Айде на ски-зима е....!?
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,какво е положението ?
Нямам никаква връзка с Гелето Utah и той е скиорче
Роската Цанков ще получи обаждане и той да се стяга ,жалко за адаша му Коларов ,който поради контузия няма да може да се включи
Георги Пенчев
Нямам никаква връзка с Гелето Utah и той е скиорче

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
вие почвайте -аз ше ви стигенм по средата на трасето....!!!!
ше гледам най-късно 7,20 да съм горе-пазете ми место на лифта....
ше гледам най-късно 7,20 да съм горе-пазете ми место на лифта....

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Ми тогава да се събереме направо горе .. 19:30 на касите примерно .. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- SKISA
-
-
беше убиец ,ма имаме жертви....
дилян ше пусне снимки....
говорим аз да се кара по възможностите ,ма кой ли слуша....!!!
дилян ше пусне снимки....
говорим аз да се кара по възможностите ,ма кой ли слуша....!!!
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Колеги наистина беше уникално 8-9 човека се събрахме, както каза "SKISA" ако няма ше жертви щеше да е още по добре

///M

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Е, а кажете какво е станало де...Какво само с недомлъвки тука да се притесняваме, че някой се е потрошил, па вие може да сте сгазили катерица на пистата и тя да е жертвата.... 

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- _BmW_™
- Шами
-
vlad0 написа:Пффф от цялата работа това е най-неприятното ... Нещо сериозно ли е или ще се възстанови бързо човека ?
ми колегата падна точно пред мен и му се откачи едната ска и той падна върхо нея (върхо канта) от там нататака неми се говори но доста дълбоко се резна

няколко шева и ще се оправи

Катерички имаше но несме ги газили

///M

- Penchev
- Сватбаря
-
kOnPuBkA написа:Е, а кажете какво е станало де...Какво само с недомлъвки тука да се притесняваме, че някой се е потрошил, па вие може да сте сгазили катерица на пистата и тя да е жертвата....
Беше фономенална сбирката

Съфорумците , не питайте с какви скорости се караше на пистата ,че ще ви се свят завие

Колегата ,който пострада не беше от тук , младежа беше доста едър и докато единия път се качвахме с лифта нагоре с Боби _r3sp3c7_ и него си говорихме и той каза ,че малко не може да ни издържи на бясното темпо ,малко в кръста умора чувствал

Спуснахме се всички заедно на фъртуна

С изключение на този инцидент всичко беше страхотно ,брат ми е заснел няколко клипа ,като дойде в офиса ще ги качи със все снимките ,страхотно беше просто

п.с. Иво СКИСА ,не че не съм го признал за Българския Ингемар Стенмарк ама просто вчера ,като карах зад него на няколко метра просто си напълних душата от техника и грация

Направо плава над снега ,страшен е

Вальо Пеев ми се иска също да се качи следващия път с нас

Георги Пенчев
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Penchev написа:... ама просто вчера ,като карах зад него на няколко метра просто си напълних душата от техника и грация![]()
![]()
Направо плава над снега ,страшен е
хехехехе грация, СКИСО дан си играл лебедово езеро бре

Жалко за момчето дето се е контузило, дано бързо се оправи...
А иначе аз затова не дойдох, като ви знам какви ст фурии, щях най-много да стана на кълбета с некой катеричок там и да се чудите как да ме развръзвате после....
Най-много другия път да се спускам с колата зад вас, за да ви пазя темпото, ма пак не съм сигурна дали вдига толкова...

Иначе аз тая вечер отивам да я пробвам пистата....

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- _BmW_™
- Шами
-
kOnPuBkA написа:Иначе аз тая вечер отивам да я пробвам пистата....
пистата е най-добра за каране от 18:30 - 20:00, 20:30
много ще ти хареса

///M

- SKISA
-
-
неприятно се получи с инцидента...!
проблема е ,че не всички карат на едно ниво ,а всички се пускат в група. отделно с тази скорост имаше хора,които няма как да удържат ските и така и стана...! за щастие човека ще се размине с няколко шева,но си беше опасно,защото отзад идваше основната група и ако не бяхме успели да спрем щяхме да направиме кадаиф от баваристи на пистата.
иначе усещането е уникално да се кара в пакет,но трябва повече мисъл.
за мое нещастие карането снощи беше след австрия и сравнението е като между нашите и техните пътища. пистата имаше оголвания,заледяване,отделно където има сняг е лош и бавен за каране. кара се като в брашно и тежи,въпреки ,че не е мокър.
общо взето има вече и полиция,но май им е трудно да си вършат работата. има хора ,които летят надолу и ако уцелат некой/а тва в случая си е жив късмет/ ще има мъртви-не пострадали. други пък седят на средата на пистата и си говорят...!
както и да е не искам да помрачавам с лоши мисли снощното каране-хареса ми ,беше добре и ще направиме един боровец скоро...!!
само като карате -мислете и се съобразявайте с възможностите си и с условията по пистата....! знам че звуча като стара баба ,но по-добре да ми се хилите ,но да се чуе.....
проблема е ,че не всички карат на едно ниво ,а всички се пускат в група. отделно с тази скорост имаше хора,които няма как да удържат ските и така и стана...! за щастие човека ще се размине с няколко шева,но си беше опасно,защото отзад идваше основната група и ако не бяхме успели да спрем щяхме да направиме кадаиф от баваристи на пистата.
иначе усещането е уникално да се кара в пакет,но трябва повече мисъл.
за мое нещастие карането снощи беше след австрия и сравнението е като между нашите и техните пътища. пистата имаше оголвания,заледяване,отделно където има сняг е лош и бавен за каране. кара се като в брашно и тежи,въпреки ,че не е мокър.
общо взето има вече и полиция,но май им е трудно да си вършат работата. има хора ,които летят надолу и ако уцелат некой/а тва в случая си е жив късмет/ ще има мъртви-не пострадали. други пък седят на средата на пистата и си говорят...!
както и да е не искам да помрачавам с лоши мисли снощното каране-хареса ми ,беше добре и ще направиме един боровец скоро...!!
само като карате -мислете и се съобразявайте с възможностите си и с условията по пистата....! знам че звуча като стара баба ,но по-добре да ми се хилите ,но да се чуе.....
- Penchev
- Сватбаря
-
kOnPuBkA , ма кажИ верно ,че ще караш днес - ден след сбирката
Трябваше да дойдеш с цялата група , ние можем и бавно да караме
Другия път само да не дойдеш
п.с. Абе , а ние с Иво как замалко щяхме да се сблъскаме челно
Това беше май точно когато момчето падна
аз карах зад него и здраво закантих та някак се разминахме
Аз си знам какво щеше да се получи - щях да стана на Гьоргевци след удара в него
Иво е много прав за разумното каране , много хора като сме и става малко неконтролируема ситуацията , трябва да се спазват някои основни правила
Георги Пенчев

Трябваше да дойдеш с цялата група , ние можем и бавно да караме

Другия път само да не дойдеш

п.с. Абе , а ние с Иво как замалко щяхме да се сблъскаме челно

Аз си знам какво щеше да се получи - щях да стана на Гьоргевци след удара в него

Иво е много прав за разумното каране , много хора като сме и става малко неконтролируема ситуацията , трябва да се спазват някои основни правила
Георги Пенчев
- _BmW_™
- Шами
-
SKISA написа:за мое нещастие карането снощи беше след австрия и сравнението е като между нашите и техните пътища. пистата имаше оголвания,заледяване,отделно където има сняг е лош и бавен за каране. кара се като в брашно и тежи,въпреки ,че не е мокър.
това заледяване се получи заради много силния вятар които се показа , направо издуха снега който беше отгоре.
а за сравнение с Австрия дума да не става

///M