Вижте какво има тука
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
PIONEER написа:извинявам се на всички които ги нервирам..
Извинен си! дано се спреш за напред

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
мда.. "фарт" на английски - пръдня...
иначе проблема е че какъвто и двигател да му се сложи на това шаси- то се огъва като макарон и от 140 нагоре ша е страшно сигурно в тоз автомобил щото нищо по окачването не може да застане както трябва
... може човек да облече едно прасе във бална рокля и да танцува.. ма на края на вечерта то пак ще си е прасе
иначе проблема е че какъвто и двигател да му се сложи на това шаси- то се огъва като макарон и от 140 нагоре ша е страшно сигурно в тоз автомобил щото нищо по окачването не може да застане както трябва
... може човек да облече едно прасе във бална рокля и да танцува.. ма на края на вечерта то пак ще си е прасе

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
"Луд умора няма,потисе и продължава". Някой наистина е хвърлил много труд,но уважение заслужава труд положен УМЕСТНО.Това незнам какво е? некаф мелез на квадрат 

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
bravo написа:ВЪПРОС ?
...КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ГЛУПАВ ЗА ДА НАПРАВИШ ТОВА ? ...
Е въпреки, че никъде не съм го описал аз карам АЗЛК. На тази кола съм се учил да карам, на тази кола може би съм се научил да карам, с тази кола съм преживял прекрасни мигове, тази кола и продължавам да карам къде от финансови съображения къде от сантиментални. Тук идва момента да те попитам, аз аджаба глупак ли съм като положих огромни усилия и пръснах сума ти пари за да стегна барачката и да си я карам. За моя радост имам удоволствието да прекарвам голяма част от времето си с хората, които за по кратко наричаме PLD Squad и за моя още по-голяма радост те ми помогнаха да го рециклирам а Иван го боядиса. От няколко години москвича ми се струва като колело но продължавам да си го карам а и по някога да издърпвам някое закъсало BMW със 200 и косур коня под капака, които в момета са отказали да скачат.
Не всеки е карал само BMW, не всеки ще кара само BMW а някои от нас може и никога да не притежават такова, но дори и всички да имаме BMW-та много се съмнявам да се промени отношението на някои от вас към останалите, и тогава някои от вас може да попаднат в някой друг форм по същия начин както ние тук с вас си пишем и се смеем на разни псевдо собственици на BMW-та които слушали чалга, слагали светещи пръскалки или каквото и да е друго, което не ви се нрави.
Някой беше написал "Всеки си има фетиш" и е много прав, лошото е, че няма разбиране от отсрещната страна.
Накрая за капак мога да добавя, че съм фен на Шумахер и за мен той е по-добрия пилот.
Сега искам да попитам, след като карам Москвич и съм фен на Шумахер: Има ли по-голям глупак от мен в този форум, или държа челна позиция?

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
подобно нещо (АЗЛК) ?
еми това подобно нещо си е автомобил.та някои си мислят че азлк са автомобили...някои си мислят че москвич са само 408,412,алеко,но съществуват много други модели.също така хич не са изостанали.москвич имат много разработки-някъде бях видял и болид създаден 1955.участвали са техни автомобили в много ралита...през ;70 предимно ако не се лъжа.и дотогава когато повечето съперници са били с 1,2 1,3 двигатели,москвич с неговия 1,5 е бил просто каде каде пред тях...не са много успехите,но са запомнящи/особено за феновете на москвич/
така че това си е една автомобилна фабрика,която се стреми произвежда здрави и надеждни коли,бързината малко куца ,но аз мискля че 130-140 ти стигат....но иначе ако говорим за алеко и святогор те си вдигат без проблеми и по 170-180/но аз лично предпочитам кола която да не се налага да влиза в сервиз и да е по-бавничка,отколкото да карам с 200-220 и на края на деня да я оставям там/

8.32
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
А тези халки на капака за какво ги слагат?
Какво алеко е това, чисто рено си е
За всеки ентусиаст личната кола има специално значение. Но този москвич няма нито шасито нито окачването да издържи на такива натоварвания. Не дай си боже да се блъснеш с такова нещо не ми се мисли...

За всеки ентусиаст личната кола има специално значение. Но този москвич няма нито шасито нито окачването да издържи на такива натоварвания. Не дай си боже да се блъснеш с такова нещо не ми се мисли...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Много мислих дали си струва да се меся в този спор, но накрая реших и аз да ви кажа няколко неща. В моето семейство Москвич е нещо като традиция. Дядо ми (бог да го прости) си е купил Москвич 407 (пътуващ за Германия, но поради замръзването на Дунава, разтоварен в Русе
) през 1962 год. Не знам дали причината е ФРГ или има друга, но до 1969 год. тази кола е влизала в сервиз само за смяна на масло, а дядо ми твърдеше, че не знае друго по тази кола освен от къде се налива бензин и вода (по това време антифриз май не е имало в продажба). През 1969 год. 407 беше заменен с 408. Ъпгрейднахме се, така да се каже. От тази кола аз имам по-сериозни спомени. Не беше така здрава като старата, но на път не ни е оставяла. Ама била бавна. Да вървеше с 90-110 км/ч, но пък гореше 10 градско и 7,5 на дълъг път. На тази кола аз се научих да карам и смея да твърдя, че много "горди" собственици на БМВ ще се озорят бая докато направят с нея нещата, които аз мога с нея. Да не говориме, че съм се прибирал от Пловдив до София с пръсната опашка на скоростната кутия. И накрая аз си купих 21412. Добра кола - 5 год. не бях пипал нишо по нея. Окачването е аналог на Ауди 100 и въпреки многото глупости изговорени, че предницата е слаба аз мисля че е една от най подходящите за нашите пътища. Да не говориме, че комплект шарнири е до 20 лв. и се сменят за 30-40 мин. и двата. На всичко отгоре и се движи с 130-140 км/ч без проблеми.
Та хайде стига с глупостите. Едва ли има човек в този форум дето се е возил единствено и само на БМВ. Дето се вика кога станахте циганчета , кога ви почерня гъза (извинете ме за израза). Вярно че и това дето постоянно се обсъждат други марки понякога дразни, но пък никой не ви задължава да четете постове, които не са ви интересни или приятни. А ако някоя тема е в разрез с изискванията, има си админи- те ще я махнат.
Айде стига толкова, че ще взема да бия рекордите на Ати

Та хайде стига с глупостите. Едва ли има човек в този форум дето се е возил единствено и само на БМВ. Дето се вика кога станахте циганчета , кога ви почерня гъза (извинете ме за израза). Вярно че и това дето постоянно се обсъждат други марки понякога дразни, но пък никой не ви задължава да четете постове, които не са ви интересни или приятни. А ако някоя тема е в разрез с изискванията, има си админи- те ще я махнат.
Айде стига толкова, че ще взема да бия рекордите на Ати

TheBoss
Respect
Сега като прочетох какво съм писал снощи се осещам, че съм бил доста афектиран от разни писаници но това както и да е.
Предното окачване наистинае много лесно и евтино за обслужване а колкото до това дали е подходящо за нашите пътища незнам. Знам, че е идеалната кола да отидеш за риба или някъде в планината където много коли неминават.
Друго интересно обаче ми се случи точно тази сутрин. Преди минути се върнах от Казанлък и с голямо очудване установих, че взех разстоянието за почти същото време за, което го взехме на връщане от събора. Стараех се да потдържам скорост около 100-110 км/ч, без да се напъвам излищно и горе долу спазвайки правилата за движение. Е пак пристигнах за 1ч 10мин без да съм развивал 240км/ч.
Извод:................

Сега като прочетох какво съм писал снощи се осещам, че съм бил доста афектиран от разни писаници но това както и да е.
Предното окачване наистинае много лесно и евтино за обслужване а колкото до това дали е подходящо за нашите пътища незнам. Знам, че е идеалната кола да отидеш за риба или някъде в планината където много коли неминават.
Друго интересно обаче ми се случи точно тази сутрин. Преди минути се върнах от Казанлък и с голямо очудване установих, че взех разстоянието за почти същото време за, което го взехме на връщане от събора. Стараех се да потдържам скорост около 100-110 км/ч, без да се напъвам излищно и горе долу спазвайки правилата за движение. Е пак пристигнах за 1ч 10мин без да съм развивал 240км/ч.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Gorby написа:Друго интересно обаче ми се случи точно тази сутрин. Преди минути се върнах от Казанлък и с голямо очудване установих, че взех разстоянието за почти същото време за, което го взехме на връщане от събора. Стараех се да потдържам скорост около 100-110 км/ч, без да се напъвам излищно и горе долу спазвайки правилата за движение. Е пак пристигнах за 1ч 10мин без да съм развивал 240км/ч.
Аз писах нещо подобно в темата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8602 и с риск да се повторя ще кажа: Не е важно дали ще стигнеш от точка А до точка В с 15 мин. по-бързо от мене. Важно е като стигнеш точка В да пиеш бира, а не букет с четен брой цветя. Аз лично цветя не пия, мерси. Последното доказателство беше онзи ден като се гонихме с една Хонда до Търново. 120 км. газ-спирачка, 3-4-5-4-3. И накрая пак за два часа и маааалко. А разхода 12 л/100 км. - ужас

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
[steeN] написа:А тези халки на капака за какво ги слагат?
еми това не е алеко...алекото е москвич с ладов двигател-за мене никакъв москвич а мелез

м/у другото това са много здрави коли...за 21412 не мога така да твърдя но един от членовете на клуб москвич,москвича/2140 или 412 както си го знаете от по старите/ му беше блъснат челно с 70-75 км/ч.жалко за колата но шофьорът е оцелял без драскотина.двигателя както трябва е потънал надолу,и цялата предница е помляна,а гредите са скъсани,НО от ламарината деляща двигателното от купето навътре няма поражения.волана е на мястото си и педалите не са мръднали с см.а нека напомня че в лада 2105 волана те праска в манерката а педалите ти чупят крачетата...

какви 120-130 бе...21412 спокойно си вдига и по 150-160 а на резак около 170-175...ама вече си е опасно.....2140 ако не беше кофтито аеро и да беше направен за високи скорости без проблеми може да си върви със по 140-150 ...двигателя има потенциал ама другите възли не са за такива скорости...опасно е

8.32
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
съгласен съм напълно по добре 15 мин по късно отколкото гледката на смачкано bmw а за нещо по лошо не ми се говориTheBoss написа:Gorby написа:Друго интересно обаче ми се случи точно тази сутрин. Преди минути се върнах от Казанлък и с голямо очудване установих, че взех разстоянието за почти същото време за, което го взехме на връщане от събора. Стараех се да потдържам скорост около 100-110 км/ч, без да се напъвам излищно и горе долу спазвайки правилата за движение. Е пак пристигнах за 1ч 10мин без да съм развивал 240км/ч.
Аз писах нещо подобно в темата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8602 и с риск да се повторя ще кажа: Не е важно дали ще стигнеш от точка А до точка В с 15 мин. по-бързо от мене. Важно е като стигнеш точка В да пиеш бира, а не букет с четен брой цветя. Аз лично цветя не пия, мерси. Последното доказателство беше онзи ден като се гонихме с една Хонда до Търново. 120 км. газ-спирачка, 3-4-5-4-3. И накрая пак за два часа и маааалко. А разхода 12 л/100 км. - ужас
http://i.data.bg/images/gallery/bmwto_2.jpg

- Новини
-
Не мога да разбера защо тука постоянно ни заливат с някакви Мохери? Не сте ли забелязали, че ни налазват или такива фенове или някакви любители на Москвичи?! Да сте виждали например Вартбург или Лада или полско фиатче .... ми не ..все Мохери.
Хайде стига вече с тези глупости... Направете си форум МосквичПауър и ни оставете на мира.

Хайде стига вече с тези глупости... Направете си форум МосквичПауър и ни оставете на мира.

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3