УЕВСКИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Фев 2004, 11:20

колкото и да се палите и да вярвате че нещо може да стане, Ливърпул ни върна в реалноста
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 27 Фев 2004, 11:38

Nasti написа:колкото и да се палите и да вярвате че нещо може да стане, Ливърпул ни върна в реалноста

Надеждата все пак умира последна!

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 27 Фев 2004, 14:40

"Човек е толкова голям колкото големи са мечтите му" - Любен Дилов. Но на футболистите на ЛЕВСКИ това едва ли им е известно за съжаление :cry:

старши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от Любо Мегов » 27 Фев 2004, 15:54

След края на мача с Ливърпул старши треньорът на Левски Георги Василев изказа своето мнение за срещата пред българските и английски журналисти.

Той заяви, че през първото полувреме е било добро и се е видяло, че Левски може да играе равностойно срещу Ливърпул и едно второ, в което се видя, че такива мачове не се играят 45 минути.

"Според мен щастието помогна на домакините да отбележат тези два гола от дистанция. Аз ни най малко не омаловажавам техния успех. Казах на футболистите, че ако трябва да съжаляват за нещо, е затова, че не играха през второто полувреме така, както през първото", коментира Генералът и добави, че "сините" през първата част не са давали възможност да комбинират лесно, а през втората това им е било позволено.

Георги Василев каза още, че е имало няколко футболисти, които са отпаднали физически през втората част от двубоя, като спомена имащия лека контузия Боримиров и Асен Букарев.

"На реванша трябва да играем по-добре, най-малкото заради публиката, която ще напълни стадиона", каза още "синият" наставник.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 27 Фев 2004, 19:06

Добър мач се получи до 60тата минута. Бях много горд с играта на Левски първото полувреме, направо бяха страхотни и вдъхнаха много надежди, но какво стана второто полувреме направо още не мога да повярвам!!! Изведнъж забравиха, че в ливърпул играе Оуен и го оставиха сам цели 4 пъти!!! Добре, че горкичкият е толкова некъдърен сега, че нищо не успя да направи! :lol: Но за съжаление отново Жерард беше на върха, това момче много дразни, винаги прави страхотни мачове! В крайна сметка колкото и да съм запален Левскар и колкото и да ми е тъжно трябва да си призная, че ливърпул вдигнаха оборотите само за 15 минутки и си решиха мача, аз играта на Левски последните 20 минути просто не ми се говори, имах чувстеото, че и те не знаеха как са се озовали там! :(
Все пак видяхме, че Левски може и да е равностоен на ливърпул, както през първото полувреме и мисля, че все още има надежда!!! Затова на 3 март, на националния празник, на националния стадион ще съм там и ще викам със всички сили да отнесем ливърпул!!!!!!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Аватар

Мнение от Nasti » 28 Фев 2004, 11:18

Аз съм ЦСКА-Р, само че когато се играе в Европа съм Българин и дали на терена са Левски, ЦСКА, Марек или Родопа (Смолян) ми е все тая!

Относно мача мнението ми е, че родния ни представител отново стана за смях Ливърпул демонстрира как се играе футбол на световно ниво за 5мин. и вкара 2 гола! Сините футболисти тичаха, пънаха се, гледали са шампионска лига, видя ли са че така се прави, ама нищо друго, да демонстрирахме че в България по ТВ дават стойностни мачове, но нищо повече! Пасове си даваха от Левски, КЪДЕ БЕ МОМЦИ, ВИЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ УЦЕЛИТЕ, ПАСОВЕ СИ ДАВАТ! ЛУДИ ХОРА!

Георги Василев от своя страна отново доказа че е СТРАХОТЕН ТРЕНЬОР, НО СЛАБ СТРАТЕГ! Това е поредната издънка на един от най-големите по мое лично мнение специалисти с опита му да играе за 0:0 в евротурнирите! Този пич не разбра че с тази тактика се е играло през средата на 80-те!
Помните ли преди години когато ЦСКА направи 3:3 на Стяуа в Букурещ (един много голям отбор тогава) и след това падна с 0:2 в София? Тогава стратегията на Василев беше същата играем за 0:0!

Не е хубаво да се заблуждаваме, родния ни футбол е точно толкова далече от европейския, колкото и държавата ни от ЕС. НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ!
Така ще бъде докато шампионата ни се решава в най-скъпите ресторанти в София и по провинцията а не на терена!

Тази година Левски ще е шампион! Това е ясно на всички, а знаете ли от кога в България шампион не е ставал отбор зимувал на първо място след есенния полусезон? Ами има статистика, мисля че е от преди минимум 20 години! А има ли смислен отговор на въпроса защо смениха треньора на Локомотив Пловдив?

Докато гледаме такъв цирк в родния ни шампионат ще си останем с надеждите да се промени нещо с представянето ни в европа!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 28 Фев 2004, 14:42

Nasti, за съжалени май си доста прав за всичко и колкото и да ме боли за Левски наистина просто сме много далече от истинския европейски футбол! :( Но наистина какво друго можем да очакваме с такова първенство!!! :?
Все пак още веднъж ще кажа, че надеждата умира последна и все пак ще съм на стадиона другата седмица и ще викам за Лвски със всички сили!!!
Единствено ме плаши факта, че наште футболисти не си вярват, че могат да постигнат нещо като им слушах отзивите от мача, а все пак вярат във възможностите е много силно нещо и нистина може много да им помогне!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Re: УЕВСКИ

Мнение от Tender » 28 Фев 2004, 18:20

SlipKnoT написа:А бе цървул.. ние не сме ЦЕЦКА да падме с по 3:0 тамън 2 пъти от ваще сънародници Галатасарай-Турция!

Ами "цвичка" ко да ти кажа ще започна с това че според мен в момента Галатасарай е в много по-добра форма от Ливърпул, но ако садията си беше свирил двете дузпи срещу Барош и не бяха свирили измислената засада на Оуен и Барош когато излязоха сами срещу Иванков щеше да е некъде около 5:0 въпреки че във футбола няма "ако" голове то за Уефски едно е сигурно ако ще и пет полувремена да бяха играли те щяха да са си на 0. А иначе какво да ви кажа подкрепям Ливърпул не защото не съм българин и не защото съм ЦСКА-р дори не защото играят срещу най-смешния български отбор а защото съм им фен от 20 години и за мен това е най-великия отбор!!! Така че с нетърпение очаквам продължението на 3 Март!!! Ай *** ЗА УЕФСКИ!!!
SGV

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 28 Фев 2004, 18:44

Аз лично опреличавам първото полувреме като Левски-ЦСКА,но през второто не разбрах защо Жерар Улие не даде почивка на последния от защитата и вратаря срещу такава безопасна игла като Гонзо :mha: Не беше нужно човек да разбира кой знае колко от футбол за да познае кой ще продължи във втория кръг-е разбира се има и такива статистици като ''цървула''по горе който не гледа реално на нещата а следи само кой с колко паднал и от кой,но нека си има и такива балуши да пълнят Герена за да може Гонзо да взима заплатка :wink:
Дано на реванша Л-л да се смелят малко,но Левски ако играят пак ганкиното ги очакват пак 2-3 гола и тогава вече сценарият е ясен-ще паднат генералските пагони,ще почнат преговори с Люпко,Херо....и т.н. а най доволен от суматохата ще е ЛОКО :wave:
Ай чао до 03.03.-пак ще си пишем
САМО ЛОКО :wave:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 28 Фев 2004, 20:11

///milko way написа:...

Аз лично смятам че тази година няма по достоен отбор от Локо да спечели титлата. Показаха най-добра и стабилна игра през целия полусезон и заслужено водят в класирането. За съжаление чух много лоши неща пак за уговорена титла за Уефски по случай 90-тата им годишнина доколкото разбрах за това е напуснал и треньора на Локо, но ще видим!
SGV

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///milko way » 28 Фев 2004, 20:59

:yes:
За съжаление този слух много се лансира на последък на Лалута и,ако се окаже вярно ще намразя още повече Левски и няма да стъпя повече на стадиона-пък камо ли да правя екскорт на рейса при гостуванията :bang:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Фев 2004, 0:54

Литекс : Цска 1:0... :roll:

Аватар

Мнение от Nasti » 29 Фев 2004, 10:09

Малко е тъпо тоя мач да е на 03.03 и насред националния ни празник да ни правят смешни в София!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///milko way » 03 Мар 2004, 17:46

Треперите ли Левскари :mha:
И има защо:
1-В София гледаме по новините е наваляло сняг
2-Левски играе не с Литекс а Ливерпул
3-Третото си го знаете :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 03 Мар 2004, 18:06

ОСТАВАТ САМО 3 ЧАСА ДО НАЧАЛОТО НА НАЙ-ЗНАЧИМИЯ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА КЛУБНИЯ НИ ФУТБОЛ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ЗАТОВА НЕКА ВСИЧКИ СТИСКАМЕ И ПАЛЦИ И ЗА ПЕЕМ: "В АТАКА, В АТАКА, СИНИТ В АТАКА!!!!!!!!!!" ХОРА ВРЕМЕ Е ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ И МИСЛЯ ДА ОТИДА НА СТАДИОНА ДА СИ ХАПНА НЯКОЛКО ЛИВЪРПУЛЦИ ЗА ВЕЧЕРЯ, ОСОБЕНО ТОЯ ОУЕН ШЕ ГО ИЗЯМ С ПАРЦАЛКИТЕ... :twisted: :twisted: :twisted:

P.S.///milko way, като не си фен на Левски и не подкрепяш българите по-добре си замълчи!!!!!!!!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата