ОВЧИ МОЗЪК БЪЛГАРСКИ
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
в цялата тая ситуация е трябвало на твойто място да е колегата дето раздава шамари и чупи носове та да се научи нещастния селяк да си лови гората и ходи да си пасе офците 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Абе то убу с бой, един път са измъкнах от съда, ама втори път надали, затва гледам да нескачам много, ако той посегне пръв ша га мачкам, ама за начало само крякам и удрям по колите да ги вбесявам да почнат те първи, ама никой неще деееба. Незнам що, щот съм станал 100 кила или щот са по-умни от мене 

sonny написа:Абе то убу с бой, един път са измъкнах от съда, ама втори път надали, затва гледам да нескачам много, ако той посегне пръв ша га мачкам, ама за начало само крякам и удрям по колите да ги вбесявам да почнат те първи, ама никой неще деееба. Незнам що, щот съм станал 100 кила или щот са по-умни от мене
Не се притеснявай, бой и еб*не не се връщат...

[Georgi] написа:sonny написа:Абе то убу с бой, един път са измъкнах от съда, ама втори път надали, затва гледам да нескачам много, ако той посегне пръв ша га мачкам, ама за начало само крякам и удрям по колите да ги вбесявам да почнат те първи, ама никой неще деееба. Незнам що, щот съм станал 100 кила или щот са по-умни от мене
Не се притеснявай, бой и еб*не не се връщат...
и съд не се връща брат, така че по-добре кротко и мирно, после ше се нареди всичко
alx написа:Владо написа:е не разбрах колегата алхикса каква част от проблема е в случая сони... че се е облегнал на колата или че е реагирал, че едва не са го прегазили![]()
винаги когато опре до саморазправа тези които са си позволили да опрат до нея са част от проблема.. така го мисли.
има един основен момент- когато няма умишлена физическа заплаха спрямо тебе не можеш да отвръщаш със такава. ще ти дам примери- ако някои те блъсне без да иска и ти оцелееш не може да го извадиш от колата и помелиш. ако някои те псува на майка- псувай го и ти- но не посягай. не случайно като стане някои голям въргал по света полицията пита само едно - "кой почна"?
същото важи и за огледалото - ми нали сони ще му обърне огледалото и оня в пристъп на ярост ще излезе и ще го застреля... и.. оти го ручааме жабето? физическите изблици не са решение.
но както казах- понякога е направо невъзможно да останеш безучастен или да си търсиш правата по офицялния начин... съгласен съм.... аз лично съм бил виновен по тая линия доста пъти... но това не го прави по-доброто решение.
Ти, май не знаеш съвсем как стоят тук нещата с правосъдната система и цялата тази незаинтересованост и безразличие от страна на някои органи. Тук, е прав този който извади повече. Там, където си ти може би правилния начин е един, тук е друг. Там, може би ядете екологично чисти храни, тук ядем домати от Турция. Всички посочват примери с Германия, Швейцария, Холандия и т.н. Да, добре, но за да постигнат това ниво на кулутура, визирам в случая единство на пътя,
1. Е, имало достатъчно много проблеми. В момента ме мързи да вадя статииите.
2. Изменен е закона /мисля, че направо си го бяха пренаписали от - до в Холандия/ и най-важното
3. Намерили са начин как да го прилагат ефективно , а, не как ефективно да го заобикалят.
Едно е да четеш по вестниците и интернет какво става тук и публикациите на известни политолози и да си мислиш, че всичко ти е ясно кво става в тази страна, съвсем друго е да живееш и да се бориш ежедневно с безочието на тези на които плащат заплати от твоите данъци. И когато им го кажеш, те нагло ти отговарят "Кой си ти, бе? Ти ли ми плащаш заплатата?"
Е, извинявай много. Уважавам те страшно много. Много неща съм научил именно от теб, но сега спокойно мога да ти кажа "Е, не си прав"
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
От доста време се каня да напиша това, но днес ме ядоса много една тука и тази тема е добро место.
Това което искам да кажа е за всички които си мислят че овчите мозъци в България са по зле от където и да е другаде по света и че ако идат да живеят в Америка или Австралия всичките тези ежедневни проблеми ще изчезнат. Е съжалявам дами и господа, но това просто НЕ Е ТАКА.
Глупака си е глупак независимо от паспорта, и ежедневните проблеми не стават по малко или по поносими в чужбина. Сега примерите:
1. Примера на Сони. . . някой който е без предимство (катаджия) прави нарушение и в последствие се опитва да изкара друг виновен за случилото се.
Някои от вас знаят че преди 3 години имах тука катастрофа със полицай. На кого беше вината може да се спори цял ден, но на сляп завой на планински път дадено че аз бях от вътре, може да се каже че е било 50:50 в най лошия случай. Както и да е ситуацията същата: оня тръгна да крещи, жена му да плаче, викна си неговите хора, написаха доклада и Сашо изяде вината и $1000 сметка от застрахователите (щото на под 25 годишни никога не покриват цялата щета.)
2. За некадърните шофьори които се мислят за прави. Всеки 2 седмици някой се оплаква в форума. Да видим какво става по света:
Днеска една баба ми влезна в платното от странична уличка и как не успях да я нацеля не знам. Карах с 60км/ч, демек катастрофата щеше да е грозна. После спира зад мен на светофара и почва да си клати главата и да псува. Аз слезнах от колата и само и казах да се радва че не бях с мойта кола щото иначе щях да я блъсна и да и разглобя кирливото Митсубиши на 3 . . . по нейна вина.
3. Младеж с БМВ прегазва брой хора на автобусна спирка.
Миналата година в Сидней, млада шофьорка кара сама, без книжка и прегазва 3ма или 4ма човека на автобусна спирка и делото още се мота по съда докато тя си седи на свобода.
2 седмици преди това старец заспива на волана и се блъска в дестка градина наранявайки поне 5 деца. Не само че не го изкарват виновен, ами после отива на съд за да си иска книжката обратно.
4. Некоректните майстори които не идват на време, не си вършат работата и накрая даже искат и пари.
Не знам дори от къде да започна. Но като почна с техника за помпата на басеина дет дойде, цакна $100 и си тръгна като разлика в операцията на помпата няма, майстора за вратата на гаража, 90% от ВСИЧКИ механици в цялата държава. . . абе простака си е простак, независимо къде е той. И ако съм хвърлил пари по вятъра с тези работници, то време 3 пъти повече. Не казвам че тука е по зле от България, просто че не е по добре. (Въпреки че 2005та дограмите в БГ ми ги направиха като по часовник, и качествено и евтино)
5. Циганите
Аборигените
Последните развитя по темата включват изнасилване на малки деца, продажба на бензин на малки деца да шмъркат и да пият и подобни изпълнения.
Ако някой се интересува имам и други примери
И ако добавиме към всичко това липса на готини жени, липса на хора с които да ходя да дрифта и да се върта, само броени с които да ходя да пия . . . ми то кво остана?
Това което искам да кажа е за всички които си мислят че овчите мозъци в България са по зле от където и да е другаде по света и че ако идат да живеят в Америка или Австралия всичките тези ежедневни проблеми ще изчезнат. Е съжалявам дами и господа, но това просто НЕ Е ТАКА.
Глупака си е глупак независимо от паспорта, и ежедневните проблеми не стават по малко или по поносими в чужбина. Сега примерите:
1. Примера на Сони. . . някой който е без предимство (катаджия) прави нарушение и в последствие се опитва да изкара друг виновен за случилото се.
Някои от вас знаят че преди 3 години имах тука катастрофа със полицай. На кого беше вината може да се спори цял ден, но на сляп завой на планински път дадено че аз бях от вътре, може да се каже че е било 50:50 в най лошия случай. Както и да е ситуацията същата: оня тръгна да крещи, жена му да плаче, викна си неговите хора, написаха доклада и Сашо изяде вината и $1000 сметка от застрахователите (щото на под 25 годишни никога не покриват цялата щета.)
2. За некадърните шофьори които се мислят за прави. Всеки 2 седмици някой се оплаква в форума. Да видим какво става по света:
Днеска една баба ми влезна в платното от странична уличка и как не успях да я нацеля не знам. Карах с 60км/ч, демек катастрофата щеше да е грозна. После спира зад мен на светофара и почва да си клати главата и да псува. Аз слезнах от колата и само и казах да се радва че не бях с мойта кола щото иначе щях да я блъсна и да и разглобя кирливото Митсубиши на 3 . . . по нейна вина.
3. Младеж с БМВ прегазва брой хора на автобусна спирка.
Миналата година в Сидней, млада шофьорка кара сама, без книжка и прегазва 3ма или 4ма човека на автобусна спирка и делото още се мота по съда докато тя си седи на свобода.
2 седмици преди това старец заспива на волана и се блъска в дестка градина наранявайки поне 5 деца. Не само че не го изкарват виновен, ами после отива на съд за да си иска книжката обратно.
4. Некоректните майстори които не идват на време, не си вършат работата и накрая даже искат и пари.
Не знам дори от къде да започна. Но като почна с техника за помпата на басеина дет дойде, цакна $100 и си тръгна като разлика в операцията на помпата няма, майстора за вратата на гаража, 90% от ВСИЧКИ механици в цялата държава. . . абе простака си е простак, независимо къде е той. И ако съм хвърлил пари по вятъра с тези работници, то време 3 пъти повече. Не казвам че тука е по зле от България, просто че не е по добре. (Въпреки че 2005та дограмите в БГ ми ги направиха като по часовник, и качествено и евтино)
5. Циганите
Аборигените

Ако някой се интересува имам и други примери

И ако добавиме към всичко това липса на готини жени, липса на хора с които да ходя да дрифта и да се върта, само броени с които да ходя да пия . . . ми то кво остана?
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
?
е като толкова скапано,що не си идвате...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Майка им да еб@ на всички тъпанари, който влизат в еднопосочните малки улици на центъра и то от грешната, забранена страна и дават колкото може газ, за да стигнат по-близо до другия край и да трябва аз да връщам назад, не защотото съм в нарушение, ами защото вече аз съм по-близо до пресечката.
Да ви еб@ майките, ще връщам, то се е видяло, само че съм зодия везни и съм се във крайности, е някой път ще изтрещя и не че няма да върна назад, за да минете, ами с колкото газ имам толкова ще ви шибна чело. Винаги съм с колан, може после да стоя без кола, ама ще знам че е имало за какво да му разбия колата.
Да му еб@ мамата, живея в центъра на Варна, излизам на терасата и сигурно на ден има по 50 коли дето влизат срещу забранителните знаци. Научете ги ве:
Кретени, найстина заслужавате да сложа на Ладата едни релси отпред и да ви разбивам кирливите коли.
По-грозно нещо от това да караш колите да се махат от пътя ти, защото си в насрешното няма.
Защо не карате в насрешното на Цариградско или по магистралата, ами в най-малките улички. Нали сте шефчета и законите не важат за
вас, аре мятайте се у кочината от която се излязли.
Всеки божи ден, си еб@вам майката на нервите заради всякакви малумници. Аз ли все трябва да ги пазя?
Аз ли трябва да му давам път, след като пича вместо да чака на опашка 1-2 светофава време, за да направи ляв завой идва от средна лента и изпреварва цялата колона, като може да е забравили и мигач да даде.
Аз ли трябва да гадая, че човек от средна лента на светофар ще прави десен завой ( до ониа педераст с Аудито, следващия път вместо да си търкам гумите и накладките ще ти изтъркам главата в асфалта, за да се научиш, как се сече пътя и че мигачите не са за красота само, а са за да се ползват).
Да ви еб@ майките, ще връщам, то се е видяло, само че съм зодия везни и съм се във крайности, е някой път ще изтрещя и не че няма да върна назад, за да минете, ами с колкото газ имам толкова ще ви шибна чело. Винаги съм с колан, може после да стоя без кола, ама ще знам че е имало за какво да му разбия колата.
Да му еб@ мамата, живея в центъра на Варна, излизам на терасата и сигурно на ден има по 50 коли дето влизат срещу забранителните знаци. Научете ги ве:

Кретени, найстина заслужавате да сложа на Ладата едни релси отпред и да ви разбивам кирливите коли.
По-грозно нещо от това да караш колите да се махат от пътя ти, защото си в насрешното няма.
Защо не карате в насрешното на Цариградско или по магистралата, ами в най-малките улички. Нали сте шефчета и законите не важат за
вас, аре мятайте се у кочината от която се излязли.
Всеки божи ден, си еб@вам майката на нервите заради всякакви малумници. Аз ли все трябва да ги пазя?
Аз ли трябва да му давам път, след като пича вместо да чака на опашка 1-2 светофава време, за да направи ляв завой идва от средна лента и изпреварва цялата колона, като може да е забравили и мигач да даде.
Аз ли трябва да гадая, че човек от средна лента на светофар ще прави десен завой ( до ониа педераст с Аудито, следващия път вместо да си търкам гумите и накладките ще ти изтъркам главата в асфалта, за да се научиш, как се сече пътя и че мигачите не са за красота само, а са за да се ползват).
vutov написа: Защо не карате в насрешното на Цариградско или по магистралата
Колега, в Четвъртък на еко имаше едно бяло е34, де много киселееше, с кристални стопове и фарове с ейнджъл айс, със стикери на форума. Незнам кой е тоя тъпанар с овчи мозък български, ама тъпото копеле излезе от изхода на бензиностанцията и тръгна в насрещното на България за да влезе отново от входа на бензиностанцията. Бул. България е почти Цариградско, ако незнаеш. В този момент найстина съжалих, че несъм с това

на един приятел джипа, и точно в този момент да минава оттам, да види тоя, дали втори път ще напраи таа простотия. Аман от чикиджии, дето се мислят за богове.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Сещам се миналата година , лятото . Карам зад един джип в района на колхозния пазар , там повечето улици са еднопосочни. Някъв влезна срещу нас в еднопосочната срещу знака и с неустов вои на клаксон и дълги светлени спря пред джипа. Джипа включи задни и аз
Обаче в следващия момент както давахме на зад тоя с джипа спря. И все едно направи старт на божура върху колата която беше влязла в забранената. Избута я до края на улицата и си замина по живо и здраво , даже не слезна да се доразберат кои крив кои прав. Колата която беше се направила на тежка , беше един Ситроен Ксантия. Джипа беше Тоиота Ланд Круизер дългата база с ролбар огромен от пред ! Щетите по Ксантията бяха 2 еир бег-а , преден джам , калници фарофе капак, джипа само дет не се беше качил отгоре му !
Много ми и интересно и до ден днешен какво стана с шофиора на джипа, с тоя на ситроен и бяха ли информирани съотвените органи
А за физическата саморазправа е важно да се запази самообладание и присъствие на духа. Че снощти келеше с голфа даже не го и ударих а и го почерпих един сладолед !
Щото излезна пич и се извини сигурно 1000кратно в рамките на 3 часа докат чаках КАТ ВАРНА да се сетят да додат !
А Сони, брат ,
Случката е от зимата . Имам белгииска овчарка (канадски вълк , черен пес) Разхождам го вечерта , тъмно но улицата идеално осветена. Чувам неистово пищене на гуми , не обръщам внимание от завои озкача едно Клио на ресторант Реана (доставки по домовете) и едвам не ме прегазва с кучето ми . Пада ми пердето , звъня на един чичко от една трибуквена варненска частна фирма ( няма да и цитирам името) , които наи любезно ми обещава че ще ми помогне. Условието е кратко - чакаи ме след 10 мин пред ресторанта. След 15 мин съм там и тои ме чака. Гледам в една от пресечките тоя индивид с клиото лежи на предния капак. Въпроса е един -тоз ли беше?. Видях колата, видях и номера. ДА ТОИ БЕШЕ . Така че си има хора и за едното и за другото
Обаче в следващия момент както давахме на зад тоя с джипа спря. И все едно направи старт на божура върху колата която беше влязла в забранената. Избута я до края на улицата и си замина по живо и здраво , даже не слезна да се доразберат кои крив кои прав. Колата която беше се направила на тежка , беше един Ситроен Ксантия. Джипа беше Тоиота Ланд Круизер дългата база с ролбар огромен от пред ! Щетите по Ксантията бяха 2 еир бег-а , преден джам , калници фарофе капак, джипа само дет не се беше качил отгоре му !
Много ми и интересно и до ден днешен какво стана с шофиора на джипа, с тоя на ситроен и бяха ли информирани съотвените органи

А за физическата саморазправа е важно да се запази самообладание и присъствие на духа. Че снощти келеше с голфа даже не го и ударих а и го почерпих един сладолед !
Щото излезна пич и се извини сигурно 1000кратно в рамките на 3 часа докат чаках КАТ ВАРНА да се сетят да додат !
А Сони, брат ,
Случката е от зимата . Имам белгииска овчарка (канадски вълк , черен пес) Разхождам го вечерта , тъмно но улицата идеално осветена. Чувам неистово пищене на гуми , не обръщам внимание от завои озкача едно Клио на ресторант Реана (доставки по домовете) и едвам не ме прегазва с кучето ми . Пада ми пердето , звъня на един чичко от една трибуквена варненска частна фирма ( няма да и цитирам името) , които наи любезно ми обещава че ще ми помогне. Условието е кратко - чакаи ме след 10 мин пред ресторанта. След 15 мин съм там и тои ме чака. Гледам в една от пресечките тоя индивид с клиото лежи на предния капак. Въпроса е един -тоз ли беше?. Видях колата, видях и номера. ДА ТОИ БЕШЕ . Така че си има хора и за едното и за другото

- Гост
-
Сони,тънко си минал-добре ,че не си го бил,щот с жена му и с детето щеха да те изкарат най-върлия гад на света по новините!
че е бил за бой,ако ти е посегнел*говоря за конкретната случка -не за други случки,които скоро коментирахме*...бил е! добре ,че си имал нерви да се въздържиш! аз още разсъждавам дали да послушам колективния разум и да се разпраам с цайса или да го пиша-бегал!!!
че е бил за бой,ако ти е посегнел*говоря за конкретната случка -не за други случки,които скоро коментирахме*...бил е! добре ,че си имал нерви да се въздържиш! аз още разсъждавам дали да послушам колективния разум и да се разпраам с цайса или да го пиша-бегал!!!
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3