Чистота и блясък!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 02 Фев 2004, 14:35

За какъв прах ми говорите вътре ,нали има филтър .. като я изчистя вътре и я пръсна със спрей за табло със седмици стои като нова.. но отвън е вечно мръсничка напоследак в тая киша :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 02 Фев 2004, 15:12

то 4е няма да е по бързо няма ама въпроса е като отвори6 врата да ти е кеф.сяда6 си вътре 4исти4ко.прави впе4атление на пътниците до теб.а не като в реиса да не ти се влиза...особено със светли дрехи
BMW is the car...another cars are just traffic

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 02 Фев 2004, 21:37

Koko_star,

Не е паро а водоструика, в Метро ги продават за около 130лв. даже е имало няква промоция и са били за по 90лв. по едно време. Прави налягане от 9 бара до колко си спомням, аз тези дни ще ходя да си взема една, стига да има, че последният път нямаше.

Иначе най-ефтината паростроука е към 250лв. до колкото си спомням.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 02 Фев 2004, 22:48

Стъклата си ги чистя всеки ден когато карам - по приятно се кара когато имаш ясна видимост.Иначе като видя че таблото хваща прах иде ред на прахосмукачката и на маркуча. :D :D :D И тъй като при мене отдолу масло дал Господ(бях гледал една картинка с жигула на която пишеше Fuck the oil economy!)един път на 3-4 месеца си и почиствам основно и ходовата част и двигателя
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 02 Фев 2004, 22:52

кгб извинявай обърках се с горенаписаното.и може и без обръщение на нов ред.мисля 4е няма смисъл.френдс :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 03 Фев 2004, 0:02

само когато не е зима си мия колата, а през зимата най много 1-2 пъти.
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 03 Фев 2004, 0:12

Мисля, че колата най-ясно показва какъв е човека, който я кара! Не мога да я понасям мръсна, обичам всичко вътре да си е на мястото и да не е разхвърлено...Любо Мегов да каже за багажника... :D :D :D !
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Фев 2004, 8:36

Аз обичам да е чиста, но в това време не мога да успея повече от 3 часа да е чиста (поне отвънка) и я мия от време навреме :arrow: когато се поуправи малко времето или ако видя че е много мръсна и има от онея боклуци дето хвърлят по улиците като има сняг :arrow: а от вътре я чистя на седмица може и повече, пазя си я да не се мърси и + това имам яки гумени стелки които като измия и си обера праха от таблото е като нова :wink: просто ако трябва през 3 дена да и правя външно и вътрешно за по 8 лв да речем какво ми остава да правя :?: :lol:
Нали трябва и да има бензин в резервара и да се движи :wink:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 03 Фев 2004, 13:36

Лятно време два пъти в седмицата! Става като нова. Колата е на две годинии тва лято и прах тавана. Отвътре я поддържвам лъскава с едно такова силиконово. става супер не задържа прах и има вид на нова (не че не е де :) ).
Зимно време веднуж седмично, ако не успея и не ми стигне времето за автомивка, отивам на праоструйката на ОМВ на Цариградско или Дървеница. Другите не струват. Прахосмучка зимата се пуска рядко, гледам да тупам стелкте по често и да не с клани праговете :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 03 Фев 2004, 14:05

редовно се мие мъскъла, няма зиме няма лете
поне 1 седмично
а да ви светна за мивката на Калибос... аз само на тях си давам колата и никъде другаде, щото много дерат боята...
абе друго си е като си видя колата лъсната отвън и чистичка вътре. по-приятно е да се возиш в такава кола...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 03 Фев 2004, 14:15

с тея пароструики...веднъж преди да отида на преглед оставих колата на автомивката да я измият отвън и двигателя.сядам си аз в кафето след 20 мин.отивам и взимам колата.тръгвам си аз.имам 4увство 4е е малко мудна ама си викам 6тото е студена.на едно колело/има6е супер мноо коли/не мога да се включа в движението.идва някакъв автомобил отсре6та и си викам ей сега минавам.давам газ не може да тръгне.режа я до края мина до средата и спря.не мое запали.онзи спря на метър от мене.така хубаво ме нареди.и оттогава си седя до колата докато я мият,4е имам страх.а кво напраи оня тип от мивката не зная???

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 03 Фев 2004, 14:45

Да си измиеш двигателя с пара- или водоструйка е една от най-големите глупости, които можеш да си причиниш на колата.
Единствения начин, по който можеш да почистиш двигателя е с специални за това препарати, и съвсем лека струя водя, без излишни маневри...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Фев 2004, 15:15

Ми когато все още оважавах Нисанчето (И такъв период е имало :shock: ) го миех веднъж на седмица. Но тогава бях първа година студент и имах времето да се занимавам. Сега около веднъж на месец, даже и по рядко.

Но купя ли си БМВ или каквото и да е Немско ще намеря време да го мия всяка седмица.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 03 Фев 2004, 18:57

naskoksan аз преди тва го пръскам с препарат много ясно.а и един въпрос:какво му става на двигателя като се мие?аз не мисля 4е му вреди.не знам.аз от скоро съм автомобилист и не ги зная много.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Фев 2004, 21:06

най малкото електрониката може да се удави нещо или някой от хилядите датчици да замаси от водата и да ти побърка ЕКУ-то да не говорим и за по лоши неща
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата