Първи път зад волана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Първи път зад волана

Мнение от chefo » 19 Ное 2003, 16:15

la написа:Е, вярно, че угасих колата два пъти, не ползвах колан, не давах мигач, шофирах употребила алкохол и без книжка

Добре дошла в клуба! :lol:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 19 Ное 2003, 16:21

Fast-and-Furious написа: А за жените шофьори могат да ти кажат колегите жена ми на бояна какво прави с моя звяр :D

мдааа аз лично мога да потвърдя че ме би... :oops: :oops: :lol:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 19 Ное 2003, 16:32

Аз за пръв път се качих на кола много малък ама седят в тате и само въртях волана :lol: След тва мисля, че на 15 карах москвича, който впоследствие получих след като станах на 18 и веднагически си извадих книжка :) Честно казано първата ми работа след като станах на 18 беше да изкаран курсовете :) За съжаление ме скъсаха на листовките първия път за една грешка и то защото бях учил по правилник от 1999-та година и имало промени :( Втория път си взех всичко и подкарах мохера :) След това дойде ред на баварчето :D Давам съм на приятелката ми да кара много често, но из квартала де. Тя се притеснява да не удари колата, но въпреки това се чуствам супер сигурен когато ме вози :) Само не се оставяй някакви хора да ти насаждат, че жените са по-лоши шофьори. За мен това са абсолютни глупости. Е може би в някоя руска машина по-трудно ще въртят геврека или ще натискат педалите, но това е друга тема :D Честито ти първо каране и ти пожелавам още много весели моменти зад кръгчето :wave:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от la » 19 Ное 2003, 18:04

Gorby написа:Като ни дойдеш на гости декември (предполагам :)) може да ти дам да покараш и мойта которка. :wink:

Gorby, надявай се да откажа... :D :D :D
PS: :arrow: 10x everybody!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Ное 2003, 19:37

Няма нищо по-красиво от красива шофьорка която с маневрите си изкарва нервите на мъжете-шофьори. От опит го казвам .....чак ми иде да й подаря цвете като ме засече и се строша от рефлекси за да спра :lol: А още по-красиво е когато кара бясно и се форсира по светофарите .......обожавам такива гледки.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 19 Ное 2003, 20:37

Може би много от вас няма да повярват, но парвия ми акт за без книжка беше още на 13г. през 96г. Башата излъга, че сам на 15 ,глобата беше 2000лв. = 2лв. деноминирани. И ме спряха за превишена скорост. Още си го пазя и само да се прибера ше го сканирам и ше ви го покажа. :) Сега като се позамисля наистина сам бил голям дивак. А иначе по черни патища карах още от 10- годишен.

И сега често ми се случва да седна в колата и да се возя безцелно.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Ное 2003, 23:12

BESSNIA написа:И сега често ми се случва да седна в колата и да се возя безцелно.

май на всички тук се случва :D
успокоява-ядосан си на нещо или просто си изнервен от ежедневието,качваш се в колата,минаваш някви си 50 километра и си нов човек :D
а аз мислех,че съм ненормален :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 20 Ное 2003, 0:20

ati написа: ...

не си, повярвай ми :)
при всички ни е така:)) :Р
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 20 Ное 2003, 13:14

Мене веднъж една мома ми сече пътя и и прая едни знаци нали е добре, а те забележете ми се изплези . Приятелите ми ме направиха 100 кила от подигравки за руси каки и червени коси(аз) :bcry: :lool:
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от sopola » 28 Фев 2004, 22:22

Има ги и такива...
[Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 01 Мар 2004, 1:28

хахахахах :shock:
И на мене първия пут ми беше на 12.Беше лято и бях на море.След плажа редовно карах на един полигон семеиния Вартбург с долни скорости. 8) Още си го спомням този момент.Някак си първата кола в която се качваш да караш остава траен спомен в тебе.За съжаление и мало тъга. :cry:
После постепено баща ми започна да ми дава колата за из квартала.Никога не съм му крал ключовете!Той ми го даваше да раздвижа колата.
На 17 ме спряха ушевите и доста се изплаших. :evil:
Аз съм Speedster от Audi-форума:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 01 Мар 2004, 8:26

първия път когато седнах бях май на 10.ейййй много тъпо лапенце бях.спомням си карах на 1-ва защото си спомням 4е с потеглянето имах голям проблем и ме беше страх 4е като дам втора може да угасне..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BMW is the car...another cars are just traffic

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Мар 2004, 13:45

Гот е първия път !!!!На мен първия ми беше на 16(едвам навих баща ми да ми даде)карах семейното Чероки дизел тръгнах лесно обаче втора заяде и изгасна(добре не заяде аз не успях да я включа).Пак тръгвай този път успях да включа и така си правя кръгчета.По едно време започват да ми се смеят защото съм започнал да бръмча" вооом бръммм" и други такива ама на мен си ми беше яко гот.Втория път също беше интерсно ,беше вече на БМВ-то (малко преди да стана на 18) тогава натисках спирачката с левия крак ,а всички знаят как спират БМВ-тата та баща ми се залепи на предното стъкло ,а аз му викам дръж се или да престане да гони мухите от стъклото :D :D :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 01 Мар 2004, 14:18

Ей ми го първия път. . . :P :P :P

Изображение

Не, на истина, като изключим въртене на волана на показаната Жигула докато дядо ми натиска педалите, първия ми път беше на един плаж на около 200км от тук с Nissan Patrol джипа на шефа на баща ми. Бях на 11-12, и човека кат ме видя къв съм луд по коли ми даде едно кръгче. Вдигнах 55км/ч на мокрия пясък. Страшен кеф. Беше автоматик, та проблеми с угасване нямаше.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от la » 01 Мар 2004, 14:34

Еййй, защо така сте имали проблеми с втора. Аз запалех ли от там вече лесно :) Ама докато запаля..... :oops: :oops: :wink:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата