Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 05 Юли 2007, 21:50

[Georgi] написа:Към казаното по-горе искам да те глобяват независимо дали караш Ламборгини или Голф (когато си виновен), вместо да се напъват за некви жилетки по 2 лева да гледат за навлизане в насрещното, неправилно престрояване и отнемане на предимство. Писна ми от ремонти по ходовата част, големи камиони в час-пик, 30 годишни кошници в лявата лента и още, и още...

Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията, пък ако ще турско да стане...

ако успеем да бъдем единни и се съберем всички от форума, ще пусна теми и по другите автофоруми за :help: и да се обединим около тази идея :twisted: пък и съм съгласен, че законите трябва да важат за всички, които са на пътя...тва ламбо да не е нещо повече от нашите коли :?: щом е нарушил закона трябва да се глобява :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Re: .........

Мнение от Mamouk » 06 Юли 2007, 0:10

Тоо Cool написа:Точно така пичага-мамка им мръсна на всичките видове ченгели, дебелогъзи Оправници и всякяква друга пдобна на тях паплач! На тая държава не трябва нищо да се плаща-докато не опре ножа в кокала глоби и актове НЕ плащам! И ще нарушавам къде как мога! И да го духат всички тия дето не са съгласни!
А, и забравих-да го лапат мазния цигански всички катаджий!!!!!!!!!

Лелей, много ми хареса това... особено накрая... Тая вечер господата катаджии ме разбиха тотално...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Юли 2007, 2:30

Както колегата, по-горе го каза "кучетата си лаят, кервана си върви"...
Няма обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш. :evil:
Ноооооо, ако найстина се организира една голяма стачка, тогава си мисля, че нещата може и да се променят - поне малко. ;)

А, не ви ли писна да ни мачкат гадни мръсни дебели комплексари(повечето такива палячовци, като малки са ходили да купуват банички и т.н и са били мачкани), като са ченгели и се едно са фанали "Бора за жезала" - така надменно се държат и т.н, че направо понякога като ми правят проверка ми идва да ги подпукам, но след това става лошо и си траеш :evil: :evil:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Юли 2007, 7:26

Не знам за кво се пените толкова :) И нови избори да има, новите управници ще правят същото... няма който да е стигнал до власта и да не се е "омазал до ушите"... така че са еди кой си министър спира така BMW-то си, после следващият министър ще спира така Мерц-а... то си е така поне от 10г. насам... и куката ще се пули на тия спрените коли с пропуски за министерството (които, повярвай ми, са много по-здрави от някъв си пропуск за синя зона) и няма да направи нищо.... щото после същите тия ще го шибат гол по чорапи... ма и 100 пъти съм го повтарял - не всички полицаи са лекета и някои си вършат работата, ама всичките тия над тях ги мачкат както си искат...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 06 Юли 2007, 12:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Re: Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!

Мнение от Se7ven » 06 Юли 2007, 12:28

bum_bum написа: При това положение, обаче ще си карам с изтеклите актове, докато може, данък на колата няма да платя посмъртно (не ме питайте как, има си начини), с една винетка ще си карам на всичките коли, гражданска ще си правя ама възможно най- евтината и винаги, когато сметна, че има начин да се придвижа по- бързо и преценя за безопасно за околните и за мен да не ме гепят ченгелите ще си карам както знам в разрез на тъпия пумярски закон, щото е явно, че оправия няма!!!

Колега кажи как :mhihi: ? Да не плащам данък, че вече втора година не съм го платил. :roll:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Юли 2007, 12:29

Ае данък лесно не се плаща, ма после не мое продадеш колата... освен ако някой балък не се върже на номера с "платена малка вноска от 20лв" и останалото да остане за него :)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!

Мнение от ludiqdancho » 06 Юли 2007, 12:37

Se7ven написа:
bum_bum написа: При това положение, обаче ще си карам с изтеклите актове, докато може, данък на колата няма да платя посмъртно (не ме питайте как, има си начини), с една винетка ще си карам на всичките коли, гражданска ще си правя ама възможно най- евтината и винаги, когато сметна, че има начин да се придвижа по- бързо и преценя за безопасно за околните и за мен да не ме гепят ченгелите ще си карам както знам в разрез на тъпия пумярски закон, щото е явно, че оправия няма!!!

Колега кажи как :mhihi: ? Да не плащам данък, че вече втора година не съм го платил. :roll:

не я декларираш въобще 8)

Honzik написа:Ае данък лесно не се плаща, ма после не мое продадеш колата... освен ако някой балък не се върже на номера с "платена малка вноска от 20лв" и останалото да остане за него :)

има нотариуси които не искат бележка за платен данък при продажбата :mhihi:
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 06 Юли 2007, 18:09

Honzik написа:Не знам за кво се пените толкова :) И нови избори да има, новите управници ще правят същото... няма който да е стигнал до власта и да не се е "омазал до ушите"... така че са еди кой си министър спира така BMW-то си, после следващият министър ще спира така Мерц-а... то си е така поне от 10г. насам... и куката ще се пули на тия спрените коли с пропуски за министерството (които, повярвай ми, са много по-здрави от някъв си пропуск за синя зона) и няма да направи нищо.... щото после същите тия ще го шибат гол по чорапи... ма и 100 пъти съм го повтарял - не всички полицаи са лекета и някои си вършат работата, ама всичките тия над тях ги мачкат както си искат...

докато мислиш така ВИНАГИ ЩЕ ТЕ МАЧКАТ И ЩЕ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ! крайно време е да разбереш ( и не само ти) че вече не живеем в комунизма, където ще те застрелят ако си кажеш мнението :!: щом се примиряваш с всичко, утре ще ти забранят и друго, но все си мислиш че не ти пука...нали не са ти на главата... но и тва ще стане :idea: после ще се вайкаш, нали ? докато не сме единни в защитата на правата си...далече няма да стигнем :!: щом КАТ и закона не ни удовлетворява и щом тези закони са за определени хора... ще стачкуваме :evil: това е демократичния начин за изразяване на мнението на обществото :!:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 06 Юли 2007, 19:17

ДаниД написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кво тряя да видим :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Юли 2007, 19:56

[Georgi] написа:Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията

Аз също. :roll:
На катаджиите заплатите им идват от нашите данъци. Или да започнат да си вършат работата, или да ни махнат данъците, че поне да се знае, че живеем в анархия :!:

П.П.
обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш.

Що бе, бакшишите си блокираха половин София като стой та гледай. Нещо да им се е случило? :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 06 Юли 2007, 21:23

Feanor написа:
[Georgi] написа:Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията

Аз също. :roll:
На катаджиите заплатите им идват от нашите данъци. Или да започнат да си вършат работата, или да ни махнат данъците, че поне да се знае, че живеем в анархия :!:

П.П.
обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш.

Що бе, бакшишите си блокираха половин София като стой та гледай. Нещо да им се е случило? :roll:

и отгоре на всичкото ще искат пари и като ни спират :evil: в мойта фирма като дойде клиент не ми дава 20 лева за да мине входната врата нали :evil: пък и не вярвам на някой да му дават 20 лева ей така... това са си пари :confused:
Шофьорите от Градски транспорт София не постигнаха ли това което целяха :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Юли 2007, 22:13

Малко снимки от днес.
Булевард Витошка, много добре си личи, че е затворен за автомобили.

Изображение

Изображение

въпросните пропуски:
Изображение
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 06 Юли 2007, 22:33

поредното доказателство, че законите важат само за "простосмъртните" :banghead: :comp: :ranting:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 06 Юли 2007, 22:43

Макя им пумияри даже имат такива малки стикери като нашия на форума :mhihi: Ама пише Бугарска полиция и като си сложат шапките на задната кора нямат спиране и оттам всички ограничения и забрани падат за тях изверги мрасни :evil:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата