смайващо невежество и непознаване на геополитически и политически процеси като войната в Сирия, Брекзит и избора на Тръмп, които те шумно обясниха с “хибридна руска атака”. Бога ми, няма по-невежи, но пък истерични хора от симпатизантите на ДаБългария;
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бате, ше ме извиняваш, ама пък ти си фен на най-големия политически рак, дето е.ва мамата на страната и не спира от 75 години 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"