LGBT уби и AC Schnitzer
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: LGBT уби и AC Schnitzer
b_u_b_o написа:empar написа:Дааа, и точно ти раздаваш грамотите, понеже ти самият си човек, с главно Ч, предшественик на бостънските брамини?![]()
![]()
Нещо ми завидЕ за признанието от alx ми се струва
Направо позеленЕх! Отивам да си резна едно тъъъънко парче от монтанската сланина, да ми мине.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Ти колко си долен, ще ме удариш там дето най-боли...още го преживявам, че изпуснах тая толкова рядка възможност да облажа и аз
Ама не забравай, че знам къде живееш, да не дойда да ти я изям 
b_u_b_o написа:Ти колко си долен, ще ме удариш там дето най-боли...още го преживявам, че изпуснах тая толкова рядка възможност да облажа и азАма не забравай, че знам къде живееш, да не дойда да ти я изям
давай. а аз ще ти пратя няколко сатошита да му удариш два шамара кат си на терен така и така щото е калпазанин...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Големото добрУтро, я малко по-кротко с шамарите, ако обичаш. Достатъчно е, че раздаваш акъл. 
Темата е Шницер! Да, тъжно е, че подобни компании с история, създали не едно и две, дали много на автомобилната сцена, си отиват.
Eто нещо интересно от по-новите им разработки.

Темата е Шницер! Да, тъжно е, че подобни компании с история, създали не едно и две, дали много на автомобилната сцена, си отиват.
Eто нещо интересно от по-новите им разработки.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Просто BMW беше бутикова марка. Като целиш по-малка група, може да правиш по-малко компромиси.
Сега трябва да се харесат на всички и са малко или много ширпотреба.
Ей с тия някъде приключи бутиковия елемент за мен.
п.с. май има доза истина, че LGBT уби Шницер, финансовият "министър" на щатите е гей, а пък някой спомена че митата са виновни.
п.с. май има доза истина, че LGBT уби Шницер, финансовият "министър" на щатите е гей, а пък някой спомена че митата са виновни.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
steeN написа:Просто BMW беше бутикова марка. Като целиш по-малка група, може да правиш по-малко компромиси.
Един от проблемите на тунинг фирмите е, че БМВ им каза - вашите коли не може да са по-бързи от М-колите и те вече няма с какво да изпъкнат.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
В голямата си част тунерите предлагат повече мощност.
Шиб@ното законодателство в държавата, която беше мотор на Европа поряза мерака за тунинг, за едни фланци трябва да имаш разрешение и съответния документ. Представям си за цяла кола какво се иска и колко струва.
Сега погледнах, пакета на Шнитцер за последното М4 в Европа е 10000 евро, а в щатите 20000 долара
Родината на тунинга го самоуби брутално.
Ето какви неща е имало някога:
https://www.sharknose.de/80s_tuning.htm
Шиб@ното законодателство в държавата, която беше мотор на Европа поряза мерака за тунинг, за едни фланци трябва да имаш разрешение и съответния документ. Представям си за цяла кола какво се иска и колко струва.
Сега погледнах, пакета на Шнитцер за последното М4 в Европа е 10000 евро, а в щатите 20000 долара

Родината на тунинга го самоуби брутално.
Ето какви неща е имало някога:
https://www.sharknose.de/80s_tuning.htm
- Petrolhead
- Потребител
-
не е проблемът в регулациите. потребителите са други, младите поколения все повече третират колата, както третират телефона си. купува се най-новото, най-шареното, с най-много екстри, които никога няма да бъдат използвани.
купуваш, караш 3-5 години, следващата, грозна-хубава, няма значение
за какво да я тунинговаш, след като вече си харесал следващата.
аз бидейки достатъчно стар, добре си спомням кой караше разни поршета и М-ки, преди да кажем 20-25 години. сегашната им клиентела е съвсем различна, съответно и колите вече се правят за тях
купуваш, караш 3-5 години, следващата, грозна-хубава, няма значение
за какво да я тунинговаш, след като вече си харесал следващата.
аз бидейки достатъчно стар, добре си спомням кой караше разни поршета и М-ки, преди да кажем 20-25 години. сегашната им клиентела е съвсем различна, съответно и колите вече се правят за тях
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Каквато и да е причината на мен ми е тъжно.
Тъжно ми е и, че от 2027 г. вече няма да има телевизори СОНИ. Sony Trinitron/Bravia започнали с цветни телевизори в края на 60-те години на миналия век остава в историята, а името ще се използва от TCL.
Тъжно ми е и, че от 2027 г. вече няма да има телевизори СОНИ. Sony Trinitron/Bravia започнали с цветни телевизори в края на 60-те години на миналия век остава в историята, а името ще се използва от TCL.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
УАТ ДА ФЪК
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Lenco написа:Каквато и да е причината на мен ми е тъжно.
Ако не си конкурентен, умираш, винаги е било така...Дори Алпина се опита да се държи докрай, но БМВ си я купиха и вече няма да е същата.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2