Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Май 2009, 19:02

bum_bum написа:Абсолутно, 20- 25% ще да е протеина в пуешката мръвка.
Аз лично налитам на свинско, разни бели меса и педерастки диети с оризец, картофи и филенца много ги мразим :mrgreen:

Грехота е с 2 кила бира на обяд, да не опека и 2 кила паржоли на скарата :help: оризеца е за една друга популация, не за нас :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 320i
Мечтае да кара: M3 E36 3.2 Evo

Набирания

Мнение от gerginov1988 » 18 Май 2009, 22:48

Набиранията под всякакъв вид са основни упражнения!!!
Най-обичам такива напомпани тупани, които правят гръб с 120 на горен и долен скрипец, а ако отидат на един лост или на успоредка няма да могат 3 набирания чисти да направят. Това е упражнение, което развива мускулатурата от кръста нагоре толкова добре, колкото никое друго. Аз съм твърдо за набиранията!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Май 2009, 23:02

това са упражнения за сила и само сила.
Виждал съм как мой познат на лостовете в училището направи 5 серии от по 50 повторения и с почивка между сериите от по минута колкото да поеме хубаво въздух, не повече :shock: Бяхме се събрали точно, такива напомпани дупета и ни хвана срам от него. 169 височина, 80 килограма човек трениращ само и единствено борба :mhihi:
Друг мой приятел е боксьор 78 килограма и помпа на веднъж 100-120 лицеви опори до отказ преди да почне същинските серии :shock:
Виждал съм го и как сваля такива дето бутат над 120 от лежанка :mhihi: Направо да ти мине товарния влак през главата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Набирания

Мнение от nigh7lif3 » 19 Май 2009, 10:36

gerginov1988 написа:Набиранията под всякакъв вид са основни упражнения!!!
Най-обичам такива напомпани тупани, които правят гръб с 120 на горен и долен скрипец, а ако отидат на един лост или на успоредка няма да могат 3 набирания чисти да направят. Това е упражнение, което развива мускулатурата от кръста нагоре толкова добре, колкото никое друго. Аз съм твърдо за набиранията!!!

И ти кво :?: Може и да си 50 кила, с ръчичка 32,5 ама си жилка а :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Май 2009, 10:40

На 5x50 или 1х120 аз му викам издръжливост, а не сила. Сила е да си окачиш една 50- тка на колана и да направиш 10 набирания. А да сваляш напомпани културисти с по един шамар вече е техника :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 10:59

bum_bum написа:На 5x50 или 1х120 аз му викам издръжливост, а не сила. Сила е да си окачиш една 50- тка на колана и да направиш 10 набирания. А да сваляш напомпани културисти с по един шамар вече е техника :)

До някъде си прав, но въпросното момче си изглежда точно трупче и корема му е по-голям от гърдите... говорил съм с него на тая тема и ми спомена, че кофичките които прави са някъде 8 серии по 20 повторения, като преди последните 2 серии почива повече защото му горят предмишниците вече.
Аз усетих тръпката липса на сила, защото на човек винаги едната половина на тялото му е по-слаба. Преди години като тренирах и една сутрин сам в залата ми остана тежката щанга на гърдите. На последната серия точно на отказа - си ми и отказа дясната ръка. Полежах си няколко минути със сгушената щанка щото лелката освен да вдигне телефона да викне някой друго не можеше да вдигне :mhihi:
След това ме светнаха точно Спортисти и вече приятели, че щангите са бошлав работа, ако преди това не си набавиш необходимата издръжливост и сила да може да ги контролираш.

Виждал към и културисти как се заглеждат в тия големите боксови круши дето висят на верига и 6 броя - 10 см дюбели набити в тавана. Виждал съм как удрят с ентусиазъм веднъж и после нещо все едно ги е повикало от кенефа и бързо бързо под студената вода - китката скришно :mhihi: Видях и един каратист нормално висок без маса как откачи същата тази круша и падна наземята с все гипса около планката държана от 6те дюбела :mhihi: Чак се притесни момчето, а шефа на залата му :clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Май 2009, 11:15

Спор няма, прочети за саркоплазмената и миофибриларна хипертрофия ;) Това как изглежда един човек далеч не определя това какво може с тялото си. Мого хора са заблудени от на пръв поглед безобидно изглеждащи индивиди и обратното..
Ще дам един жокер, тоя така като го гледаш би ли го ошамарил лесно :mrgreen:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 19 Май 2009, 11:44

Интересно е хората от какви заблуди страдат. Напомпаните мускули реално не само, че не помагат при това да удряш силно и да си издражлив, но дори и пречат. От няколко години ходя на фитнес да вдигам щанги, ама не особено сериозно, също така от няколко месеца ходя на кикбокс като в началото си мислих, че ще е супер комбинация. НИЩО ПОДОБНО! Хора по 65 кг удрят по-силно и рязко от мен, а за издражливост да не говорим... Освен това китките след първите удари по чувала китките ме боляха поне два месеца, до толкова, че 10 кг дъмбел едвам го държах и после изведнъж заякнаха.

Та... напомпаните мускули горе-долу стават само за респект на халхаберници и каки. Единствения плюс на размятането на щанги е, че горе-долу оформят тялото.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 19 Май 2009, 11:53

Babuna написа:Интересно е хората от какви заблуди страдат. Напомпаните мускули реално не само, че не помагат при това да удряш силно и да си издражлив, но дори и пречат. От няколко години ходя на фитнес да вдигам щанги, ама не особено сериозно, също така от няколко месеца ходя на кикбокс като в началото си мислих, че ще е супер комбинация. НИЩО ПОДОБНО! Хора по 65 кг удрят по-силно и рязко от мен, а за издражливост да не говорим... Освен това китките след първите удари по чувала китките ме боляха поне два месеца, до толкова, че 10 кг дъмбел едвам го държах и после изведнъж заякнаха.

Та... напомпаните мускули горе-долу стават само за респект на халхаберници и каки. Единствения плюс на размятането на щанги е, че горе-долу оформят тялото.

Ми аз предпочитам да респектирам каките, честно да ти кажа. Не да ходя някъде да ме блъскат по главата. Пък и ми е омръзнало като съм на диско с две три каки, всекви комплексари да ми се надъхват насреща. Аз искам да изглеждам добре а не да свалям хора с по един шамар или като пръдна, да пада мазилката от тавана. Това малко бие на комплекси и селяния :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 11:58

Знам, че и рекорда по лицеви опори е на културист и беше ~1100 и нещо, но непомня калко точно. Пак на спортист от 70те-80те години
Последна промяна kagebista на 19 Май 2009, 12:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Май 2009, 12:05

Това е Харалампи (Хари) Стоев. Далеч не толкова известен, колкото Дан Колов, но не по малко титулуван борец и боксьор ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 12:07

nigh7lif3 като гледам аватара брат :mhihi: Пък и неразбрах кое визираш за комплекс и селяния - напомпаните батковци или истинските спортисти. Знаеш ли, че тия момчета са хора, на които точно такива напомпани сладури им се дървят по дискотеките именно щото са с по 2. Ама те си траят щото мислят и знаят, че не е редно да се дерът извън ринга. Но и в един момент като вече няма вариант да се избавят от досадниците - ги пращат в кома да не досаждат :mhihi:
Последна промяна kagebista на 19 Май 2009, 12:21, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 19 Май 2009, 12:07

Изображение
Е тва е Дан Колов(в ляво), а предишния е Хари Стоев ;)

п.п. добре, че има Google :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 12:08

по енерция като отговаряш правиш грешки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Май 2009, 12:14

Тая снимка ми е любима. Дан Колов е извадил баси кура и тоя го гледа точно там :mrgreen: :weed:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата