питане за ДЗИ - експертна оценка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 12 Юни 2007, 16:53

зависи, очаквай занижение освен ако нямаш дОбър агент - както съм казвал неведнъж...

мен за 4 детайла ми дадоха миналия път към 390 кинта което си е сравнително културно. е вярно че 2 задни калника + лява врата и калник на купе, ама пак не е по 50 лева

иначе за предна броня и пукнати неща почти нищо като за лепее и такива, а и аз съм на 9000 не на 6000 - та очаквай харч, за съжаление

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 12 Юни 2007, 17:17

Цялата история е следната:

Един ден като отивах на работа естествено в 8.35 почти нямаше къде да спреш :help: в центъра на Сф около Шишман и препочетах да я кача на бордюра отколкото някой да я забърше :puke: на малката уличка в която я бях паркирал. Вечерта си я намерх одрана с пирон (или ключ) на шоф. врата и задния калник (който бяха пребоядисани само преди 2 месеца) от пешеходец, който явно е имал проблем с минаването :1: .

тъй, като лака на тавана пада, реших да си заведа щетите от вратите и пукнатия халоген ...да взема възлагателно писмо за техен сервиз :welcome: и да доплатя да я боядисат и отгоре. Както се разбра обаче техен сервиз заради годината на производство няма да има:nono: .... значи ще ми платят 250 лв (да се надяваме:roll:) с които ще си избия последната вноска от каското :drinking: , ще си купя тоалетна хартия за вкъщи :gives: и ще си карам колата надрана докато не намеря начин да я пребоядисам цялата.

и следващият път друга застрахователна компания....

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 12 Юни 2007, 18:17

Мен един тъпак ме зажули с мергела си свсем леко, само ми нанесе боя от неговата броня по левите врати,отидох да си зведа щетата(АРМЕЕЦ)писха ги за боя и ми дадоха 190лв.А аз смо с едно парцалче с бензин си го тръкнах и всичко падна.Добри парици взех за нищо! ;) :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 05 Юли 2007, 12:04

В крайна сметка ДЗИ НИКОГА ПОВЕЧЕ....

1. нов халоген
2. врата - боя
3. заден панел на купе - Боя

ТОТАЛ - 180 лв ....

за кола застрахована на 6к.....

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 05 Юли 2007, 13:12

Колега, не знам как са ти ги сметнали, но миналата година за пукната задна броня(лепене и боядисване), джапанката, която крепи бронята(нова, в дару - 17 лв.), подкалник(лепене) и заден панел(разбирай калник) - изчукване и боя - 270 лв.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 05 Юли 2007, 13:21

ми според мен и на теб са ти дали малко .....то само боята е 100 лв при мен маи ..... при теб е имало и изчукване

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 05 Юли 2007, 14:55

Колата ми е Е30 и каското ми е в ДЗИ за 3000лв.Имах щета:
1.Тотална :2 фара \решетка\мигач\калник
2.За вьстановяване: капак\броня
За тези щети ми платиха 500лв.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 28 Яну 2009, 16:31

Знам че темата е доста стара ... но да кажа и аз...

При щета за 1470 лв (оправена в доверен сервиз на ДЗИ, колата е 92-ра, но сервиза ми е беше наблизо) ми изплатиха 683 лева. :bang:

Предишна

Назад към Извън Темата