Какво мислите за количките с дистанционно???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Toledo_GL » 12 Яну 2004, 19:51

vijdam 4e tuka ena tema sa e zaformila :lol: :lol: :lol:
sq nz kvo e da si golqm f taq igra :D ama men li4no mi e golqma strast.oba4e ne da q kupq i da q sloja na rafta i da pra6lqsva gorki4kata ami to si trebe doiskusurqvane...(4e i malko pove4e kadeto e vazmojno :>: ,po4ti navsqka de...)

***Пиши на кирилица моля :idea: :)***
Иво

Потребител
Аватар

Мнение от Toledo_GL » 12 Яну 2004, 21:37

ас имам 30тина Ббурагота и малко Майсто и Мажорет 1:24 някои от тях са:пунто,205сафари-->ве4е рали,голф4е 4ка( с лек тунинг-преден долен споилер,сменени джанти,фарове,спортни седалки от Фокус ВРЦ,мрежи,халогени,спортни ауспуси и т.н.-мой тунинг си е де,то коли4ки с тунинг сериини на бураго и майсто нема... :lol: :lol: :lol: ),Биитъл новия пак с тунинг,Бугати ЕБ110,Диабло,Коунта4,Корвет'57,'87кабрио,'97купе,кабрио,тарга(мое дело :) ),Ферари Тестароса,ГТО.452 ГТ,МБ 190Е,300СЛ'54;Ваипър купе,кабрио;Фреелендър,Реиндж Роувар,Ескорт РС,Фокус РС,СВТ;Алфа 156,156ГТ,мини купар,фолксваген Т1'55(нисък,джанти от Ваипър,сменени брони...),Ягуар Е-тайп,БМВ М3,Мроудстар;Мустанг'67кабрио,Алпин Рено А110 1600С и т.н. :lol: :D :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Яну 2004, 21:45

историята на ати много ме заинтригува, просто невероятно, баш като по филмите... Хората знаят как се забавляват, нали? Просто да си имаш подобен звяр!!! Ле-ле... А пък си представете на сбирките, всеки носи своята количка и ГАС!!! Състезание, кво ще кажете за идейката, според мен си я бива! :wink: Тия колички са повече от мания, едва ли има Мъж, Момче или някой от този пол който да не се радва на КОЛИЧКИ!!! Все пак като малки всички сме си играли с колички :roll: :roll: :roll: Любимите ми играчки! ГАССССССССССС!!! ВРРРРРРРРРМ ВРРРРРРРРМ, бръм бръм...

п.с. Еджи?
п.п.с.: Вичо, ти пък пак се обади неподготвен:)
Дали? :P :P :P
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от Toledo_GL » 12 Яну 2004, 21:59

а забрайх да кажа и за 7мака.еми последната 7ца 4ерни4ка 1:18 на Kyoshoвси вазможни детаили-вътре е бежав плю6,седалките са гумени-меки,коланите са си колани,подлакатника на задната седалка са вдига и сваля,багажника е в сив плю6,под капака си4ко продалжава в съ6тия стил,марку4ите са си от гума и т.н.,амортисиори,дискове,накладки абе си4ко си има бре... :lol: :lol: :lol: купих я от музея на БМВ в Мюнхен преди 2 год ама нема да казвам за колко 4е ма заболява...портфейла :roll: :roll: :lol:
А колкото до тунинга 6е ви кажа по подробно за последния проект - Голф 4 '98 купих го есента ама зе 4е стана зима и за ся проекта е замразен..наполовина готоф е-китната задна броня,бес лаисни,бес място за номера,китната емблема,тъмни стпове,долен заден споилер,горен заден споилер,джантите мисля да са от корвет'97 4 му отиват..,китнах му и дръйките на вратите и мига4ите на стран4ните калници и тва е за ся...на пролет 6е има ек6ън с предната броня,капака и 6е скиф о6те кво друго :twisted: :twisted:
А и ена оферта пускам ако някои има да продава Ббураго 1:24 от по старите модели като Типо,Ферари 512ББ,348ТБ еволюзионе и т.н. да ми драсне меил да са разберем
:drink: :arrow: :smoke: :zzz:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Яну 2004, 10:22

а откъде човек може да си купи хубаво моделче с дистанционно?!?! :D :D :D :D :D и ако някой е в час може ли да каже колко струва такова удоволствие
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 13 Яну 2004, 10:42

www.hobbydick.com

хубаво автомобилче ~ 1000лв.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 14 Яну 2004, 8:04

е ти вече прекаляваш :D :D , говорим за нещо любителско в по-нормални граници :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 14 Яну 2004, 9:14

Като видях в Русе на състезанието разликата м/у бензинова и електрическа количка ... за електрическите вече въобще не си мисля!
Бензиново ще бъде ако си взема! ОНОВА ВЪРВИ КАТО ЛУДО БАТЕ!!!! Неестествено бързо се движи! :twisted:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 14 Яну 2004, 17:46

Turturelo написа:Като видях в Русе на състезанието разликата м/у бензинова и електрическа количка ... за електрическите вече въобще не си мисля!
Бензиново ще бъде ако си взема! ОНОВА ВЪРВИ КАТО ЛУДО БАТЕ!!!! Неестествено бързо се движи! :twisted:

Не бъди толкова сигурен - има и електрически, които късат шортите на по-малките бензинови :) Не забравяй, че нитрометановите са по трудни и скъпи за поддръжка... Иначе ново Кyosho Pure Ten e oт EUR1000 нагоре. Tamya и те сам там някъде... :(
Power is Nothing Without Insanity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 14 Яну 2004, 18:21

Знаех си още първият път рекламата на тези колички, особено щом има баварче че ще се появи такава тема тук :)
Са, аз имам тука един познат от квартала, който има такава електрическа, от скъпите. Първият път като ми каза че струва 2000$, и била от ефтините, аз го погледнах на криво, с недоверие. Веднага след като се прибрах отворих в нета и видях там какъвто му беше модела. Верно беше 2000$. На другият ден го разпитах подробно за количката, и той - ми аз ходя по състезания. 3ти съм в БГ. Колата вдига 124км, за 2 сек. май беше. Дори веднъж се бегах с БМВто:):):) Сори ама ме скъса :) А гумите били по 70$ едната, и се сменяли много често. За 1 състезание заминавали. А пък и джантите ... бе като на истинска кола.... А количката е горе долу дълга колкото клавиатура, със спойлери, брони и т.н
Хубавите неще са скъпи, а ефтиното излиза скъпо.
За това по добре си купете по още едно истинско БМВ :) :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Яну 2004, 20:45

Говориме за цени:

Здравей Вичо,

Освен пистови и оффф-роад моделите се различават и по мащаба си. Съответно и двигателя е с различен обем. Накратко тук ги разделям на 1/8 и 1/10.
1/10 on-road комплекти с предавател - цените започват от 700лв.
1/10 off-road комплекти с предавател - от 750лв.
1/8 on-road - тук вече няма комплекти САМО ШАСИТО е около 1400-1900 лв. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
1/8 off-road комплект с предавател - 1450лв.

За съжаление не сме довършили страницата и има доста нови неща, а ще ми е доста трудно в момента на да ти опиша всичко което предлагаме.По-добре се ориентирай с тези цени и си избери кое ти е най-интересно и тогава ще го измислим точно.

Чао
Владо

Ами това е общо взето, ако имате 1000лв. излишни ви очаква истинско забавление, аз обаче ги нямам и ще си се радвам на ПОДАРАКА от гаджето, а именно Поршето!!! 8) 8) 8)

п.с. той ми го беше написал на МЕТОДИЕВИЦА за това си направих мъничкия труд да го напиша на български!!!

Еми Май май ще замразя проекта за количка на дистанционно... КАЧЕСТВЕНА!!! :( :( :( :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата