БМВ ентусиасти от Младост
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
ще направя всичко възможно да съм там но нищо не гарантирам понеже съм на работа
.ако пък не стане гсм-а ми е 098447189 звъннете да се разберем за друг ден
казвам се Николай.

Последна промяна Miler на 29 Дек 2003, 1:21, променена общо 1 път
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
деницата паркинга отзад
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
момчета не е хубаво така аз да ви чакам а вие да не идвате поне се повъртях на воля
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
много близо е срещата, и за съжаление просто няма да мога да дойда. Що не се разберем за някоя дата след нова година, като минат празниците?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
нищо не мога да обещая но ще гледам да мина дори и без кола
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
29.12.2003г.часът е 20.05 седдя ппрред(зъзна
)матрицата и чакам да доиде
някои от младостките ентусиасти та най накрая да се запознаем.нъцки няма никои.към 20.17ч се задават 3 автомобила.първата кола се оказва орел корса която с влизането си в паркинга започва някакъв не особенно сполучлив опит за пирует но след 20метра се отказва.втората е фолксваген джета които сигурно ми е набор.и тои прави опит за пирует които в сравнение с този на корсата бе доста по-добър.третата кола
(бмв е36 318и както разбрах в поседствие)с влизането на паркинга започва едни пируети на които би завидяла и най-добрата състезателка по кънки на лед.направо ми се разтои сърцето от кеф.просто.....красота.та както и да е след няколко минуно изпълнение бмв-то решава и паркира.от нея слиза момче около 20-те и започва да оглежда паркинга.след около 30 секундно колебание тръгвам към него и така се запознавам с Mpower.след като поседяхме около 20 минути в очакване на други ентусиасти решаваме да направим няколко пируета и да ходим някаде на топло.и като се почнаха едни пируети едни ми ти чудеса ухаааа.след това отпрашихме към заведението. след около два часа прекарани в приказки си тръгнахме с обещанието да се видим след нова година и надеждите тогава да сме повече.та ето така протече първата среща на бмв ентусиастите от младост.искренно се надявам следващия път да сме повече
и не само от младост 

някои от младостките ентусиасти та най накрая да се запознаем.нъцки няма никои.към 20.17ч се задават 3 автомобила.първата кола се оказва орел корса която с влизането си в паркинга започва някакъв не особенно сполучлив опит за пирует но след 20метра се отказва.втората е фолксваген джета които сигурно ми е набор.и тои прави опит за пирует които в сравнение с този на корсата бе доста по-добър.третата кола

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Miler написа:искренно се надявам следващия път да сме повечеи не само от младост
На редовните сбирки, които са 2 пъти седмично се събират много повече хора и не мога да разбера защо не дойдеш на тях и от къде идва желанието ти за изместване на срещите в Младост

п.с. На мен също Младост ми е по-удобно от бул.България, но на срещите идват хора от различни квартали и идеята е горе-долу да е достъпно за всички място

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз съм от дружба-2 и ако кача нанагорното и съм свободен на следващото ви Мини събиране за лудуване и аз ще дойда
Ако е днес няма да се разсърдя на никой
Но не знам дали ще стоя много 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
Miler мерси за комплиментите!!!!!
за мини събиранията аз имах друга идея да се събираме някъде по близко и после да ходим на ЕКО-то.Така ще има компания и на отиване и на връщане.ДАНО да се съберем някога.
Пожелавам весели празници на всички
за мини събиранията аз имах друга идея да се събираме някъде по близко и после да ходим на ЕКО-то.Така ще има компания и на отиване и на връщане.ДАНО да се съберем някога.
Пожелавам весели празници на всички
- Mario Andretti
- Mario Andretti
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5