Чистота и блясък!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
За какъв прах ми говорите вътре ,нали има филтър .. като я изчистя вътре и я пръсна със спрей за табло със седмици стои като нова.. но отвън е вечно мръсничка напоследак в тая киша 

Koko_star,
Не е паро а водоструика, в Метро ги продават за около 130лв. даже е имало няква промоция и са били за по 90лв. по едно време. Прави налягане от 9 бара до колко си спомням, аз тези дни ще ходя да си взема една, стига да има, че последният път нямаше.
Иначе най-ефтината паростроука е към 250лв. до колкото си спомням.
Не е паро а водоструика, в Метро ги продават за около 130лв. даже е имало няква промоция и са били за по 90лв. по едно време. Прави налягане от 9 бара до колко си спомням, аз тези дни ще ходя да си взема една, стига да има, че последният път нямаше.
Иначе най-ефтината паростроука е към 250лв. до колкото си спомням.

- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Стъклата си ги чистя всеки ден когато карам - по приятно се кара когато имаш ясна видимост.Иначе като видя че таблото хваща прах иде ред на прахосмукачката и на маркуча.
И тъй като при мене отдолу масло дал Господ(бях гледал една картинка с жигула на която пишеше Fuck the oil economy!)един път на 3-4 месеца си и почиствам основно и ходовата част и двигателя

"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати
Ати
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Мисля, че колата най-ясно показва какъв е човека, който я кара! Не мога да я понасям мръсна, обичам всичко вътре да си е на мястото и да не е разхвърлено...Любо Мегов да каже за багажника...
!

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз обичам да е чиста, но в това време не мога да успея повече от 3 часа да е чиста (поне отвънка) и я мия от време навреме
когато се поуправи малко времето или ако видя че е много мръсна и има от онея боклуци дето хвърлят по улиците като има сняг
а от вътре я чистя на седмица може и повече, пазя си я да не се мърси и + това имам яки гумени стелки които като измия и си обера праха от таблото е като нова
просто ако трябва през 3 дена да и правя външно и вътрешно за по 8 лв да речем какво ми остава да правя
Нали трябва и да има бензин в резервара и да се движи

Нали трябва и да има бензин в резервара и да се движи

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Лятно време два пъти в седмицата! Става като нова. Колата е на две годинии тва лято и прах тавана. Отвътре я поддържвам лъскава с едно такова силиконово. става супер не задържа прах и има вид на нова (не че не е де
).
Зимно време веднуж седмично, ако не успея и не ми стигне времето за автомивка, отивам на праоструйката на ОМВ на Цариградско или Дървеница. Другите не струват. Прахосмучка зимата се пуска рядко, гледам да тупам стелкте по често и да не с клани праговете

Зимно време веднуж седмично, ако не успея и не ми стигне времето за автомивка, отивам на праоструйката на ОМВ на Цариградско или Дървеница. Другите не струват. Прахосмучка зимата се пуска рядко, гледам да тупам стелкте по често и да не с клани праговете

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
с тея пароструики...веднъж преди да отида на преглед оставих колата на автомивката да я измият отвън и двигателя.сядам си аз в кафето след 20 мин.отивам и взимам колата.тръгвам си аз.имам 4увство 4е е малко мудна ама си викам 6тото е студена.на едно колело/има6е супер мноо коли/не мога да се включа в движението.идва някакъв автомобил отсре6та и си викам ей сега минавам.давам газ не може да тръгне.режа я до края мина до средата и спря.не мое запали.онзи спря на метър от мене.така хубаво ме нареди.и оттогава си седя до колата докато я мият,4е имам страх.а кво напраи оня тип от мивката не зная???
BMW is the car...another cars are just traffic
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ми когато все още оважавах Нисанчето (И такъв период е имало
) го миех веднъж на седмица. Но тогава бях първа година студент и имах времето да се занимавам. Сега около веднъж на месец, даже и по рядко.
Но купя ли си БМВ или каквото и да е Немско ще намеря време да го мия всяка седмица.

Но купя ли си БМВ или каквото и да е Немско ще намеря време да го мия всяка седмица.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
най малкото електрониката може да се удави нещо или някой от хилядите датчици да замаси от водата и да ти побърка ЕКУ-то да не говорим и за по лоши неща
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3