СЕСИЯ?СТУДЕНТИ?ТЕНДЕНЦИИ?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
alx написа:пропускаш и малката но важна група от хора които са на работа и умишлено си губят времето тука
Може и да ни пропускат, но ние си знаем кои сме!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Един написа:alx написа:пропускаш и малката но важна група от хора които са на работа и умишлено си губят времето тука
Може и да ни пропускат, но ние си знаем кои сме!

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
След консултация със студенстката книжка статистиката за 5-те сезона постоянни мачове излезе 52:18 за мен т.е. за цялото ми следване съм късан 18 пъти.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аз сега за пръв път успях да влезна в шампионската лига и започнах с трудна победа след като съдята си затвори очите за някои очевидни нарушения;-), но все пак за сега 1:0 за мен с/у ТУ и то по Мат. 1/2, обаче май скоро ще има реванш за домакините по химия, много неприятен предмет;-)!!! А иначе, ati, е напълно прав за всичко, аз просто реших да потърся дали случайно в извън темата ги няма отговорите по химия, не за друго!!!!!!;-)

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

Аз 100% влизам в малката група от хора
, само дето не мисля, че си губя времето тук (първия 1 яас де
). Иначе за шампионската лига аз до тук имам една победа и един мач завършил почти наравно (не се явих, нито съм го взел, нито имам 2-ка). За съжаление обаче противника може да ми трясне някои златен гол, имам 3 незети препитвания и при следващото няма да мога да запиша.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
Аз днес имах изпит по Материалознание в РУ.
Резултат вече 2:0(за тази година) за мен
Остава ми още един.
Това трябва да се полее
Пожелавам на всички студенти приятно изкарване на сесията(изпитите
) 
Резултат вече 2:0(за тази година) за мен

Това трябва да се полее

Пожелавам на всички студенти приятно изкарване на сесията(изпитите

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе за тая сесия резултата при мен е 3:0 срещу МЕЙ но ако включим и миналата година тогава става 3:2 за мен щото имам да зимам два от миналата година но това не ме накара и 1 мин да седна да уча за тази сесия
не че се гордея с това
СРАМ МЕ Е
Просто отвикнах да уча, вече не ме мързи само да чета форума и да работя и да си карам колата и да си гледам кефа
май само ме мързи да уча 

като сме тръгнали на статистики...
грубо по памет, някъде 50%:50% е разпредлението юли vs. ту
а за 18-те загуби на един, аз имам толкоз (а може и отгоре) само по 2 предмета (единия го преборихме от 13-ия път, но пък въпросните преподаватели са си класика в жанра:):)
иначе като цяло, след преиграванията тоталния реултат за 7-годишни (май толкоз ги докарах вече:):)::) епични битки е ХХ:1 + дипломна в моя полза
т.е. важното е да не се отказваш и да не се връзваш на бюрокращини и преподаватели тип класика в жанра...
п.с. а като бях първи и втори курс ми се струваше супер смешно, че има хора дето не са се дипломирали заради изпит от 2-ри курс (или май беше 1-ви...). та извода е: преди да знаете (най-добре от първа ръка) цялата фактология, не се смейте

грубо по памет, някъде 50%:50% е разпредлението юли vs. ту
а за 18-те загуби на един, аз имам толкоз (а може и отгоре) само по 2 предмета (единия го преборихме от 13-ия път, но пък въпросните преподаватели са си класика в жанра:):)
иначе като цяло, след преиграванията тоталния реултат за 7-годишни (май толкоз ги докарах вече:):)::) епични битки е ХХ:1 + дипломна в моя полза

п.с. а като бях първи и втори курс ми се струваше супер смешно, че има хора дето не са се дипломирали заради изпит от 2-ри курс (или май беше 1-ви...). та извода е: преди да знаете (най-добре от първа ръка) цялата фактология, не се смейте

<br>
br
br
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе не знам защо но тука дали не сме маса народ от ТУ
А относно колегите по нагоре...гледам нещо математика 1/2 и химия... ми аз бях по същата програма
химията е доста лесна
почти 85 % я бяхме изкарали от първия път 

А относно колегите по нагоре...гледам нещо математика 1/2 и химия... ми аз бях по същата програма

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
е как няма да сте маса народ от ТУ като целия свят учи там:)
ТУ има 10000000 студенти сигурно:)
аз само да се похваля, че вчера вкарах парвия гол на ВИАС за тази сесия и повеждам 1:0 в резултата:) издебнах не безивестния вратар Физик Надо Харабията и му нанизах нечовешка дуспа

ТУ има 10000000 студенти сигурно:)
аз само да се похваля, че вчера вкарах парвия гол на ВИАС за тази сесия и повеждам 1:0 в резултата:) издебнах не безивестния вратар Физик Надо Харабията и му нанизах нечовешка дуспа

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5