Е това ме разби!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 02 Яну 2004, 0:15

Всичко ми е ясно с изключение на едно. След като са глупости, а ги има в деиствителност ,защото и аз ги проверих ЗАЩО ги слагат?Това само ще навреди на реитинга на една телевизия.Ако нямат ваздеиствие защо ги има?И след като толкова хора казват , че са глупости да се обосноват.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Яну 2004, 0:33

Как си ги проверил? Ще ни кажеш ли? На мен ми е интересно, предполагам и на другите... Ами Просто ни звучи Абсурдно да съществува такова нещо и за това мислим че са глупости, предполагам всички мислят така!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 02 Яну 2004, 10:21

Има нещо да ви кажа, но сега като се замисля ми става много особено , запо4ва се няква паранойка малка :) все 6те си мисли6 4е в това пар4е или клип4е или филм които те кафят има заложено , наро4но да те зариби и да си купи6 албума или някъв продукт или да си фен на телевизия или друго :)

за кока кола съм 4увал и друг път за кадъра незнам дали е 25 или как то4но са го вмъкнали според мен трябва да се обърне внимание , особено на хората от бтв или да кажем тео или Д2 , за6то го правят:) или пък с тоя ''кур за левски'' като 4ели цска е спонсор на клипа :) , не е ло6о някой да ги попита тия хора , аз скоро 6те имам допир с Тео и мога да му подметна въпрос4ета по темата пък да видим дали 6те каже не6то , но се съмнявам :)

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 02 Яну 2004, 12:38

vicho написа:Как си ги проверил? Ще ни кажеш ли? На мен ми е интересно, предполагам и на другите... Ами Просто ни звучи Абсурдно да съществува такова нещо и за това мислим че са глупости, предполагам всички мислят така!

Ами на този адрес http://www.tangra.org/db/vnusheniq/video/btv.html е бяснено как става и аз направих каквото пишеше за да вида така ли е.Изтелих Adobe Premiere и пуснах клипчето Боби Турбото на кастинг и кадър по кадър ги видях тези картини.Филмчето аз сам го свалял от саита на Сблъсък.
vicho написа: Ами Просто ни звучи Абсурдно да съществува такова нещо и за това мислим че са глупости, предполагам всички мислят така!

От къде си сигурен ,че не съществува като даже не си го проверил?

Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Яну 2004, 19:34

А сети ли се че въпросното филмче което е качено на "техния" сървър може да е отбработено :arrow: има едно решение на проблема - аз бях много запален по Турбината и преди имах абсолютно всички филмчета и то точно когато излизаха би трябвало да имам някое негово филмче да залежава на хард-а като намеря и проверя :arrow: ще ви напиша резултата :idea: За да се изключи напълно варианта че каченото филмче е манипулирано :!:
Сега всеки ще си каже там пише "тъй като клиповете са вече свалени от официалния сайт, но са широко разпространени в Интернет, можете да ги свалите например от тук или от връзките в края на тази страница)."
да но знаете колко мързелив е всеки човек който броузва по нет-а и би използвал директния линк :arrow: вън от главата ти е да отваряш някоя търсачка при положение че имаш даден линк :wink:
До скоро като проверя и ще напиша че и аз много се заинтригувах
Изображение

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 02 Яну 2004, 22:01

Penchev написа:А сети ли се че въпросното филмче което е качено на "техния" сървър може да е отбработено :arrow: има едно решение на проблема - аз бях много запален по Турбината и преди имах абсолютно всички филмчета и то точно когато излизаха

Аз също бях запален и ги теглих като излизаха от саита на СБЛЪСЪК.
Penchev написа:А сети ли се че въпросното филмче което е качено на "техния" сървър може да е отбработено

Какво има6 в предвид нали по-горе съм написал ,че филмчето сам го теглил от саита на Сблъсък?Освен това всички интрота са еднакви.

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 03 Яну 2004, 0:19

Тва "Боби на кастинг " ми залежаваше, и си го пуснах през virtualdub кадър по кадър, и тези въпросни картинки ги има. Виждат се идеално.
по принцип във клипа като го гледате нормално, те се виждат като премигване, но е възможно според мене да действат подсъзнателно. Ако нямат никакво въздействие защо са сложени, и защо точно такива от един типаж. Във форума на Сблъсък, Мирон казва че такива имало в наличност, и ставало по интересно с тях. Е да ама...Остава едно голямо АМА!!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Яну 2004, 2:13

Да наистина ги има тея неща дето са изнесени като снимки но се виждат доста по неясно поне при мен от тези които са в саит-а! Трябва да имаш ужасно много фантазия за да разбереш кое какво е и на всичкото отгоре доста от тях са кадър след кадър което ще рече че не са баш скрити! Абе не знам дали наистина въздействат по някъкъв начин но имам един приятел на който определено не му се е отразило добре гледането на Турбината :!: Добре че гледам много рядко телевизия и то в повечето случай филми от ПС-то пуснати на ТВ-то :)
Доста параноични чувства ме обзеха като видях че наистина ги има!!! И аз това съм го гледал десетки пъти... :wink: Тея са ни облъчили :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Яну 2004, 10:29

"The Ring" = "Предизвестено убийство"!!!

"Предизвестена смърт", но все пак - благодаря!

Дълбоко препорачван от мен филм...
:yes:

Как си ги проверил? Ще ни кажеш ли? На мен ми е интересно, предполагам и на другите... Ами Просто ни звучи Абсурдно да съществува такова нещо и за това мислим че са глупости, предполагам всички мислят така!

Аз не казах, че няма такива кадри в някое телевизионно предаване, а че подсъзнателното им въздействие е пълна глупост! А пичовете ги слагат колкото за бъзик и да се правят на интересни, нищо повече! Аз самия съм си правил експерименти (след като гледах "Боен клуб") по вмъкване на кадри, и то с възможно най-професионалната тв техника. Ако докараш вмъкнатия кадър като цвят и формат с останалите, наистина окото ще отчете нещо като сривче в картината и само толкова. Ако кадъра е различен по цвят, т.е. ако изпъква сред останалите - ще мигне и дори може да се различи какво има на него. Но в повечето случаи един вмъкнат кадър се отчита единствено като дефект!

Боби Турбото и нему подобните се опитват бездарно да копират една друга простотия, която MTV наложи преди няколко години под името JACKASS. Даже наскоро се появи игрален филм по същата тема :puke: Но, мисълта ми е че когато се опитваш да забавляваш чрез първично проявление на елементарен дебилизъм, много скоро ставаш безинтересен. Ама много скоро, поне за повечето случайно подлъгали се да те гледат хора. Е, каква по-добра реклама от това да се говори, че в шоуто на Боби Турбото или Жоро Диференциала има някакви тайни знаци, сатанински символи се появяват без да ги видиш, после насън се пренасяш в отвъдното като наистина и т.н. :?: :?: :?: От слуховете няма по-добра реклама, всички го знаем. А ако подбни кадри бяха вредни, дори и идиот като Боби Турбото няма да си позволи да ги пусне. И за да прекаля съвсем (сори, ама се вдъхновявам като стане дума за ТВ), ще обясня, че във всяка сериозна телевизия, а БТВ е точно такава що се отнася до дисциплина, има човек, който гледа абсолютно всичко преди да излезе в ефир! Та този редактор, режисьор, ОТК или както го наричат в отделните телевизии, обикновено е човек с доста опит и такъв вмъкнат кадър не може да го пропусне! Това е 100% сигурно! Да не говорим за няколко залепени :block: А когато той го види, за да остане в предаването, трябва да го разреши някой висшестоящ. Това е схемата - правете си изводите! Съвсем друг е въпроса, ако филмчетата са пипнати само за пускането им по мрежата... Даже не знам що се занимавам с висши прояви на уродливата простотия като Боби Турбото... :wink:
Never mistake motion for action...

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 04 Яну 2004, 9:16

Хахахаха, тоя "Кур за Левски" ме разби просто.

Веднага пратих линка на няколко човека :roll:

Предишна

Назад към Извън Темата