Парен каша духа!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 17 Юни 2004, 16:28

Аз гледах преди време по Auto Motor und Sport как "ремонтираха" една градушкова с някакво устройство дето прилича на вакуум за тоалетна (брррррррр :( ), вътре в камбаната имаше метален диск, който се загрява до някаква температура (явно целта е да се направи ламарината на колата по-пластична) и после започнаха да изпомпват въздуха. Чува се едно "ПУК" и не си личи, че те е била градушка. Когато тука ни би градушката някой беше споменал, че и в Бг имало такова устройство, но взимали доста скъпо, защото броели дупките. Повече инфо нямам, но си мисля че тези са типични Бг тъпаци. Ако турят една по-приемлива цена цяла София щеше да се извърви при тях. И реклама нямаше да трябва да се пуска. Щеше да се предава от уста на уста.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 17 Юни 2004, 16:34

TheBoss написа:
PIONEER написа:П.П:момичето с оранжевата блузка кое е???просто питам :D :P

Това е дъщеря ми бре :) Още е малка - само на 13 години, но ще стане страшно гадже и ще ви кара вас мераклиите да ревете като странджански мечки за дето не ви обръща внимание :-P. Нали си има Е34 в къщи ;)

то и аз съм малък уе :D :P ама тука бургас,страджа,мечки :? по скоро като гларуси ше пискаме :lol: ...е че една е34 ще измести точни пичове като нас ли? :lol: :D :P :P ама ако се наложи ше вземем по една е34 а пък е 39 заспива :)
Изображение
8.32

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 17 Юни 2004, 16:43

Става с Е39 :) ако додеш с такава ще я пусна с тебе. А за мечките не се безпокой, то Странджа не е много далече от Бургас ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 17 Юни 2004, 16:54

PIONEER написа:
TheBoss написа:
PIONEER написа:П.П:момичето с оранжевата блузка кое е???просто питам :D :P

Това е дъщеря ми бре :) Още е малка - само на 13 години, но ще стане страшно гадже и ще ви кара вас мераклиите да ревете като странджански мечки за дето не ви обръща внимание :-P. Нали си има Е34 в къщи ;)

то и аз съм малък уе :D :P ама тука бургас,страджа,мечки :? по скоро като гларуси ше пискаме :lol: ...е че една е34 ще измести точни пичове като нас ли? :lol: :D :P :P ама ако се наложи ше вземем по една е34 а пък е 39 заспива :)

:twisted: :twisted: :twisted: дядо и зет

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 18 Юни 2004, 12:09

ludiqdancho написа: :twisted: :twisted: :twisted: дядо и зет

мале това ме изкефи тотално....направо се късам от смях :mha: :mha: ще падна от стола..много интересно звучи :D
Изображение
8.32

Предишна

Назад към Извън Темата