Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ако недай си боже се стигне дотам-аз съм силно ЗА да организираме някаква изява тук в Сф,в защита на полицаите и мисля,че ще бъдем многоsaleen написа: ама да се ангажират ЯВНО-антибългарски организации, за да се направи черен живота на полицаи, които са си свършили черната работа е меко казано долно.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
saleen написа:От полицейщина всеки си мисли, че разбира, всеки дава акъли и критикува. Чудя се, щом сме народ от гении, защо изобщо се обаждат в полицията, че то явно 1000 пъти по- добре ще се справите самички, ако се съди по мненията на някои (да не ги цитирам, те си знаят).
Аз като тъп лаик си отварям закончето за МВР и 9-те точки за случаите на използване на физическа сила и първата гласи- "Противодействие или отказ да се изпълни законово разпореждане"
Ако някой е изял пердаха нека ги съди щом смята, че е бит несправедливо, ама да се ангажират ЯВНО-антибългарски организации, за да се направи черен живота на полицаи, които са си свършили черната работа е меко казано долно (сещам се за един полицай, който беше разпънат на кръст, защото видите ли, не е хуманно да застреляш душевно-болен, който е скочил да те коли с брадва...)

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Всички имаме нужда от респект!Всеки самозабравил се бабаит трябва да постои в ОАРИЛ задължително на командно дишане.И много моля колегите демократи да не се изцепват за разни там права ....
Няма какво да се умува!Влиза полицая в дискотеката разпорежда се какво да се направи ,а всеки който се ослушва трябва да пикае кръв!!!Не вземам страна ,но ...да би мирно стояло - не би чудо видяло...!!!А пък ако има глухи или чужденци не разбиращи български,сори...кофти късмет!!А за бат"мангал малко "карате в гушата " и ритник в "гръбначният кош" ВИНАГИ Е ОТ ПОЛЗА!!!
Поздрави на плевенските полицаи!!
Няма какво да се умува!Влиза полицая в дискотеката разпорежда се какво да се направи ,а всеки който се ослушва трябва да пикае кръв!!!Не вземам страна ,но ...да би мирно стояло - не би чудо видяло...!!!А пък ако има глухи или чужденци не разбиращи български,сори...кофти късмет!!А за бат"мангал малко "карате в гушата " и ритник в "гръбначният кош" ВИНАГИ Е ОТ ПОЛЗА!!!
Поздрави на плевенските полицаи!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- bmwkrezo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW-M
Наистина малко са ги били за съжаление,но както винаги прокуратурата
не иска да си изпълнява задълженията и клетвите които дават,че уж
ще работят в полза на народа.
не иска да си изпълнява задълженията и клетвите които дават,че уж
ще работят в полза на народа.

Колкото повече приятели имаш, толкова по-малко истински приятели ти остават.
GVT написа:Колега flame ,не знам на колко години си но нямаш и най малката представа как се действа при такава ситуация.Във всички полицейски сили в целия свят се изучава ПТ /полицейска тактика/и при всичките начина за действие при такава ситуация е един.Ще ти го обясна по най простия начин.Ако влезат и започнат да ги молят като кумове да напуснат заведението голяма част от хората ще го приемат като страх от тяхна страна и повечето ще са самооверени в себе си и шанса да посегне някой е голяма.Но ако влезат с гръм и трясък заповядва се на висок глас и се исползва физическа сила за овладяване на положението няма да има и един който да си помисли за неподчинение.Ако положението не премине под контрол за няколко секунди после може да стане страшно и в такива случаи се стига до най лошото използвоне на оръжие.Отстрани всичко е лесно,но при такава ситуация адреналина ти е в небето и мозъка ти работи на пълни обороти с мисълта да останеш жив и здрав.Всеки е смел,особено пред компа,но съм виждал мъже канари да се изпускат в панталоните при арест.
Благодаря колега, много обичам хора, които обясняват добре!

Виждам, че си компетентен и се аргументираш много добре!

Затова само ще отбележа, че идеята ми беше не да им се молят и да чакат, а да съобщят и след 1 мин. примерно да действат полицаите. Но може би наистина психологическият момент е много важен и от тази гледна точка изненадващото нахлуване да е по-ефективно.
koko29 написа:saleen написа:От полицейщина всеки си мисли, че разбира, всеки дава акъли и критикува. Чудя се, щом сме народ от гении, защо изобщо се обаждат в полицията, че то явно 1000 пъти по- добре ще се справите самички, ако се съди по мненията на някои (да не ги цитирам, те си знаят).
Аз като тъп лаик си отварям закончето за МВР и 9-те точки за случаите на използване на физическа сила и първата гласи- "Противодействие или отказ да се изпълни законово разпореждане"
Ако някой е изял пердаха нека ги съди щом смята, че е бит несправедливо, ама да се ангажират ЯВНО-антибългарски организации, за да се направи черен живота на полицаи, които са си свършили черната работа е меко казано долно (сещам се за един полицай, който беше разпънат на кръст, защото видите ли, не е хуманно да застреляш душевно-болен, който е скочил да те коли с брадва...)
И аз мисля, че ще бъдем много.
И аз ще се допласкам, но е по-добре подписка - като за граничарите - областно.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе какви глупости дрънкате бре,я се разходете по германия ,франция или италия и вижте там полицията как бие,пръска със сълзотворен газ и разпръсква с вода,ма много сте наивни да си мислите че полицията не трябва да упражнява закона понякога със сила,в щатите ,където се води най-демократичната страна в света ,ако погледнеш някой полицай накриво може да го изядеш после в съда,но там пък на колите пише "да пазя и защитавам" и наистина служат на обществото,тука проблема е че ако няма засегнат полицай-нищо няма да направят,ония ден по новините разказваха за някакви дето крадели синджирчета и чанти от жени на улицата,та на някаква жена и дръпнали синджира и тя паднала на земята,ония идиот-крадеца се върнал за да и вземе чантата и избягал...по късно ги хванали,защото жената-последната обрана била жена на полицаи и затова видиш ли дала по-точно обяснение,истината е че тогава полицаите са били засегнати и си ги знаят буклуците...
Е.Димитров написа:щатите ,където се води най-демократичната страна в света
Е, с това вече ме разсмя!

Токлова демократична, че може 10 години да седиш в Гуантанамо и да нямаш право да поискаш от съд или да те осъди или да те пусне!
Мда, там наистина могат да застрелят като куче всеки който дори не си е вдигнал ръцете на тила при полицейско разпореждане.

В западна Европа обаче не е така

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
flame написа:Е.Димитров написа:щатите ,където се води най-демократичната страна в света
Е, с това вече ме разсмя!![]()
![]()
![]()
Токлова демократична, че може 10 години да седиш в Гуантанамо и да нямаш право да поискаш от съд или да те осъди или да те пусне!
Мда, там наистина могат да застрелят като куче всеки който дори не си е вдигнал ръцете на тила при полицейско разпореждане.![]()
В западна Европа обаче не е такаАма хич
Германски полицай преди да ти провери документите ще ти се извини 101 пъти за притеснението. Ако разбиват неква терористична група ислямисти и ша бият и ша стрелят, но това е изключение
ти просто обичаш да спориш нали?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:Е.Димитров написа:щатите ,където се води най-демократичната страна в света
![]()
![]()
Мда, там наистина могат да застрелят като куче всеки който дори не си е вдигнал ръцете на тила при полицейско разпореждане.![]()
Германски полицай преди да ти провери документите ще ти се извини 101 пъти за притеснението. Ако разбиват неква терористична група ислямисти и ша бият и ша стрелят, но това е изключение
А в Австрия как са? Там колко пъти се извиняват?

Ogi написа:flame написа:Е.Димитров написа:щатите ,където се води най-демократичната страна в света
![]()
![]()
ти просто обичаш да спориш нали?
Бе кво да ти кажа... малко по-горе го бях написал кратко и ясно, но специално за теб ще го пейстна долу

flame написа:GVT написа:Колега flame ,не знам на колко години си но нямаш и най малката представа как се действа при такава ситуация.Във всички полицейски сили в целия свят се изучава ПТ /полицейска тактика/и при всичките начина за действие при такава ситуация е един.Ще ти го обясна по най простия начин.Ако влезат и започнат да ги молят като кумове да напуснат заведението голяма част от хората ще го приемат като страх от тяхна страна и повечето ще са самооверени в себе си и шанса да посегне някой е голяма.Но ако влезат с гръм и трясък заповядва се на висок глас и се исползва физическа сила за овладяване на положението няма да има и един който да си помисли за неподчинение.Ако положението не премине под контрол за няколко секунди после може да стане страшно и в такива случаи се стига до най лошото използвоне на оръжие.Отстрани всичко е лесно,но при такава ситуация адреналина ти е в небето и мозъка ти работи на пълни обороти с мисълта да останеш жив и здрав.Всеки е смел,особено пред компа,но съм виждал мъже канари да се изпускат в панталоните при арест.
Благодаря колега, много обичам хора, които обясняват добре!
Виждам, че си компетентен и се аргументираш много добре!![]()
Затова само ще отбележа, че идеята ми беше не да им се молят и да чакат, а да съобщят и след 1 мин. примерно да действат полицаите. Но може би наистина психологическият момент е много важен и от тази гледна точка изненадващото нахлуване да е по-ефективно.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Абе най- европейско щеше да е половин час преди акцията да ги поздравят по радио "Веселина" със "Назад, назад Моме Калино.." Друг е въпросът за ефектът на цивилизованата комуникация върху пияна циганска сбирщина, според мен е нулев, пък тия хора които са на работа не отправят молби или предложения, а разпореждат. Всички знаем, каква простотия са тия сигнали за бомби, но АКО наистина някой беше заложил такава и беше избухнала в сграда с хора, това на чий задник щеше да се пише? Полицаите щяха да са изгонени от работа и да ходят на съд, за това че са го допуснали.
Никой не мое ма връне на селу!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
колкото офф,толкова е и он топик http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2348331 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Да го бесят тоя нашенец,като е виновенBogat-Beden написа:колкото офф,толкова е и он топик http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2348331
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
evans написа:Да го бесят тоя нашенец,като е виновенBogat-Beden написа:колкото офф,толкова е и он топик http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2348331
Емиии то и у нас ги бесят...на висящите им...присъди

Никой не мое ма връне на селу!