14ти Февруари и "любовните" падения на един бабун.
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Батка аз кво да кажа аз като теб (не срамежлив ама имам проблем с запознанствата).Моята тактика е просто отивам при нея (момичето) ухилен до уши и започвам да говоря (естествено глупост).Често се смеят ,често казват че съм некав отворен гъзар или тъпак ама да не ти пука ВАЖНОТО Е ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Бабун и аз имам същия проблем, като дойде момента за приказки с непознати девоики и някъде ми изчезва граматиката. В компания с познати не млъквам, не ги оставам да си поемат дъха от смях и простотии ако се разприказвам обаче ако трябва да свалям жена к** братче нема никой. От близо 8 месеца се опитвам да заговоря (поне за мен) най невероятната жена на света, обаче в мига в който ме приближи и устата ми се затваря, много тежко го изживявам. Ама важното е че е весело и че се намират и други жени, който не ни кефят толкова ама връзват.
Здраве да е, останалото е до пари
Здраве да е, останалото е до пари

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Хаха, опитчнен тунинг си трябва. Аз ако немах толкоз оптичен тунинг не знам кво щях да правя.
Пич, не се чуствай чак толкова зле. И аз съм същия. (Е, може би нямаше да напиша "Само БМВ" от долу, но все пак.)
Моята тактика е такава:
1. МНОГО оптичен тунинг (Марков разбира се
).
2. Само 40 градуса бензин. Финландски по възможност.
3. Седа стабилно на пътя с бавни, по плавни движения.
4. Чакам да се доближат да видят за кво става дума.
5. Отдалечавам се за да ги стресна и да ги накарам да се чудат кво има под капака.
6. Давам им шанс да настигнат.
7. Пускам звуковата уредба, но внимавам да не е много за да не ги побърка.
8. Предлагам кръгче.
За тъпи Австралийки става. Иначе в БГ оптичния тунинг сам си върши работата, и даже някой път те си поискват кръгче.
Но издънки на Св. Валенити съм имал и аз 1-2 гадни (особено миналата година)
Пич, не се чуствай чак толкова зле. И аз съм същия. (Е, може би нямаше да напиша "Само БМВ" от долу, но все пак.)

Моята тактика е такава:
1. МНОГО оптичен тунинг (Марков разбира се

2. Само 40 градуса бензин. Финландски по възможност.
3. Седа стабилно на пътя с бавни, по плавни движения.
4. Чакам да се доближат да видят за кво става дума.
5. Отдалечавам се за да ги стресна и да ги накарам да се чудат кво има под капака.
6. Давам им шанс да настигнат.
7. Пускам звуковата уредба, но внимавам да не е много за да не ги побърка.
8. Предлагам кръгче.
За тъпи Австралийки става. Иначе в БГ оптичния тунинг сам си върши работата, и даже някой път те си поискват кръгче.

Но издънки на Св. Валенити съм имал и аз 1-2 гадни (особено миналата година)
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Бабун, страшно написано, нпараво ме хвана яд, че не с ее получило....
Аз мисля, че грешката ти е била, че си се държал прекалено детински(еххх, какво прави бензина в кръвта), без да се обиждаш разбира се
След като тя е показала интерес към теб и дори те е прегърнала е трябвало да се затанцувате, да я поканиш на някое нежно парче, това с листчето е за 5-ти клас
Но да не ти звучи като назидателно или надменно писанието ми, познаваш ме и знаеш, че гоп иша с най-дбри чуства, особено за теб.
Това, което е продиктувало реакцията ти е факта, че момиче, което страшно много ти е харесало и те е накалро да се замечтаеш е изпитало симпатия към теб. В такъв момент човек си мисли:не може да е истина, просто не може да е вярно..
И в стремежа си да не изпуснеш момичето си се паникюсал. Ако не направиш нищо си отива мечтата ти, а ако направиш нещо, ама погрешн- тогава още по-зле.....
и сега какво, в безисхдица сме, двигателя отдавна е минал ред-лайна на расъдъка, буталата мощно бията в гръдния ти кош, та чак ще го спукат, а ти стоиш сам в претъпканата дискотека, не чуваш музиката, не чуваш какво ти говорят, чуваш само ударите на сърцето си и топлата вена, която пуслира в мозъка ти...
това, от което имаш нужда е почивка.
Махни я от погледа си.
Излез навън, докато се успокоиш, мисли за друго, мисли за коли, мисли как да превъртиш поредната игра, но в никакъв случай за хормони...
Така, имаш цялто време на света, когато се налага човека е в състояние да вмести цяла вечност в една минута, така че спокойно приятельо. Ако се успокоиш всичко може да мине добре, ако не се успокоиш така или иначе ще омажеш нещата, така че с риск тя да си тръгне, без да си направил нещо конкретно, ти няма да си сгрешил и ще си извлякъл полука как следващия път да успокоиш себе си.
Да приемем, че ис успялл времено да потушиш бурята вътре в себе си, но не се чустваш готов да действаш, а навън вече започваш да усещаш студа(което е добръ признак, значи си свалил оборотите под нивото на прекъсвача). Какво правиш - връщаш се и продължаваш да купонясваш, все едно си е тръгнала. Ако ти хареса или бъдеш харесан от някое друго момиче потанцувай с него, без да се притесняваш, че момичето на твоите мечти ще отметне поглед от теб. Представи си, че желаното от теб момиче танцува с друг и после дойде с ослепителната си усмивка и те помоли да танцуваш с нея - нима ще й откажеш? Ако наистина те харесва може да това дори да предизвика малко ревност у нея и да я накара и тя да се потруди за осъществяване на контакта, във всички случай ти печелиш.
Така, сега вече си се развихрил, превключваш предавките когато трябва(а не чакаш да удари прекъсвача) и нещо в теб казва- готов съм. Тогава тръгваш към нея, без да мислиш за НИЩО> Ти си войн. Войните винаги пречистват съзнанието си преди битка, за да могат да се освободят от напрежението. Значи не мислиш за нищо, оставяш се да те води тялото, то много добре знае какво да прави. Мисли за нещо съвсем различно, мисли за решението на проблема с трудното палене на колата сутрин, за да си отвлечеш вниманието, И след това...ами просто действай. Каквото ти дойде на ум, щом е зает с друг пробелм той автоматично изтрелва най-добрия отговор, без да се меси твоята съвест, дали това би било най-подходящото в момента. Просто ставаш ти.
Ако момичето се интересува от теб, то се чуства по същия начин, не си мисли,че те са хладнокръвни машини за секс, те се вълнуват не по-малко от нас, дори са в по-неприятното положение, зашото ти имаш избор кога да я заговориш и да се подготвиш, а тя не може да избере мига на заговарянето, за да се представи в най-добарат си светлина. Ако тя изпитва същото към теб и тя ще се чуди какво да ти каже, особено ако не те е видяла да се приближаваш ще е тиха паника вътре в нея. Затова се постарай да те види, когато се приближаваш, колкото и по-трудно да е за теб, за да можеш да й дадеш време поне малко да се подготви за запознаството с теб.
Щом тя ти отвърне и се усмихне всичко вече е готово, от тук нататък накъдео ви отвеят хормоните и бушуването на страстите, сега е момента да се оставиш на потока от чуства и да се забавляваш, бидейки близо до такова страхотно момиче...
Успех, приятльо
Аз мисля, че грешката ти е била, че си се държал прекалено детински(еххх, какво прави бензина в кръвта), без да се обиждаш разбира се

След като тя е показала интерес към теб и дори те е прегърнала е трябвало да се затанцувате, да я поканиш на някое нежно парче, това с листчето е за 5-ти клас

Но да не ти звучи като назидателно или надменно писанието ми, познаваш ме и знаеш, че гоп иша с най-дбри чуства, особено за теб.
Това, което е продиктувало реакцията ти е факта, че момиче, което страшно много ти е харесало и те е накалро да се замечтаеш е изпитало симпатия към теб. В такъв момент човек си мисли:не може да е истина, просто не може да е вярно..
И в стремежа си да не изпуснеш момичето си се паникюсал. Ако не направиш нищо си отива мечтата ти, а ако направиш нещо, ама погрешн- тогава още по-зле.....
и сега какво, в безисхдица сме, двигателя отдавна е минал ред-лайна на расъдъка, буталата мощно бията в гръдния ти кош, та чак ще го спукат, а ти стоиш сам в претъпканата дискотека, не чуваш музиката, не чуваш какво ти говорят, чуваш само ударите на сърцето си и топлата вена, която пуслира в мозъка ти...
това, от което имаш нужда е почивка.
Махни я от погледа си.
Излез навън, докато се успокоиш, мисли за друго, мисли за коли, мисли как да превъртиш поредната игра, но в никакъв случай за хормони...
Така, имаш цялто време на света, когато се налага човека е в състояние да вмести цяла вечност в една минута, така че спокойно приятельо. Ако се успокоиш всичко може да мине добре, ако не се успокоиш така или иначе ще омажеш нещата, така че с риск тя да си тръгне, без да си направил нещо конкретно, ти няма да си сгрешил и ще си извлякъл полука как следващия път да успокоиш себе си.
Да приемем, че ис успялл времено да потушиш бурята вътре в себе си, но не се чустваш готов да действаш, а навън вече започваш да усещаш студа(което е добръ признак, значи си свалил оборотите под нивото на прекъсвача). Какво правиш - връщаш се и продължаваш да купонясваш, все едно си е тръгнала. Ако ти хареса или бъдеш харесан от някое друго момиче потанцувай с него, без да се притесняваш, че момичето на твоите мечти ще отметне поглед от теб. Представи си, че желаното от теб момиче танцува с друг и после дойде с ослепителната си усмивка и те помоли да танцуваш с нея - нима ще й откажеш? Ако наистина те харесва може да това дори да предизвика малко ревност у нея и да я накара и тя да се потруди за осъществяване на контакта, във всички случай ти печелиш.
Така, сега вече си се развихрил, превключваш предавките когато трябва(а не чакаш да удари прекъсвача) и нещо в теб казва- готов съм. Тогава тръгваш към нея, без да мислиш за НИЩО> Ти си войн. Войните винаги пречистват съзнанието си преди битка, за да могат да се освободят от напрежението. Значи не мислиш за нищо, оставяш се да те води тялото, то много добре знае какво да прави. Мисли за нещо съвсем различно, мисли за решението на проблема с трудното палене на колата сутрин, за да си отвлечеш вниманието, И след това...ами просто действай. Каквото ти дойде на ум, щом е зает с друг пробелм той автоматично изтрелва най-добрия отговор, без да се меси твоята съвест, дали това би било най-подходящото в момента. Просто ставаш ти.
Ако момичето се интересува от теб, то се чуства по същия начин, не си мисли,че те са хладнокръвни машини за секс, те се вълнуват не по-малко от нас, дори са в по-неприятното положение, зашото ти имаш избор кога да я заговориш и да се подготвиш, а тя не може да избере мига на заговарянето, за да се представи в най-добарат си светлина. Ако тя изпитва същото към теб и тя ще се чуди какво да ти каже, особено ако не те е видяла да се приближаваш ще е тиха паника вътре в нея. Затова се постарай да те види, когато се приближаваш, колкото и по-трудно да е за теб, за да можеш да й дадеш време поне малко да се подготви за запознаството с теб.
Щом тя ти отвърне и се усмихне всичко вече е готово, от тук нататък накъдео ви отвеят хормоните и бушуването на страстите, сега е момента да се оставиш на потока от чуства и да се забавляваш, бидейки близо до такова страхотно момиче...
Успех, приятльо

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Бабун, луд си луд!
Не ти трябват съвети, от който и да било
Най-готини са нещата, които си измислиш сам. Като листчето например. Другия път можеш да пробваш с дрога
( шегувам се
) Струва ми се, че ти трябва само възможност да пообщуваш с някое момиче и нещата шъ станат. Знам ли, успех следвашия път 

- ati
-
личи си, че не си го прочел:yes:
ако знаех номера нямаше да останат жени за вас, вееееееееее
(всичко е строго индивидуално)
ако знаех номера нямаше да останат жени за вас, вееееееееее

(всичко е строго индивидуално)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

П>С> В интерес на истината прочетох само мнението на Бабуна

- ati
-
СЕКС?
това как се пишеше
и какво значеше
не подобряваше ли пълненето на цилиндрите или бъркам
ПС- къде са сега потребителите от нежния пол, да раздухат заблудата ни
това как се пишеше

и какво значеше

не подобряваше ли пълненето на цилиндрите или бъркам

ПС- къде са сега потребителите от нежния пол, да раздухат заблудата ни

ati написа:Бабун, страшно написано, нпараво ме хвана яд, че не с ее получило....
Ати , ако всичко се беше получило едва ли щеше да я има тая луа тема , пук като се замисля то тя е наи голямата далавера от цялата история

аз видях всички тея сцени ,дето ги описваше бабуна и наистина има какво да се разказва. все сам си мислил ,че бабуна един ден ще пише книги ,защото владее много рядко течение от литературата

наистина стана много яко връчването на лисчето ,особено ,когато дамата не го прие бабуна напражи едни много интересни движения, почти незабелезими ,ама аз ги видях ... как да ги опиша много е трудно сякаш бабуна свиваше с заварен диференциал , чак до момичето остана размазан каучук от 16 цоловите адидаски на иво ,сякаш някои беше правил burnout на стълбите

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Според мен ако много ти е харесало момичето след като ти е отказала можело е да действаш и по следния начин:
1-Поглеждаш е със поглед тип "Скалата гледа умно"
2-Издаваш оглушителен боен вик
3-Замахваш и й резваш една тупаница (тука вече при всички положения си свалил девойката)
4-Нарамваш е и се затичваш към изхода
5-Молиш се да познаваш поне един от охраната, защото ми е трудно да те посъветвам какво да им обясниш за трупа, който си помъкнал, но в краен случай им кажи: "А!?!? Тази пък как се е озовала на рамото ми!!!???
" Неприятно е ако не се подведът по твоето "искренно" изумление, защото тогава най-вероятно те ще завършат цялостния ти тунинг предимно, чрез промени в екстериора!!!
6-Вече девойката е твоя прави я каквото щеш!!!
P.S. Тази тема мисля, 4е определено трябва да отиде в The Best Of...!!!
1-Поглеждаш е със поглед тип "Скалата гледа умно"
2-Издаваш оглушителен боен вик
3-Замахваш и й резваш една тупаница (тука вече при всички положения си свалил девойката)
4-Нарамваш е и се затичваш към изхода
5-Молиш се да познаваш поне един от охраната, защото ми е трудно да те посъветвам какво да им обясниш за трупа, който си помъкнал, но в краен случай им кажи: "А!?!? Тази пък как се е озовала на рамото ми!!!???

6-Вече девойката е твоя прави я каквото щеш!!!

P.S. Тази тема мисля, 4е определено трябва да отиде в The Best Of...!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d