Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
[Georgi] написа:Към казаното по-горе искам да те глобяват независимо дали караш Ламборгини или Голф (когато си виновен), вместо да се напъват за некви жилетки по 2 лева да гледат за навлизане в насрещното, неправилно престрояване и отнемане на предимство. Писна ми от ремонти по ходовата част, големи камиони в час-пик, 30 годишни кошници в лявата лента и още, и още...
Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията, пък ако ще турско да стане...
ако успеем да бъдем единни и се съберем всички от форума, ще пусна теми и по другите автофоруми за

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Re: .........
Тоо Cool написа:Точно така пичага-мамка им мръсна на всичките видове ченгели, дебелогъзи Оправници и всякяква друга пдобна на тях паплач! На тая държава не трябва нищо да се плаща-докато не опре ножа в кокала глоби и актове НЕ плащам! И ще нарушавам къде как мога! И да го духат всички тия дето не са съгласни!
А, и забравих-да го лапат мазния цигански всички катаджий!!!!!!!!!
Лелей, много ми хареса това... особено накрая... Тая вечер господата катаджии ме разбиха тотално...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Както колегата, по-горе го каза "кучетата си лаят, кервана си върви"...
Няма обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш.
Ноооооо, ако найстина се организира една голяма стачка, тогава си мисля, че нещата може и да се променят - поне малко.
А, не ви ли писна да ни мачкат гадни мръсни дебели комплексари(повечето такива палячовци, като малки са ходили да купуват банички и т.н и са били мачкани), като са ченгели и се едно са фанали "Бора за жезала" - така надменно се държат и т.н, че направо понякога като ми правят проверка ми идва да ги подпукам, но след това става лошо и си траеш

Няма обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш.

Ноооооо, ако найстина се организира една голяма стачка, тогава си мисля, че нещата може и да се променят - поне малко.

А, не ви ли писна да ни мачкат гадни мръсни дебели комплексари(повечето такива палячовци, като малки са ходили да купуват банички и т.н и са били мачкани), като са ченгели и се едно са фанали "Бора за жезала" - така надменно се държат и т.н, че направо понякога като ми правят проверка ми идва да ги подпукам, но след това става лошо и си траеш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не знам за кво се пените толкова
И нови избори да има, новите управници ще правят същото... няма който да е стигнал до власта и да не се е "омазал до ушите"... така че са еди кой си министър спира така BMW-то си, после следващият министър ще спира така Мерц-а... то си е така поне от 10г. насам... и куката ще се пули на тия спрените коли с пропуски за министерството (които, повярвай ми, са много по-здрави от някъв си пропуск за синя зона) и няма да направи нищо.... щото после същите тия ще го шибат гол по чорапи... ма и 100 пъти съм го повтарял - не всички полицаи са лекета и някои си вършат работата, ама всичките тия над тях ги мачкат както си искат...

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Re: Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!
bum_bum написа: При това положение, обаче ще си карам с изтеклите актове, докато може, данък на колата няма да платя посмъртно (не ме питайте как, има си начини), с една винетка ще си карам на всичките коли, гражданска ще си правя ама възможно най- евтината и винаги, когато сметна, че има начин да се придвижа по- бързо и преценя за безопасно за околните и за мен да не ме гепят ченгелите ще си карам както знам в разрез на тъпия пумярски закон, щото е явно, че оправия няма!!!
Колега кажи как

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае данък лесно не се плаща, ма после не мое продадеш колата... освен ако някой балък не се върже на номера с "платена малка вноска от 20лв" и останалото да остане за него 

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Re: Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!
Se7ven написа:bum_bum написа: При това положение, обаче ще си карам с изтеклите актове, докато може, данък на колата няма да платя посмъртно (не ме питайте как, има си начини), с една винетка ще си карам на всичките коли, гражданска ще си правя ама възможно най- евтината и винаги, когато сметна, че има начин да се придвижа по- бързо и преценя за безопасно за околните и за мен да не ме гепят ченгелите ще си карам както знам в разрез на тъпия пумярски закон, щото е явно, че оправия няма!!!
Колега кажи как? Да не плащам данък, че вече втора година не съм го платил.
не я декларираш въобще

Honzik написа:Ае данък лесно не се плаща, ма после не мое продадеш колата... освен ако някой балък не се върже на номера с "платена малка вноска от 20лв" и останалото да остане за него
има нотариуси които не искат бележка за платен данък при продажбата

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
Honzik написа:Не знам за кво се пените толковаИ нови избори да има, новите управници ще правят същото... няма който да е стигнал до власта и да не се е "омазал до ушите"... така че са еди кой си министър спира така BMW-то си, после следващият министър ще спира така Мерц-а... то си е така поне от 10г. насам... и куката ще се пули на тия спрените коли с пропуски за министерството (които, повярвай ми, са много по-здрави от някъв си пропуск за синя зона) и няма да направи нищо.... щото после същите тия ще го шибат гол по чорапи... ма и 100 пъти съм го повтарял - не всички полицаи са лекета и някои си вършат работата, ама всичките тия над тях ги мачкат както си искат...
докато мислиш така ВИНАГИ ЩЕ ТЕ МАЧКАТ И ЩЕ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ! крайно време е да разбереш ( и не само ти) че вече не живеем в комунизма, където ще те застрелят ако си кажеш мнението

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
[Georgi] написа:Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията
Аз също.

На катаджиите заплатите им идват от нашите данъци. Или да започнат да си вършат работата, или да ни махнат данъците, че поне да се знае, че живеем в анархия

П.П.
обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш.
Що бе, бакшишите си блокираха половин София като стой та гледай. Нещо да им се е случило?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
Feanor написа:[Georgi] написа:Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията
Аз също.
На катаджиите заплатите им идват от нашите данъци. Или да започнат да си вършат работата, или да ни махнат данъците, че поне да се знае, че живеем в анархия
П.П.обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш.
Що бе, бакшишите си блокираха половин София като стой та гледай. Нещо да им се е случило?
и отгоре на всичкото ще искат пари и като ни спират

Шофьорите от Градски транспорт София не постигнаха ли това което целяха

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Макя им пумияри даже имат такива малки стикери като нашия на форума
Ама пише Бугарска полиция и като си сложат шапките на задната кора нямат спиране и оттам всички ограничения и забрани падат за тях изверги мрасни 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5