новото робство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 22 Май 2007, 13:18

logout написа:Е, фактите са си факти. Прост народ лесно се управлява. Ама така е - младите и "умни" българи изоставиха България и станаха американци, англичани, немци, испанци италианци и т.н. Тука се наводни с араби, китайци, че дори и руснаци (украинци и други от бившия СССР). Не знам дали сте забелязали, но по поликлиниките има доста мед.сестри, говорещи смесено български-руски. В училищата (в София поне) използват рускини за занималните. Това е нормално, като се има предвид засилващата се глобализация. Дори във Франция и Германия живеят стотици хиляди турци. Там те също претендират за равни права и налгатат своята култура, свързана с исляма. И успяват. А понеже България се води от европейската политика, която е политика на толерантност и етнически мир, затова и тук никой нищо не прави срещу така нареченото турцизиране на населението. Което е жалко, разбира се, но така е, когато беднотията те е сграбчила с двете ръце за гушата - стиска, стиска и не пуска. Тогава се появява чичко-паричко и с малки суми и разни "услуги" успява да подкокороса постите и бедни хорица и да ги накара да приемат и да вярват в каквото им се каже. Една купчина дърва за огрев, по кило ориз, брашно, боб и захар, както и бутилка олио правят чудеса в някои райони. Днес в бедните райони само парите определят какъв си - ако отиде някой в Якоруда, направи завод и каже, че ще плаща по 2000 лева заплата, ама само на българи-християни, и докара един поп - всички ще се покръстят набързо и на следващото преброяване турци и мюсюлмани там няма да има ;) .

Не знам дали сте забелязали, но за ДПС в София са гласували под 1 процент, докато в Кърджали бяха над 70%. Обаче някои хора се заблуждават, че София е България. А и Доган си го каза - те се готвят за следващите избори още от деня, когато свършат текущите. Как? Ами лесно - с парите от Европа :mhihi: . Европа ги отпуска за хората - те част от тях пак там отиват, ама минават през "мръсни" ръце. Нали се сещате за вица: Иванчо отива при Марийка и й предлага да я опъне за 150 кинта. А тя си мисли "Та това е цяла заплата" и се навива. После идва бригадирът и я пита: "Иванчо даде ли ти заплатата?" :mhihi: Та и тука така - населението е на*бано отвсякъде. Жалко за хората, че така се продават, но те нямат избор просто - за тях е по-добре да ги управлява този, който им дава поне нещичко. За какво да се наричат българи, когато държавата България не се интересува от тях.

То на тая тема хората романи пишат, така че аз спирам дотук, че и без това стана дълго... :mhihi:

:yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 22 Май 2007, 13:20

Ама вие гласувате бе хора,това не го ли разбрахте.Гласувате за ДПС със това че не пускате глас за която и да е българска партия.За мен вече е без значение за кого точно ще гласувам,да харесваш политик е лукс който не се случва често.
Аз гласувам против Доган и ДПС е тва е...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Май 2007, 13:40

Mr.White написа:Ама вие гласувате бе хора,това не го ли разбрахте.Гласувате за ДПС със това че не пускате глас за която и да е българска партия.За мен вече е без значение за кого точно ще гласувам,да харесваш политик е лукс който не се случва често.
Аз гласувам против Доган и ДПС е тва е...

Пълни глупости!! Точно като не гласуваш им показваш че не им вярваш!! И ако всички спрем да гласуваме политиците ще духат супата. :twisted:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Май 2007, 15:12

Ти па пак се изказа колкото да кажеш нещо.като не гласуваш го духат само българските партии,защото за дпс винаги има кой да гласува на всички избори :idea:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 22 Май 2007, 15:12

Прав беше Тато, като ги прекръсти... сега вече е трудно да се справим с това, безкръвно. :(
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 22 Май 2007, 16:28

Евалата права на Сони за изказването !!!! Писна ми ( дойде ми до капата вече ) от тия турци .. Да пукнат и Доган и ДПС и Турция !!! Абсолютно си ни потурчват на ново .. Единствената партия , в коята аз виждам някаква надежда е АТАКА. Волен може да е всякакв , но поне говори пълната истина и за мене това е истински българин !!! Знаете ли какъв е начина :
1. Избиване на всички турски представители в нашия парламент ( че даже и някои от наще :mhihi: :mhihi: )
2. Срутване на всички гнусни джамиии и забрана за изповядванете на исляма и всякакви мюсюлмански мизерии . Прочистване на България от турско население ( или да се махат или под ножа ). В моя клас има една Албанка , каде е живеяла доста време у Турция , и като почне да ми говори че турците са добър народ и не ни пречат ми иде да и избия всичките зъби ( ама ме спира само това че все пак е момиче , ама някой друг сигурно ще го свърши )
3. Поставяне на поста на истински Българи милеещи за своята родина .
Тия къде казват , че прекаляваме , и че Турция не може да ни направи да си заврът една джамия у газо ( без лоши чувства ). Но наистина ще стане много лошо за нас ако продължават така нещата . Не може турците да ни мачкат в наща родина не мислите ли ???????
Благодарен съм на Бога , че съм роден по тоя край а не мо Кърджалийско ! Ако бех там пуним резервоаро на колата и газим на ред . Ебал сам ги у резаните патки !!!! Ехххх защо не се върне времето назад и аз да съм на мястото на Хитлер и да ми се подчинява целия Германски народ - Направо Мамата им ебавах на сите турчуляци . НЕ със газ , а със пръдня съм щел да ги морим

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 22 Май 2007, 16:32

turboto написа:
[Georgi] написа:
PeBaLs написа:Ей хора, събудете се ...излезте от черупките си и вижте в кой век живеем...забележете, че нещата за се променили ...не виждам какво ви засртрашава...тва е нормалния ход на нещата...всички и се пробваха на България...
и ако тея смешни клипчета имат за цел да предизвикат етническо напрежение, то те явно успяват да ви повлияят по предназначение...
НОВОТО РОБСТВО !!!!
верно ли го мислите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
с претенциите ви за здравомислещи интелегентни человеци, обсъждащи всякакви важни теми, компетентни по какви ли не въпроси ...ми е трудно да повярвам, че наистина си вярвате на писаното в предните постове...

тва е майтап нали?!?!?

Някой уикенд отиди на почивка в Родопите и гледай какво става около теб...

И си земи и преводач...

... и си сложи железните гащи с катинар, забрави си ключа за тях у вас :mhihi:
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Май 2007, 17:11

Уточнявам,че никак.....ама никак не симпатизирам на Атака!
Та по въпроса! .... не е луд тоя ,дето яде зелника! Ние....или тия дет са избрани от нас оставят турците да си веят байрака и те го правят! Тва е положението! Не виждам кво са виновни турците за тва ,че в България е разрешено да съществува партия на верска основа или на малцинствена основа!?!!! А по принцип е забранено от конституцията! Няма как в 21ви век да ги избием,въпреки че вечерта преди повиквателните .... две серии на "Време разделно" и работата е опечена!
Ако им се закрие партията/която е противоконституционна/, ако се криминализира купуването на гласове,ако се премахне турският от у-щата -има си официален език -ше говорят на него/па в къщи ако искат и на бурундски да си говорят/ ,ако не се разрешава - и се спазва - да се пише ,прокламира и окачват надписи на турски по магазини и села -това би бил по-верният път! Писах и в другата тема-Доган прави точно ,каквото трябва да се прави ,за да извлече пълна изгода и -забележете-не само за себе си ,а и за тия ,дето чакат на него и са гласували за него! Ако бях турчин щях много да го тача!Трябват ни политици като Доган ,но да се трудят за нашата кауза,защото явно е различна от тяхната......
Не трябвало да има преименуване!?!? Ми такъв е бил закона!! Няма турски имена !Кой не му харесва-пали и заминава за турция!Закона-крив или прав трябва да се спазва!Тва е положението!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Май 2007, 17:42

SKISA написа:Уточнявам,че никак.....ама никак не симпатизирам на Атака!
Та по въпроса! .... не е луд тоя ,дето яде зелника! Ние....или тия дет са избрани от нас оставят турците да си веят байрака и те го правят! Тва е положението! Не виждам кво са виновни турците за тва ,че в България е разрешено да съществува партия на верска основа или на малцинствена основа!?!!! А по принцип е забранено от конституцията! Няма как в 21ви век да ги избием,въпреки че вечерта преди повиквателните .... две серии на "Време разделно" и работата е опечена!
Ако им се закрие партията/която е противоконституционна/, ако се криминализира купуването на гласове,ако се премахне турският от у-щата -има си официален език -ше говорят на него/па в къщи ако искат и на бурундски да си говорят/ ,ако не се разрешава - и се спазва - да се пише ,прокламира и окачват надписи на турски по магазини и села -това би бил по-верният път! Писах и в другата тема-Доган прави точно ,каквото трябва да се прави ,за да извлече пълна изгода и -забележете-не само за себе си ,а и за тия ,дето чакат на него и са гласували за него! Ако бях турчин щях много да го тача!Трябват ни политици като Доган ,но да се трудят за нашата кауза,защото явно е различна от тяхната......
Не трябвало да има преименуване!?!? Ми такъв е бил закона!! Няма турски имена !Кой не му харесва-пали и заминава за турция!Закона-крив или прав трябва да се спазва!Тва е положението!

С твоето мнение и това на Логаут съм най-съгласен от цялата тема. Но въпреки всичко доган, владее републиката от доста години, просто вече има достатъчно власт и самочувствие да го покаже. Опекъл си е работата, все си мисля, че бая къщи и яхти е накупил на тоя и оня за да стигне дотук. Вярно е, че ни трябват такива политици, за да се оправи страната ни, да работят за България, а не за турция. Преди 4 години ходих на екскурзия до Турция за няколко дни. Всички с които бяхме ме караха да влезна в някоя джамия, да видя за какво става дума, аз отказвах. Снимах си джамиите отвън, снимах си нагоре и надолу. На тръгване в Одрин спряхме да се разгледа няква си джамия там, снимам я аз отвънка, всичко 6, жената ме накара със зор да влезна за да сме видели, е влезнах в тъпата къщурка, щрак снимка, дедов, щрак пак снимка, дедов, черно излиза. Излизам навънка, щрак снимка, става. Е нема начин някой да ме накара ни да ги обичам, ни да ги пазя. Неможе в Ардино, където има къща-музей, на един от най-изявлените тогава чорбаджии, Българин, да се съхранява, да тоя музей, де ни съхранява историята, да има джамия и да ми кажат, че тамнямало клане, че нямало еничари. Е да им еба майката (с извинение пред модове и дами). Тогава въпроса е ние откъде се взехме? Ние побългарихме България, така ли? Те са си седели там от хилядолетия и са турци, ама говорат БЪЛГАРСКИ и турски незнаят. Кой го позволи това? Ми демокрацията, щото станахме демократи и станахме хуманни, а гнусните цигани с миризливите каруци, в Лозенец, на ден минават по 15 покрай нас, конете серат по улицата и смърди като у сръбска свинеферма. Като му кажеш махай се бе циганин, той ми вика, ще те съда, щото ме убиждаш (това ми се е случило найстина) и тъпото черно копеле дето смърди повече от коня, има самочувствие. Има тука един мангал с каруце, де си имаме неква приказка, изчезна за няколко месеца. Върна се и викам, де беше толко време бе? Той вика, А на италията бях да поработа, и викам кво стана, как еима ли пари? Той ми вика най-нагло, аААА там само цигани и турци, не е за мен, тука с каруцата изкарвам повече пари :shock: :shock: :shock:
А за царя, ми то кат нема българска кръв у него, което е вярно в голяма част, то тогава българския народ си е за ебане от самото начало. От 1300 години България, ние нямаме собствена и самостоятелна история повече от 100 години, та може и те да са много. Били сме в турско иго, били сме в руско, били сме в комунизъмч, реално като самостоятелна държава с градация, май сме били само при създаването и. Без бунт и клане в парламента, няма да мине, нява да се оправи тая държава. Щото и да ги свалиме сегашните и да го сгепсаме Доганчо, ще си извади турския паспорт, ще си викне кадъните и турчулята от балкана и ще стане революция, ама не наша а турска :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 22 Май 2007, 18:07

Колеги само едно ме вбесява до толко , че ми иде както не веднъж казах вече на стрелям и газа наред !!!!! Не може в собствената ни родина да сме малтретирани от турци и цигани. Айде аз познавам много стабилни циганчета , каде са голями пичове и музиканти , ама за турците ......... Ебане у газо ( със извинение )

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 22 Май 2007, 18:08

SKISA написа:Уточнявам,че никак.....ама никак не симпатизирам на Атака!

не мога по-добре да го кажа!
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Май 2007, 19:58

Сони,не си прав да не влезеш в джамията! Най-малкото пиши го като действие,продиктувано от цитатите на Лао Дзъ: "Опознай врага си!"
Аз нямам вражеско или омразно отношение към никаква раса или вероизповедание-днес го казах на един човек ,с който спорех! Имам ненавист и омраза към хора или група хора ,които пречат на мен или правят така,че крадат от бъдещето на сина ми! Има разлика!Така съм расал и възпитаван,че не мога да намразя човек,щото бил от друга раса или вярва в друго!Но много силно мога да намразя някой ,който ми е дошъл "на гости",а се опитва да ми вземе къщата.А най ме е яд на тия ,дет са българи ,а се турчеят.Има такива доста по Якоруда и тия райони!Те са си потурчени българи,но са викат-помаци били,турци били! Знаете и от историята ,че еничарите-потурчени от малки българчета-са били най-безпощадни при кланетата! Та те най-извисяват нос сега.Техните деца.
Доган отдавна показва зъби ,ама така му е паднало!Не е прост,вижда ,че от него зависят коалиции,управления и човека си праи рахатлък! Не го е страх да каже,че има обръчи от фирми,че кампанията струва маса пари....! Пак казвам-те са си прави за тех си!Ние требва да си гледаме нащо! И ,между другото, най-лесният начин да ни превземат не е нито с партии,или с политика,или с крадене на субсидии и фондове ,или с езика им в училищата...а с броят им!
Я всеки да каже колко деца има или колко братя и сестри са в семейство....!?!? Повечето са по един ,а най-много по двама!Те се роят като мравки! И колкото повече стават -толкова по-силни са! И накрая и без купуване на гласове ше си имат повече гласове от нас!
Не знам дали решението е кръв! Нашата ..... страна ли е кво е ...мина през прехода до сега без кръв!И това според мен е добре,щото войната не прощава на никой и когато ти загине човек от семейството хич нема да питаш за каква кауза е било ,а ше се скъсаш от мъка! Някои казват ,че тва е цирей ,който трябва да се спука и така ше се излекува държавата,ма ако пукането е верно да се избием....не знам!Не съм сигурен дали някой от вас е виждал убит от оръжие човек-разликата е огромна от загинал в нещастие!Чувството е различно!
... Ако се стигне до такова нещо-бих отишъл да се бия,но вътрешно ми се иска да се размине! А като са по-необразовани ,и по-загубени ,и по-изостанали и неинтелигентни-ми па да зеем с акъл да си върнем нащо си! Трябва да има чалъм да може да се направи! Наистина съжалявам ,че не отидох на последните избори да гласувам ,защото реших,че така наказвам всички управници-знам и че ще кажат,че тва е глас за ДПС или въобще за някой ,който не желая,но така съм мислил-така съм направил!
сори за дългия пост!
А Атака-дето яха нашето недоволството ...не са познали!Аз впрегатен не стаам!!

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 22 Май 2007, 21:29

Значи-работил съм с българи, цигани,помаци.От всички изброени българина е най-кофтито животно-завижда,прави проблеми и никога не 100% доволен за по-дълъг период от време.Няма такава дума като компромис-или взима малко пари,или много работи,или е доволен,ама вече му е скучно.Винаги за успеха на колектива има най-много принос той,но никога не е виновен за провала.И най-гадното-ако има 3ма човека ще има поне 2 различни враждуващи лагера дето да мятат кал един по друг.Обединение е почти невъзможно,колектив ептен.Да не говорим,че ако нещо се отличаваш от масата-пари,талант,умения-от сто страни ще те нападнат и изсерат отгоре.Относно етнитизирането на цели райони,причинита е повсеместната емиграция към чужбина и големите градове след 97-98 година.София се удвои,даже утрои,Пловдив и Варна се пръскат по шевовете.Ако забележите общия брой коли на глава от населението през 92-93 и 2007 то увеличението не е фрапиращо.Но в същото време има невиждани задръствания по големите градове.В резултат Северна България се циганизира,а Разград и Родопите ислямизират.Мисля,че този процес е вече необратим и не ни очаква нищо хубаво.Защо обаче помаците в Ловешка област са си българи и си плющят свинско,а в Родопите вече се броят за турци-явно самата среда влияе и както едната страна,така и другата дават жертви.Ако забелязвате най-податлививи на етнитизация са най-необлагодетествените райони-самата държава и дреме на К..А,щото там няма далавера.Доган просто направи нещо за тези хора,а никой преди това въобще не е подозирал,че съществуват.А говорейки за прословутата връзка Доган-Турция,то тя е по-скоро с европейската политическа класа там и тя е свързана основно с допускането на турски капитали в БГ.Всички политически партии са основно свързани с далаверата,наистина целта им е да работят за страната или по-скоро скоро да работят за интересите на своите избиратели.ДПС е единствената партия, в политиката, на която 2рото е приоритет-техните депутати правят нещо за района от където са избрани(естесвено съчетано със солидно гушене).докато другите просто се стремят максимално да оптимизират престоя си като влязат в 7-8 борда,нагрухат се с 50тина комисионни и гласуват не по съвет и интереси на избирателен район,а както каже партията

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 22 Май 2007, 23:56

SKISA мани Якоруда...

преди повече от 10 години бях на клетва на съсед в Момчилград... До там по пътя тук таме спирахме... Ми, те само турска телевизия гледат в капанчетата по пътя, при това Сателитна телевизия!

В магазина, в Момчилград, онази (местната), касиерка едвам ме разбра по десетопръстната система, какво искам да купя за войника. "Съжалявам, тя ама не разбира български" бе коментара на нейната колежка, Българка...

Бях единствената жена, ходеща сама по улицата и на всичкото от горе, със запалена цигара в ръка, по дънки и дънково яке. Потрес за населението наоколо. ПОТРЕС За населението на града като цяло!!! Ходех без половинка, без приятелка, хванала ме по ръка (да си пеем турски песнички), без мъж,... да не говорим, че и без фередже (едва ли не)... а цигарата направо ги гореше вътрешно... Коя е тази ЖЕНА, Сама ходеща в града?

По тротоарите играеха малки деца и пееха на Турски??? За мен беше истински шок! Деца, а не знаят български. В град, наречен Момчил... град, чисто Българско име!

Та, нещата са от самото начало, още от 10 Ноември, след като Тато издаде властта... те там просто не искат и няма да говорят друг език, докато не се намеси Държавата България!!!...

Но, докато Доган е в политиката, тая няма да стане!

Затова... на следващите избори - било за Депутати или Министър Председател, дори и за Президент...

Всички трябва да излезнем да гласуваме - Срещу ДПС!!! Та, ако ще И за Баба Марийца да гласуваме!!!

Един народ, срещу 10-15-20 автобуса + населението около този район!!!

Е, тогава на Доган и сподвижници, ще им се разкаже играта! Няма пране на пари, няма гласове, няма власт!

Ако обърнете внимание, дори Министъра на Околната среда се нарича Джевджет Чакъров... онази по Бедствия и аварии също е от ДПС... и да не изреждам още.. Никой с такова турско име да не се веска в новините и в пресата, камо ли в бюлетините за гласуване!!!

България е за Българите! Който не му харесва и се смята за Турчин, ама роден в България и учи турски език, щот му бил "родния" език... На частни уроци... или вън... - Границата е ееееей - Я ТАМ! Паспорти... лични карти... квото им важи и да си ходят, да си се кланят и да си тачат турчината, да си се чувстват Турци, колкото им душа иска и да си живеят у ТУРЦИЯ! Нали тя е тяхната Родина!!! И това трябва да стане, преди Турция да я приемат в Европейския съюз, (което крайно ме съмнява, но... )

Те са раждани тука... а учат Турски език в училищата в България при това, без да е Конституционно разрешено. Но, го е разрешил Доган, Партията му и БСП, да не се лъжем.. Нали? Отделно са бизнесмените, които перат парите на партията му... само и само, да има... и да влиза в държавата от Турция. Е, няма да ни АсимилираТ!!! Щото някой имал амбиции Турция да разшири власта си!!! Е, тая няма да стане!!!

Чао... Завинаги! Че и мамицата им... къде в света в други държави има Новини на Турски, освен в Турция!!!? Навсякъде си превеждат новините с декодер, само не у нас! Айде... че се запалих!

В кравта ми тече кръв от Опълченец на Шипка! Няма да се дам... :twisted: Оживял е пра-дядо ми на Шипка и е загинал след това в Румъния, по време на Балканската война.
Де*а и държавицата, все нечий интереси защитава. Особено НА Ахмед Доган и парите на Турция, като оправдание... че са дадени.
Да караш Peugeot е страст!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 23 Май 2007, 0:54

Eva* написа:В кравта ми тече кръв от Опълченец на Шипка! Няма да се дам... :twisted: Оживял е пра-дядо ми на Шипка и е загинал след това в Румъния, по време на Балканската война.
Де*а и държавицата, все нечий интереси защитава. Особено НА Ахмед Доган и парите на Турция, като оправдание... че са дадени.

И в мойта кръв има опълченски огън ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата