Сблъсък-тема за гражданите и селяните
Модератор: Общи модератори
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
ШШШ, ужас, толкова малоумна тема от отдавна не ми беше попадала. Язък, че и доста умни хора се включиха.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:Аз ПА ше ви кажЕМ,че като влизах студентче,ако нЕмаше Славянски и Нов Български(първия вече го няма),местните нямаше да се доредат до ВУЗ,дори и у НСА-то има изпитиИ тези дето се бЕха урЕдили да влезнат у ВУЗ-а,преди и най-вече по време на сесия далновидно се ориентираха до някой новодошъл да препишат,че да оправдаят разходите пред мама и тате
Айде,в един цирк играем,знаемЕ си номерата
хахаха, какво, какво, софиянцте са и тъпи ли ги изкарахме, хаха баси комплексите

///peter написа:Bogat-Beden написа:Аз ПА ше ви кажЕМ,че като влизах студентче,ако нЕмаше Славянски и Нов Български(първия вече го няма),местните нямаше да се доредат до ВУЗ,дори и у НСА-то има изпитиИ тези дето се бЕха урЕдили да влезнат у ВУЗ-а,преди и най-вече по време на сесия далновидно се ориентираха до някой новодошъл да препишат,че да оправдаят разходите пред мама и тате
Айде,в един цирк играем,знаемЕ си номерата
хахаха, какво, какво, софиянцте са и тъпи ли ги изкарахме, хаха баси комплекситеМай трябва верно доста да се замислите, дали софиянците Ви мразят или вие сами си се мразите
Ти да си видял някой в тоя форум да нарича софиянците прости? Или някой сам си вкарва думите в устата? - Опитвам се да те цитирам по памет - само замених "селяни" със "софиянци"

Мдаааа, като гледам "селяните" се комплексират от това, че "софиянци" гледат на тях като втора ръка хора. А пък "софиянци" се комплексират от това, че "селяните" често са по-кадърни от тях и им взимат хляба.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
А ти какъв агент си, напрао на разцепи дет са вика в прованса. Както кажеш, щом искаш да си втора ръка в очите на другите аз нямам нищо на против, както казах не ми пука особено, само се забавлявам в какви филми се вкарвате, как на някой му пука за кой от кое китно селце е
Аз си казах моето, стига да ти разбирам и да не се държиш като отвързан проблеми нямам, ако се чувстваш кадърен ела и земи моето работно място, това би ме накарало само да си размърдам малкото сиво вещество останало горе

Аз си казах моето, стига да ти разбирам и да не се държиш като отвързан проблеми нямам, ако се чувстваш кадърен ела и земи моето работно място, това би ме накарало само да си размърдам малкото сиво вещество останало горе

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///peter написа:хахаха, тая смешна тема още ли съществува?
отчетете факта колко софиянци, сме писали тук и то без една обида към хората от провинцията и колко от "чужбина" ни обиждаха и набеждаваха, какво сме говорили и сами си отговорете на въпроса кой кого мрази и чии са комплексите
Е това е най-стойностното мнение в цялата тема

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
vld написа:///peter написа:хахаха, тая смешна тема още ли съществува?
отчетете факта колко софиянци, сме писали тук и то без една обида към хората от провинцията и колко от "чужбина" ни обиждаха и набеждаваха, какво сме говорили и сами си отговорете на въпроса кой кого мрази и чии са комплексите
Е това е най-стойностното мнение в цялата тема
Взе ми думите от устата ,
-момчета и момичета (доши в София да правите задръствания), искам да ви кажа ,че се излагате с тези свои изказвания .
///peter написа:щом искаш да си втора ръка в очите на другите аз нямам нищо на против

///peter написа:не ми пука особено, само се забавлявам в какви филми се вкарвате
Май точно ти преди малко се вкара в един филм, който сам нарече "Простите софиянци"

///peter написа:ако се чувстваш кадърен ела и земи моето работно място, това би ме накарало само да си размърдам малкото сиво вещество останало горе
Честно казано не знам какво работиш

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Май имаш нужда малко да ти преведа, какво е искал да каже богат-беден, виждам че не си запознат достатъчно, та:
Славянския, влизаха там всякакви индивиди, а НБУ е достатъчно да имаш ПАРЕ, демек не става за всички. Идеята на колегата, явно че "местните" както ги нарича той, нямат достатъчно интелект за СУ, ТУ и тн за да се справят с "иноградчаните", но в тяхна услуга(на "местните") са създадени НБУ и Славянския, за да има къде да учат необразованите и мързеливи "местни" обитатели, на за всички Ви омразната София.
Но видиш ли, все пак имало Софиянци с леки заченъци на интелект(или по-скоро се намеква че са връзкари), които са преминали жестокото сито на приемните изпити, в конкуренция с гурбетчиите, ето как се справят с високо вдигнатата образователна летва:
Тук автора, желае да изрази и мързеливостта на софиянеца, освен, че не знае (вероятно от мързел), то той не е способен и да изработи парите за семестъра, ами се осланя на родителите си!
Са разбираш ли flame, постарах се да ти преведа поста на богат-беден, възможно най-простовато (каквото ми е и нивото, като софиянец де). хайде това е от мен, а за работата не се и съмнявам, че не би се подложил на подобни унижения, че да заемеш моята длъжност!
Хайде на мен ми стига да се занимавам повече с комплексите. Желая успех на друзята от далечните, нам кътчета и бъдете сигурни, ние софиянци можем да ви завиждаме на интелекта и работливостта Ви, Вие сте друга раса!
[/quote]
Аз ПА ше ви кажЕМ,че като влизах студентче,ако нЕмаше Славянски и Нов Български(първия вече го няма),местните нямаше да се доредат до ВУЗ,дори и у НСА-то има изпити
Славянския, влизаха там всякакви индивиди, а НБУ е достатъчно да имаш ПАРЕ, демек не става за всички. Идеята на колегата, явно че "местните" както ги нарича той, нямат достатъчно интелект за СУ, ТУ и тн за да се справят с "иноградчаните", но в тяхна услуга(на "местните") са създадени НБУ и Славянския, за да има къде да учат необразованите и мързеливи "местни" обитатели, на за всички Ви омразната София.
Но видиш ли, все пак имало Софиянци с леки заченъци на интелект(или по-скоро се намеква че са връзкари), които са преминали жестокото сито на приемните изпити, в конкуренция с гурбетчиите, ето как се справят с високо вдигнатата образователна летва:
И тези дето се бЕха урЕдили да влезнат у ВУЗ-а,преди и най-вече по време на сесия далновидно се ориентираха до някой новодошъл да препишат,че да оправдаят разходите пред мама и тате. Айде,в един цирк играем,знаемЕ си номерата
Тук автора, желае да изрази и мързеливостта на софиянеца, освен, че не знае (вероятно от мързел), то той не е способен и да изработи парите за семестъра, ами се осланя на родителите си!
Са разбираш ли flame, постарах се да ти преведа поста на богат-беден, възможно най-простовато (каквото ми е и нивото, като софиянец де). хайде това е от мен, а за работата не се и съмнявам, че не би се подложил на подобни унижения, че да заемеш моята длъжност!

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
vanci88 написа:За да разберете как се чувстваме хората родом от София ви давам един пример- ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ВЪВ ВАШАТА КЪЩА(АПАРТАМЕНТ) СЕ ЗАСЕЛЯТ ВСИЧКИ ХОРА ОТ УЛИЦАТА, НА КОЯТО ЖИВЕЕТЕ. КОЛКО ЩЕ ВИ Е ГОТИНО И ПРЕТЪПКАНО. На всичкото отгоре ще се държат нагло и ще убиждат дома ви! Сред тези хора сигурно има и много свестни, но простотията на един ще заличава доброто впечатление от 10. Искам да кажа 4 неща преди да бъда напсуван:
1. Не мразя хората, който не са родом от София. Не ми приятно, че заради тях пътувам с часове из София и София е все по-мръстна. Но живеем в свободна страна и те могат да правят каквото си искат!
2. Голяма част от придошлите носат икономическа полза за града ни.
3. Тези хора не са втора категория или нещо подобно.
4. Всеки софиянец има човешкото право да се гневи на хората заселващи се в неговия град щом това прави живота му по-тежък!
Пич, много си зле честно. ВзЕми си смени дилъра по-добре.
1. София не ти е бащиния. Колкото ти имаш право да живееш там, толкова има и всеки гражданин на ЕС, независимо къде е роден - в Париж или в Долно Уйно. Така, че да сравняваш града с апартамент е смешно.

2. Това, че хората могат да правят "каквото си искат" , е в резултат не толкова на манталитет или други подобни комунистически оправдания, а на това, че нито една държавна или общинска служба (полиция, чистота, КАТ, кучкари и всеки други ) не си вършат работата. Оттам и проблема с трафик, чистота...
(Питат един държавен, отговарящ за кучетата, защо има толкова бездомни кучета. Ами, отговаря той, ние казахме, че трябват незнам си колко милиона за да се реши проблема. Намериха парите, ама ги откраднаха. Сега пак търсим толкова пари, и тогава вече проблем няма да има.
Ама затуй нещо селяните са виновни, даа. )
Ебати. София била пренаселена. Алоу, София има претенции за европейска столица, а не може да контролира има няма 2 милиона човека. Метрото го строят повече от 10 години, околовръстния път и него, пътя до Перник - без коментар.
///peter написа:Май имаш нужда малко да ти преведа, какво е искал да каже богат-беден, виждам че не си запознат достатъчно, та:Аз ПА ше ви кажЕМ,че като влизах студентче,ако нЕмаше Славянски и Нов Български(първия вече го няма),местните нямаше да се доредат до ВУЗ,дори и у НСА-то има изпити
И тези дето се бЕха урЕдили да влезнат у ВУЗ-а,преди и най-вече по време на сесия далновидно се ориентираха до някой новодошъл да препишат,че да оправдаят разходите пред мама и тате. Айде,в един цирк играем,знаемЕ си номерата
Уууууу! Ааааааа! Както казваше Dee Dee от Dexter's Laboratory

///peter написа:Хайде на мен ми стига да се занимавам повече с комплексите.
Само така! Горе главата, само напред и гледай по-позитивно на света

///peter написа:Желая успех на друзята от далечните, нам кътчета и бъдете сигурни, ние софиянци можем да ви завиждаме на интелекта и работливостта Ви, Вие сте друга раса!![]()
Аз пък желая успех на всички!

И на завиждам на никого, защото смятам това за признак на слабост - ако не можеш да постигнеш това, което е постигнал някой друг, остава или да му се възхищаваш, или да му завиждаш

Възхищавам се обаче на някои деца от далечните кътчета на родината, които са много умни и готини.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Benedetto написа:vanci88 написа:За да разберете как се чувстваме хората родом от София ви давам един пример- ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ВЪВ ВАШАТА КЪЩА(АПАРТАМЕНТ) СЕ ЗАСЕЛЯТ ВСИЧКИ ХОРА ОТ УЛИЦАТА, НА КОЯТО ЖИВЕЕТЕ. КОЛКО ЩЕ ВИ Е ГОТИНО И ПРЕТЪПКАНО. На всичкото отгоре ще се държат нагло и ще убиждат дома ви! Сред тези хора сигурно има и много свестни, но простотията на един ще заличава доброто впечатление от 10. Искам да кажа 4 неща преди да бъда напсуван:
1. Не мразя хората, който не са родом от София. Не ми приятно, че заради тях пътувам с часове из София и София е все по-мръстна. Но живеем в свободна страна и те могат да правят каквото си искат!
2. Голяма част от придошлите носат икономическа полза за града ни.
3. Тези хора не са втора категория или нещо подобно.
4. Всеки софиянец има човешкото право да се гневи на хората заселващи се в неговия град щом това прави живота му по-тежък!
Пич, много си зле честно. ВзЕми си смени дилъра по-добре.
1. София не ти е бащиния. Колкото ти имаш право да живееш там, толкова има и всеки гражданин на ЕС, независимо къде е роден - в Париж или в Долно Уйно. Така, че да сравняваш града с апартамент е смешно.![]()
2. Това, че хората могат да правят "каквото си искат" , е в резултат не толкова на манталитет или други подобни комунистически оправдания, а на това, че нито една държавна или общинска служба (полиция, чистота, КАТ, кучкари и всеки други ) не си вършат работата. Оттам и проблема с трафик, чистота...
(Питат един държавен, отговарящ за кучетата, защо има толкова бездомни кучета. Ами, отговаря той, ние казахме, че трябват незнам си колко милиона за да се реши проблема. Намериха парите, ама ги откраднаха. Сега пак търсим толкова пари, и тогава вече проблем няма да има.
Ама затуй нещо селяните са виновни, даа. )
Ебати. София била пренаселена. Алоу, София има претенции за европейска столица, а не може да контролира има няма 2 милиона човека. Метрото го строят повече от 10 години, околовръстния път и него, пътя до Перник - без коментар.
Пич ти маи не си изобщо наясно с нещата

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Гледам темата продължава с пълна пара
Я се успокйте малко всички, граждани, провицанцалисти и кой как иска да се нарича. Който си е кадърен ще успее дали е роден на жълтите павета или на село на къра. Аз лично мсиля да ставам в най скро време селянин
довършвам си вилата на село и се махам от Софията поне за през седмицата. А за събота и неделя.......не мое да ме изгоните 

Я се успокйте малко всички, граждани, провицанцалисти и кой как иска да се нарича. Който си е кадърен ще успее дали е роден на жълтите павета или на село на къра. Аз лично мсиля да ставам в най скро време селянин

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
horhef написа:.......не мое да ме изгоните
Никой не се и опитва да те гони. Най-много да се присъединим с ядене и пиене.
От тогава русото не е на мода.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
К'ва София събота и неделя, аз тогава си ходя на вилата - там е 10 пъти по-яко да се пие
Разбира се стига да имаш условията - барбекю, хубава музика и някои екстри за девойките - шезлонгче-две и басейнче 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,