Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 2 част
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Azrail написа:gazzzar написа:Слави, всички можем да се съберем единствено на лукойла без пробллем
Ми понеже минавам често през ОМВ-то и де да знам - не че съм се заглеждал кой знае колко, но не ми се струва да има кой знае колко голям паркинг... Лично мое мнение е, че Лукойл-ът след караулката е в пъти по-подходящо място за квото щеш, ама... Не съм и гласувал помеждудругото - вие си преценявате... Аз съм кибик в случая

Аз и тук гласувах за ЛукОйл-а. Люлинци имат да карат все по широки булеварди до бензиностанцията ,всеки път ще им е забавно

Георги Пенчев
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Здрасти момчета
Не искам да ви влияя по никакъв начин или да се отнасям собственически към едната бензиностанция. Просто Ви казвам, че Нисан Клуб имаме среща на ОМВ-то всяка сряда...от скоро и Фолксваген правят там срещи от време на време...
Не казвам откажете се от идеята или нещо такова, най-малкото защото говорим за различни дни, това е просто за Ваша информация.
П.С. Замисляли ли сте се за глухата улица в Дружба...това е до комплекс ЦСКА до 4ти километър...има там една глуха улица с кранове разни и железарии..не знам как да обясня по-добре

Не искам да ви влияя по никакъв начин или да се отнасям собственически към едната бензиностанция. Просто Ви казвам, че Нисан Клуб имаме среща на ОМВ-то всяка сряда...от скоро и Фолксваген правят там срещи от време на време...
Не казвам откажете се от идеята или нещо такова, най-малкото защото говорим за различни дни, това е просто за Ваша информация.
П.С. Замисляли ли сте се за глухата улица в Дружба...това е до комплекс ЦСКА до 4ти километър...има там една глуха улица с кранове разни и железарии..не знам как да обясня по-добре

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Въпреки,че не ходя на сбирките(по простата причина,че нямам БМВ и не съм от София),това с индустриалната зона звучи доста яко - като на NFS porsche - доста "автомобилно".
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Всичко е автомобилно,ама колегите искат да има петзвезден ресторант наблизо,басейн,сауна,солариум,фитнес,дискотека,зоологическа градина,и ако може да е под тях,за да няма нужда да хабят 1 литър бензин/газ/метан,за да стигнат до мястото.
Момчета...с тия "Гласувах, 'щото ми е по-близо" доникъде няма да стигнем.
Момчета...с тия "Гласувах, 'щото ми е по-близо" доникъде няма да стигнем.

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
А някой мислил ли е по въпроса за МакДоналд-са на околовръстното и бул. БГ там едно след друго са и ОМВ и Шел... освен че има и паркинг и пиИенИе и иЕдене, близо е и правата правата при историческия музей

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: !
turboto написа:А някой мислил ли е по въпроса за МакДоналд-са на околовръстното и бул. БГ там едно след друго са и ОМВ и Шел... освен че има и паркинг и пиИенИе и иЕдене, близо е и правата правата при историческия музей![]()
![]()
аз го писах някъде ои темите ама казаха, че е мноо рацерско и нестава

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе софия да не е селце с 500 човека
моля ви давайте линк към бгмапс или казвайте адреса където предлагате защото иначе няма никакъв шанс да се ориентираме
аз ако кажа на пичковци това може да значи на бул.Дондуков напр
моля ви давайте линк към бгмапс или казвайте адреса където предлагате защото иначе няма никакъв шанс да се ориентираме
аз ако кажа на пичковци това може да значи на бул.Дондуков напр

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
///Milen_bmw написа:SpeeD_GT написа:ема за Лукойла требват и винетки
Верно е
Много ми е чудно защо е това вайкане за винетките...
Разпределяйки тези прословути 67 лева на оставащите 32 седмици, получавам... колкото за една кутия цигари... Може и да се преживее с една кутия цигари по-малко... седмично, но за сметка на това - с една сбирка повече... или не може?

А да не говорим колко левчета ще останат по асвалта... както описвате протичането на сбирките...

По-притеснително, според мен, е това: "Въпреки, че не ходя на сбирките (по простата причина, че нямам БМВ..." или, както някой беше писал в първата част, че щели да започнат да идват и с други коли...
Значи ли това, че ако съм потребител от БМВ-форума, не съм от София, нямам БМВ, но искам и мога да идвам на седмичните форумни сбирки, ще ме изгоните? Ако дойда...

А може би има и други ограничения? По възраст, пол, занятие, раса, религия, образование, националност...?

Не звучи никак БМВ-форумно

П.П. Моля, не пресмятайте годишната винетка в клечки за зъби! Може и да не се получи особено оптимистичен резултат...

"... _ _ _ ..."
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Още не съм прочел другите теми изцяло, но никъде не видях като предложение бензиностанция Темпо на околовръстното в близост до разклона за Чепинци. Мястото е доста по-голямо от Еко, а и в близост няма къщи, блокове, постройки и т.н. на които да пречим.
Съжалявам ако вече е обсъждано и отхвърлено.
Съжалявам ако вече е обсъждано и отхвърлено.