Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

ре

Мнение от super_mario » 13 Май 2008, 11:37

и без това нямаме даржава ами да я путаме нацяло понеее
и да бягаме навънка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///M Sport Edition

Мнение от deemov » 13 Май 2008, 12:24

http://www.dnes.bg/article.php?id=51111
Трябва и ние да го пробваме :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Май 2008, 12:32

deemov написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=51111
Трябва и ние да го пробваме :mhihi:

„Миналата седмица цената за галон (3,78 л.) беше 3,51 долара, а сега вече е 3,60“, оплаква се Роки Туиман, който е сформирал групата „Молебен при бензиностанцията“.

Горките!
Бензина им е станал по цело левче литъра(по груби сметки).
Сиромаси!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

0-0

Мнение от gazi » 13 Май 2008, 12:47

Миналата седмица цената за галон (3,78 л.) беше 3,51 долара, а сега вече е 3,60“, Абе я още две кули да им бутнат бе мама им мръсна , аз вчера на цариградско паднах в неква шахта ако се сещате кво имам предвид асвалтиарно обаче се оказва че шахтата идва понадоло и кво нека така си седи, минавам по паветата пред СВИНСКО събрание и Е36-цата ми подскача от бабуни и ония свине искат да им платя в общината че имам кола нестига че съм си я купил пък чак да им платя щото я имам после да им платя застраховка за да неможе същите те да не ми я "тафат" после да си строша окачването и да нямам кинти да си го оправя абе я нищо нема да си плащаме давидиме кво ще направят ако всеки откаже да плаща кво ще направят ? ще ни го надуят по неколко пъти :) искам 325И неможе щтото има акциз и кво ги боли тех че ми е 325И а не 316И :twisted: :evil: ...............
Ерес е название, с което Баварската църква характеризира религиозните учения, отклоняващи се от официалната догма .

Изображение

http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 13 Май 2008, 13:09

аз съм ЗАААААА :yes: , ши им еба маиката миндилска :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 13 Май 2008, 13:28

Ей хора дайте да разберем там кога ще протестират тировете и да се изсипем и ние и така много хора ще дойдат и така ! Това си е чиста подигравка с хората!

Потребител
Аватар

Re: ас

Мнение от Kanev » 13 Май 2008, 18:21

nigh7lif3 написа:А чу ли че ще ни глобяват че са ни мръсни колите, и това ще става по преценка на ония снешници с зелените жилетчици ......

А тва е най-голямата простотия възможна въобще да се случи. Когато в София няма прах и кални локви като езера, за да може колата поне два дена след миене да личи че е мита тогава да го приемат тоя ш**ан закон тъпи фуражки гладни :evil: :evil: :evil:
П.С. Най-лошото е че и протест няма да ги вразуми тия тикви в народното :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 13 Май 2008, 19:10

Аз също съм ЗА :mhihi: мани мани ... а за това с мръсните коли ... означава че ще даваме 2 пъти повече пари за автомивка :dunno: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: поне с това не мисля че ще имам проблем де.. колите не тряа да си ги поддържаме чисти заради закона, а по принцип ! ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61
Мечтае да кара: X5M

Мнение от rzamen » 13 Май 2008, 19:15

може всички да си изкажем мнението , и кво пак нищо а и да се съберем 200 -300 бмв ков пак нищо никои няма да ни обърне внимание. Трябва наистина да се вдигнат всички , всеки които има кола , защото наистина ни подиграват и си гушкат паричките и си карат м6,м5,x5,760и ии така нататака

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 13 Май 2008, 19:18

Тая тема не трябва да е тук в е36,само с е36-ците ли имаме проблем с бензина :mhihi: , а в "събори/мероприятия" и да се направи важна ако наистина ще се прави нещо :!:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 13 Май 2008, 19:22

абе целата ни смешна държавица е за закриване! Ние сме си проста нация и тва си е! Кви протести ,като файда нема да има! Момента за гражданската война го изтървахме беше некаде 96г ноември ако се не лъжа? Бензина се вдига-това е из цял свят.Спор няма че заплатките са ни повече от смешни.То и храната ни е по скъпа от Германците и Англичаните ,ама си я купуваме! Избор НЕМА :evil:
Ама тва с данъците и винетките съвсем не го разбирам ? Е това си е за протести най-вече: дупки до дупки особено в "европейската" ни столица! Карам ,псувам и ....продължавам да карам.Избор ...пак нема :roll: И в крайна сметка к'во: ние си псуваме,ония горе продължават нагло да си ни крадът ,а ние си плащаме като попове и си живеем мизерното животче карайки таралясниците на запада,слагайки скъп бензин,купувайки скъпа храна ......и ТНТ
НЕАМ ДУМИ БРАТЛЕТА ..ЖАЛКА КАРТИНКА СМЕ!
А улиците ни пълни с най-нови модели автомобили и то много !!! Но ревем,че сме "бедна" държава????? Е тва пак не го разбирам
:shock:
А тая смехория дето я въведоха с мръсните автомобили....направо немам кометнтар. Т.Е. тия съвсем може да си ни връткат както си искат!!! + другата умнотия -плащане на място глоба! Т.Е. легално рекетчето на пУлицаичетата си стана и тва си е :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 13 Май 2008, 19:52

да сложим бонба пред парламента

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 13 Май 2008, 20:43

Абе менчета ние като излезнеме 200 300 човека нали се сещате че всички ше тръгнат само да не се отказваме на първия ден естествено!!!Помните ли учителите кво напраиха а ???? сега са им дигнали заплатите щото видеха че нема оправия иначе или да се замислат или блокаж предлагам на неколко важни пътни артерий и аидеее !!!!Да неговориме че не са само даскалите !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 13 Май 2008, 20:44

А иначе за темата ако може някой някакси да я премести кадето трябва нека го направи щото аз по инерция я пуснах тука а верно нетрябваше!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 0240
Мечтае да кара: bmw

Мнение от nikolai_23 » 13 Май 2008, 21:27

колеги ния лесно ште излезнем ама кои штени обарне внимание ина4е сам ЗА ако се прави казваите и трагвам :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата