Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 21:54

saleen написа: ама да се ангажират ЯВНО-антибългарски организации, за да се направи черен живота на полицаи, които са си свършили черната работа е меко казано долно.
Ако недай си боже се стигне дотам-аз съм силно ЗА да организираме някаква изява тук в Сф,в защита на полицаите и мисля,че ще бъдем много :!:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 05 Авг 2009, 22:24

saleen написа:От полицейщина всеки си мисли, че разбира, всеки дава акъли и критикува. Чудя се, щом сме народ от гении, защо изобщо се обаждат в полицията, че то явно 1000 пъти по- добре ще се справите самички, ако се съди по мненията на някои (да не ги цитирам, те си знаят).
Аз като тъп лаик си отварям закончето за МВР и 9-те точки за случаите на използване на физическа сила и първата гласи- "Противодействие или отказ да се изпълни законово разпореждане"
Ако някой е изял пердаха нека ги съди щом смята, че е бит несправедливо, ама да се ангажират ЯВНО-антибългарски организации, за да се направи черен живота на полицаи, които са си свършили черната работа е меко казано долно (сещам се за един полицай, който беше разпънат на кръст, защото видите ли, не е хуманно да застреляш душевно-болен, който е скочил да те коли с брадва...) :kuku:

:yes: И аз мисля, че ще бъдем много.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 05 Авг 2009, 22:43

Всички имаме нужда от респект!Всеки самозабравил се бабаит трябва да постои в ОАРИЛ задължително на командно дишане.И много моля колегите демократи да не се изцепват за разни там права ....
Няма какво да се умува!Влиза полицая в дискотеката разпорежда се какво да се направи ,а всеки който се ослушва трябва да пикае кръв!!!Не вземам страна ,но ...да би мирно стояло - не би чудо видяло...!!!А пък ако има глухи или чужденци не разбиращи български,сори...кофти късмет!!А за бат"мангал малко "карате в гушата " и ритник в "гръбначният кош" ВИНАГИ Е ОТ ПОЛЗА!!!
Поздрави на плевенските полицаи!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW-M

Мнение от bmwkrezo » 05 Авг 2009, 22:47

Наистина малко са ги били за съжаление,но както винаги прокуратурата
не иска да си изпълнява задълженията и клетвите които дават,че уж
ще работят в полза на народа. :bgflag:

Колкото повече приятели имаш, толкова по-малко истински приятели ти остават.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Авг 2009, 9:34

GVT написа:Колега flame ,не знам на колко години си но нямаш и най малката представа как се действа при такава ситуация.Във всички полицейски сили в целия свят се изучава ПТ /полицейска тактика/и при всичките начина за действие при такава ситуация е един.Ще ти го обясна по най простия начин.Ако влезат и започнат да ги молят като кумове да напуснат заведението голяма част от хората ще го приемат като страх от тяхна страна и повечето ще са самооверени в себе си и шанса да посегне някой е голяма.Но ако влезат с гръм и трясък заповядва се на висок глас и се исползва физическа сила за овладяване на положението няма да има и един който да си помисли за неподчинение.Ако положението не премине под контрол за няколко секунди после може да стане страшно и в такива случаи се стига до най лошото използвоне на оръжие.Отстрани всичко е лесно,но при такава ситуация адреналина ти е в небето и мозъка ти работи на пълни обороти с мисълта да останеш жив и здрав.Всеки е смел,особено пред компа,но съм виждал мъже канари да се изпускат в панталоните при арест.

Благодаря колега, много обичам хора, които обясняват добре! :clap:
Виждам, че си компетентен и се аргументираш много добре! :D

Затова само ще отбележа, че идеята ми беше не да им се молят и да чакат, а да съобщят и след 1 мин. примерно да действат полицаите. Но може би наистина психологическият момент е много важен и от тази гледна точка изненадващото нахлуване да е по-ефективно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Авг 2009, 9:39

koko29 написа:
saleen написа:От полицейщина всеки си мисли, че разбира, всеки дава акъли и критикува. Чудя се, щом сме народ от гении, защо изобщо се обаждат в полицията, че то явно 1000 пъти по- добре ще се справите самички, ако се съди по мненията на някои (да не ги цитирам, те си знаят).
Аз като тъп лаик си отварям закончето за МВР и 9-те точки за случаите на използване на физическа сила и първата гласи- "Противодействие или отказ да се изпълни законово разпореждане"
Ако някой е изял пердаха нека ги съди щом смята, че е бит несправедливо, ама да се ангажират ЯВНО-антибългарски организации, за да се направи черен живота на полицаи, които са си свършили черната работа е меко казано долно (сещам се за един полицай, който беше разпънат на кръст, защото видите ли, не е хуманно да застреляш душевно-болен, който е скочил да те коли с брадва...) :kuku:

:yes: И аз мисля, че ще бъдем много.

И аз ще се допласкам, но е по-добре подписка - като за граничарите - областно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Авг 2009, 11:22

Абе какви глупости дрънкате бре,я се разходете по германия ,франция или италия и вижте там полицията как бие,пръска със сълзотворен газ и разпръсква с вода,ма много сте наивни да си мислите че полицията не трябва да упражнява закона понякога със сила,в щатите ,където се води най-демократичната страна в света ,ако погледнеш някой полицай накриво може да го изядеш после в съда,но там пък на колите пише "да пазя и защитавам" и наистина служат на обществото,тука проблема е че ако няма засегнат полицай-нищо няма да направят,ония ден по новините разказваха за някакви дето крадели синджирчета и чанти от жени на улицата,та на някаква жена и дръпнали синджира и тя паднала на земята,ония идиот-крадеца се върнал за да и вземе чантата и избягал...по късно ги хванали,защото жената-последната обрана била жена на полицаи и затова видиш ли дала по-точно обяснение,истината е че тогава полицаите са били засегнати и си ги знаят буклуците...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Авг 2009, 14:06

Е.Димитров написа:щатите ,където се води най-демократичната страна в света

Е, с това вече ме разсмя! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Токлова демократична, че може 10 години да седиш в Гуантанамо и да нямаш право да поискаш от съд или да те осъди или да те пусне!
Мда, там наистина могат да застрелят като куче всеки който дори не си е вдигнал ръцете на тила при полицейско разпореждане. :puke:

В западна Европа обаче не е така ;) Ама хич :winky: Германски полицай преди да ти провери документите ще ти се извини 101 пъти за притеснението. Ако разбиват неква терористична група ислямисти и ша бият и ша стрелят, но това е изключение ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 06 Авг 2009, 14:10

flame написа:

Токлова демократична, че може 10 години да седиш в Гуантанамо и да нямаш право да поискаш от съд или да те осъди или да те пусне!
Мда, там наистина могат да застрелят като куче всеки който дори не си е вдигнал ръцете на тила при полицейско разпореждане. :puke:

В западна Европа обаче не е така ;) Ама хич :winky: Германски полицай преди да ти провери документите ще ти се извини 101 пъти за притеснението. Ако разбиват неква терористична група ислямисти и ша бият и ша стрелят, но това е изключение ;)

ти просто обичаш да спориш нали? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Авг 2009, 14:12

flame написа:

А в Австрия как са? Там колко пъти се извиняват? :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Авг 2009, 14:26

Ogi написа:
flame написа:

ти просто обичаш да спориш нали? :mhihi:

Бе кво да ти кажа... малко по-горе го бях написал кратко и ясно, но специално за теб ще го пейстна долу :winky:

flame написа:
GVT написа:Колега flame ,не знам на колко години си но нямаш и най малката представа как се действа при такава ситуация.Във всички полицейски сили в целия свят се изучава ПТ /полицейска тактика/и при всичките начина за действие при такава ситуация е един.Ще ти го обясна по най простия начин.Ако влезат и започнат да ги молят като кумове да напуснат заведението голяма част от хората ще го приемат като страх от тяхна страна и повечето ще са самооверени в себе си и шанса да посегне някой е голяма.Но ако влезат с гръм и трясък заповядва се на висок глас и се исползва физическа сила за овладяване на положението няма да има и един който да си помисли за неподчинение.Ако положението не премине под контрол за няколко секунди после може да стане страшно и в такива случаи се стига до най лошото използвоне на оръжие.Отстрани всичко е лесно,но при такава ситуация адреналина ти е в небето и мозъка ти работи на пълни обороти с мисълта да останеш жив и здрав.Всеки е смел,особено пред компа,но съм виждал мъже канари да се изпускат в панталоните при арест.

Благодаря колега, много обичам хора, които обясняват добре! :clap:
Виждам, че си компетентен и се аргументираш много добре! :D

Затова само ще отбележа, че идеята ми беше не да им се молят и да чакат, а да съобщят и след 1 мин. примерно да действат полицаите. Но може би наистина психологическият момент е много важен и от тази гледна точка изненадващото нахлуване да е по-ефективно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Авг 2009, 15:21

Абе най- европейско щеше да е половин час преди акцията да ги поздравят по радио "Веселина" със "Назад, назад Моме Калино.." Друг е въпросът за ефектът на цивилизованата комуникация върху пияна циганска сбирщина, според мен е нулев, пък тия хора които са на работа не отправят молби или предложения, а разпореждат. Всички знаем, каква простотия са тия сигнали за бомби, но АКО наистина някой беше заложил такава и беше избухнала в сграда с хора, това на чий задник щеше да се пише? Полицаите щяха да са изгонени от работа и да ходят на съд, за това че са го допуснали.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Авг 2009, 19:38

колкото офф,толкова е и он топик http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2348331 :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 06 Авг 2009, 21:37

Bogat-Beden написа:колкото офф,толкова е и он топик http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2348331 :)
Да го бесят тоя нашенец,като е виновен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Авг 2009, 11:10

evans написа:
Bogat-Beden написа:колкото офф,толкова е и он топик http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2348331 :)
Да го бесят тоя нашенец,като е виновен

Емиии то и у нас ги бесят...на висящите им...присъди :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата